iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
χαιρετισματα να δωσεις και να μας ξαναρθεις ;) μην χανεσαι
χαιρετισματα να δωσεις και να μας ξαναρθεις ;) μην χανεσαι
Εσυ χάνεσαι όταν σε λέει ο μοντ αγράμματο και όταν μιλάς πως παρακολουθήσεις ip και σου λέει ο αντμιν πως λες μλκς..χαιρετισματα να δωσεις και να μας ξαναρθεις ;) μην χανεσαι
Εσύ που έχεις το βαλτσακι της αντι, πες μας ποιοι είναι οι κλώνοι;
Ο δημητριος7 ποιανού κλώνος ήταν;
γιατί λες τα πράγματα όπως σε ΒΟΛΕΥΟΥΝ και όχι ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...?Εσυ χάνεσαι όταν σε λέει ο μοντ αγράμματο και όταν μιλάς πως παρακολουθήσεις ip και σου λέει ο αντμιν πως λες μλκς..
Εσυ χάνεσαι όταν σε λέει ο μοντ αγράμματο και όταν μιλάς πως παρακολουθήσεις ip και σου λέει ο αντμιν πως λες μλκς..
Αστυνόμε σαΐνι το σχολείο 2ης ευκαιρίας σε ανέβασε πολύ..
συμμαθητές τύπε...?Αστυνόμε σαΐνι το σχολείο 2ης ευκαιρίας σε ανέβασε πολύ..
Ένα τελευταίο..
Όταν σε είπε ο μοντ αγράμματο, έβαλες τα κλάματα;
Ένα τελευταίο..
Όταν σε είπε ο μοντ αγράμματο, έβαλες τα κλάματα;
κατσε και εσυ ρε φιλε ξερεις τι ειναι 2 λεπτα καποιος να ασχοληθει μαζι σου πολυ ωραιες φωτο όντως ;)Τώρα που το ξανασκέφτομαι κι αυτή είναι κορυφαία...
ΥΓ Αρκετά με το σπαμάρισμα ορισμένων στη σελίδα...
Δεν ξέρω για τους άλλους αγαπητέ, αλλά εγώ είμαι θρησκευόμενος και αρκετά πιστός μπορώ να πωΕσείς που ανεβάζετε φωτογραφίες ωρε, δεν έχετε τον Θεό σας;
Πφφφφφφ...
Ε, τώρα... Θέλω κι εγώ κωλο!Επιμένω σε αυτή ..... εκτός συναγωνισμού
Ξύνεις πληγές κι εσύ τώρα αλλά όντως βγάζει ωραίες φωτογραφίες ο μπαγάσας. Το ομολογώΕ, τώρα... Θέλω κι εγώ κωλο!
(Κωλο)παιδο!
Λιάκο, δεν μπορείς να πεις. Έχει καλύτερη λήψη το... (Κωλο)παιδο.
Για να μάθεις να κάνεις τα χατίρια του λαου. Όλα στην φορά ζητάει, εσύ εκειιιιιιιι να την ανεβάζεις μισοντυμενη. Να γίνει ψηφοφορία αλλαγης νηματοθετη παρακαλώ.Ξύνεις πληγές κι εσύ τώρα αλλά όντως βγάζει ωραίες φωτογραφίες ο μπαγάσας. Το ομολογώ