vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.778
- Πόντοι
- 446
Το καλύτερο τσιμπουκι που μου έχουν κάνει με διαφορα
Και μετά τις ψιχάλες ….να και ο κεραυνός
Και μετά τις ψιχάλες ….να και ο κεραυνός
Τυπε το τσιμπούκι της σλουρπ έχει πιστοποίηση ΠΟΠ-ΕΓΙΠ..Το καλύτερο τσιμπουκι που μου έχουν κάνει με διαφορα
Μύθος: Ο κεραυνός δεν χτυπά ποτέ το ίδιο σημείο δύο φορές.Τετοιοι κεραυνοι να με χτυπανε 2 τη μερα!
ΝΑΙΣτα Νότια έρχεται???
συνηθως πρωτα δημιουργουν τα κοριτσια ..αρνησεις για το θεμα...κι υστερα οταν μαζευτουν αρκετοι υποψηφιοι το πουλανε αναλογαΜαράκι βάλε και το πρωκτικο στο προγραμμα να γίνει χαμός!!
Κατά τα λεγόμενα αυτών που την γνώριζαν πριν να ξεκινήσει το μασάζ(σε μας έλεγε πως έκανε πεντικιούρ), δούλευε σε γραφείο και έδινε κωλοτρυπίδι αβερτα..συνηθως πρωτα δημιουργουν τα κοριτσια ..αρνησεις για το θεμα...κι υστερα οταν μαζευτουν αρκετοι υποψηφιοι το πουλανε αναλογα
δεν πιστεύω να την μαγάρισες ...?Και μετά τις ψιχάλες ….να και ο κεραυνός
Δε ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ;δεν πιστεύω να την μαγάρισες ...?
Δε ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ;
αυτο λεω κι εγω συναγωνιστη..Προσπαθουν να το παιξουν δυσκολες και μετα θα το πουλησουν αναλογα..Κατά τα λεγόμενα αυτών που την γνώριζαν πριν να ξεκινήσει το μασάζ(σε μας έλεγε πως έκανε πεντικιούρ), δούλευε σε γραφείο και έδινε κωλοτρυπίδι αβερτα..
Λόγω τεχνικών προβλημάτων το σταμάτησε..
Πάντως το κωλοτρυπίδι της είναι ανοιχτό σαν γαρύφαλλο, καλή φάση αν ξαναμπεί στο πρόγραμμα..
θα με παίξετε και εμενα η θα μιλαω μονος μου και απαντηση καμία :-Δε ντρέπεσαι λιγάκι μωρέ;
Όλοι οι καλοί χωράνε φίλε μουθα με παίξετε και εμενα η θα μιλαω μονος μου και απαντηση καμία :-
όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα δεν υπάρχει θέμα...αυτο λεω κι εγω συναγωνιστη..Προσπαθουν να το παιξουν δυσκολες και μετα θα το πουλησουν αναλογα..
οσες δινουν κολοτρυπιδα ξεχειλωνουν και μετα απο καποια στιγμη εχουν προβληματα η μαρια χωρις κολοτρυπιδα στο προγραμμα ειναι σουπερ οποιος ειναι σωστος μαζι της και καπως εμφανισημος οχι χοντρος και λιγδιαρης περναει σουπερ απο τις λιγες σωστες που ειναι γνωστες εδω στο μπουρδελα.κομΚατά τα λεγόμενα αυτών που την γνώριζαν πριν να ξεκινήσει το μασάζ(σε μας έλεγε πως έκανε πεντικιούρ), δούλευε σε γραφείο και έδινε κωλοτρυπίδι αβερτα..
Λόγω τεχνικών προβλημάτων το σταμάτησε..
Πάντως το κωλοτρυπίδι της είναι ανοιχτό σαν γαρύφαλλο, καλή φάση αν ξαναμπεί στο πρόγραμμα..
α ωραια γιατι βλεπω κατι αλλους μονοι τους μιλανε και κανεις δεν τους απαντα :- γιατι θα κλαινεΌλοι οι καλοί χωράνε φίλε μου