iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
τύπε τυφλός είσαι? κοίτα ένα post πάνω.
έλεος
Τώρα που γύρισε η σελίδα δικαιολογείται να μην το δει κάποιος το τηλέφωνοπαρε 11770 εξυπηρετηση πελατων δεη ;) μπας και δης στο τελος
τύπε τυφλός είσαι? κοίτα ένα post πάνω.
έλεος
Τώρα που γύρισε η σελίδα δικαιολογείται να μην το δει κάποιος το τηλέφωνοπαρε 11770 εξυπηρετηση πελατων δεη ;) μπας και δης στο τελος
συναγωνιστη πρεπει να τελειωνουμε με τα ψευτικα προφιλ ...ο τυπος προφανώς το παιζει χαζος και καλα για να μας δείξει οτι δεν ξερειΤώρα που γύρισε η σελίδα δικαιολογείται να μην το δει κάποιος το τηλέφωνο
Ποτέ μη λες ποτέ... Η ερωτική επιθυμία τυφλώνεισυναγωνιστη πρεπει να τελειωνουμε με τα ψευτικα προφιλ ...ο τυπος προφανως το παιζει χαζος και καλα για να μας δείξει οτι δεν ξερει
Γιατί δεν διαβάζεις τις κριτικές της; Θα βρεις τόσες περιγραφές που θα λύσεις κάθε απορία σου. Η πίπα της είναι και βαθιά και σούπερ αλλά όχι και mouthfuck...Ρε μαγκες deepthroat λαρυγγωτο και mothfuck κάνε το μαρακι??
Αυτά που εύχεσαι για μένα να στα δίνει ο θεός διπλά…!!!απάντηση στο τλφ.......ναι αγάπη ότι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες!!!!!....στο αει σιχτιρ που της έριξα,με έστειλε να κάνω sex!!!! Μεγάλη κατάρα μου έριξε,χαχαχαχαχα
Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις κλεμμένες φωτογραφίες...
Ώρα για νέες φωτογραφίες από το Μαράκι...
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλα τα μέλη...
Παθαμε ζημια!! Τελειες φωτος!!Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις κλεμμένες φωτογραφίες...
καλα ολοκληρη κωλαρα,και εσυ κωλακιας κιολας,και κανεις σχολιο για την ρωγα?....ΕΞΩ απο τα χωραφια μου.!!!μες στην καβλα ειναι το κοριτσι
και η ρωγα βαλβιδα
Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον,Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις κλεμμένες φωτογραφίες...
καλα ολοκληρη κωλαρα,και εσυ κωλακιας κιολας,και κανεις σχολιο για την ρωγα?....ΕΞΩ απο τα χωραφια μου.!!!
Και μετά αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο Ολυμπιακός ερεθίζει...τους αντιπάλους του... Ιδού μια απτή απόδειξη του τι προκαλούν... τα ασπροκοκκινα......Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις κλεμμένες φωτογραφίες...
Πανσέληνος...ειπα να το αφησω ασχολιαστο ρε φιλε αυτο αφου ειναι γνωστο δυστυχως οτι δεν προσφερεται.
παρ ολα αυτα ναι,εχω μεινει αφωνος με τη θεα της κωλαρας της.
You RockΑρκετά ασχοληθήκαμε με τις κλεμμένες φωτογραφίες...