anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
λυπάμαι αυτούς που θα αγοράσουν μαϊμού...Μη γελάς με την ιέρεια του σεξ και του ρομαντισμού
Οι ψεύτικες αγγελίες κάνουν μπαμ με τις κοτσάνες που γράφουν
λυπάμαι αυτούς που θα αγοράσουν μαϊμού...Μη γελάς με την ιέρεια του σεξ και του ρομαντισμού
πρεπει να κατεβει αμεσα γιατι ουτε σε μια ωρα εχει πανω απο 300 θεασειςΜη γελάς με την ιέρεια του σεξ και του ρομαντισμού
δεν ξερουμε και την ρατσαλυπάμαι αυτούς που θα αγοράσουν μαϊμού...
πρασινη ράτσα 100 ευρώ...δεν ξερουμε και την ρατσα
Η αλήθεια είναι ότι εμείς της κάναμε διαφήμιση που βάλαμε εδώ το link :Sπρεπει να κατεβει αμεσα γιατι ουτε σε μια ωρα εχει πανω απο 300 θεασεις
σκοπος ειναι μην την πατησει καποιο μελος απο εδω μεσα ...για αυτο ποσταραΗ αλήθεια είναι ότι εμείς της κάναμε διαφήμιση που βάλαμε εδώ το link :S
Και πολύ καλά έκανες, δεν το συζητώ...σκοπος ειναι μην την πατησει καποιο μελος απο εδω μεσα ...για αυτο ποσταρα
iuakoya...
βάλε την original κωλάρα της Μαρίας...
Βάλτε ένας από τους δυο σας γιατί εμένα με μαλώσανε :Sκαι την πραγματικη αγγελια
τύπε τυφλός είσαι? κοίτα ένα post πάνω.Τηλέφωνο δεν έχει η κοπέλα;
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της;
Ευχαριστώ.
παρε 11770 εξυπηρετηση πελατων δεη ;) μπας και δης στο τελοςΤηλέφωνο δεν έχει η κοπέλα;
Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της;
Ευχαριστώ.
απάντηση στο τλφ.......ναι αγάπη ότι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες!!!!!....στο αει σιχτιρ που της έριξα,με έστειλε να κάνω sex!!!! Μεγάλη κατάρα μου έριξε,χαχαχαχαχασκοπος ειναι μην την πατησει καποιο μελος απο εδω μεσα ...για αυτο ποσταρα
ενταξει και εσυ μην πας.... παρασκευη τεκνον μου σημερααπάντηση στο τλφ.......ναι αγάπη ότι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες!!!!!....στο αει σιχτιρ που της έριξα,με έστειλε να κάνω sex!!!! Μεγάλη κατάρα μου έριξε,χαχαχαχαχα
τύπε αυτός ξεβράκωτη στα 4 να την έχει δεν θα βρισκει την τρύπαπαρε 11770 εξυπηρετηση πελατων δεη μπας και δης στο τελος
μάλλον χειμερινος κολυμβητής πρεπει να ειναιτύπε αυτός ξεβράκωτη στα 4 να την έχει δεν θα βρισκει την τρύπα
ωχ το ξέχασα...νηστεία και προσευχή,μόνο!!!!ενταξει και εσυ μην πας.... παρασκευη τεκνον μου σημερα
Έπρεπε να της πεις θα κάνω αλλά όχι μαζί σου... Ήταν ικανή να έρθει και να σου πει ότι έχει αλλάξει χτένισμα και για αυτό δεν μοιάζει με τις φωτογραφίες που έκλεψεαπάντηση στο τλφ.......ναι αγάπη ότι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες!!!!!....στο αει σιχτιρ που της έριξα,με έστειλε να κάνω sex!!!! Μεγάλη κατάρα μου έριξε,χαχαχαχαχα