Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.422
- Πόντοι
- 12.756
αντε ρε με την σάπιαΚαλά άραξε εσύ Άλεν ντελον
αντε ρε με την σάπιαΚαλά άραξε εσύ Άλεν ντελον
Κράτα χαρακτήραβλαχοπουτανα τουβλο ηλιθια δηθεν , ουτε να μου τον δει
σκληρος καργιολης....βλαχοπουτανα τουβλο ηλιθια δηθεν , ουτε να μου τον δει
Επίσης γαματο θα ήταν να έρθει και να φοράει κάτι τέτοιο σαν εσώρουχο ανεξάρτητα με το χρώμα...θα είναι καυλα η μιλφαραέτσι θα έρθει και μετά απο μέσα θα έχει τα κόκκινα εσωρουχά της και θα καταλήξει να φύγει με σκισμένο στριγκάκι και πάτο για να πάει καλα η χρονιά
σκληρος καργιολης....
Και δεν μπήκες?ασε ρε με την μαλάκω να πουμε
την εβλεπα πολυ συχνα παλαιοτερα σε σπιτι φιλου που ειχαμε κοινο
Και δεν μπήκες?
Τί σου είπε το κορίτσι και το λες έτσι?άσε ρε με την βλαμμένη να πουμε
Εκτός αν τσακώθηκε με Λιάγκα.Η αλήθεια ειναι οτι και εγω για βλαμμένη την εχω κοψει.
Απο την εκπομπή του Λιαγκα γιατι εφυγε; Μηπως σηκωσε ψηλα τον αμανε η της έπιασε κάποιος τον κωλο και παρεξηγήθηκε.
Τελικά όλοι μισούν αυτό τον μπάσταρδο...δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να τον συμπαθείΕκτός αν τσακώθηκε με Λιάγκα.
Ο Λιάγκας έχει ανθρωποδιώκτη φαίνεται.Λίγοι συνεργάτες του στεριώνουν.Τελικά όλοι μισούν αυτό τον μπάσταρδο...δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να τον συμπαθεί
Ισχύει...και δεν έχει συμβεί μόνο με την κορινθιου αυτό το περιστατικό...έχει συμβεί και με φαιη και με δούκισσα...και ειδικά στην περίπτωση της δούκισσας αναφέρθηκε το πόσο σεξιστης κομπλεξικος και κλειστομυαλος είναι ο μπάσταρδος...Ο Λιάγκας έχει ανθρωποδιώκτη φαίνεται.Λίγοι συνεργάτες του στεριώνουν.
Είναι τυχαίο που ο Λαζόπουλος τον λέει Σαχ-λιάγκα?Ισχύει...και δεν έχει συμβεί μόνο με την κορινθιου αυτό το περιστατικό...έχει συμβεί και με φαιη και με δούκισσα...και ειδικά στην περίπτωση της δούκισσας αναφέρθηκε το πόσο σεξιστης κομπλεξικος και κλειστομυαλος είναι ο μπάσταρδος...
η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ το μαύρο της μιλφάρας.Επίσης γαματο θα ήταν να έρθει και να φοράει κάτι τέτοιο σαν εσώρουχο ανεξάρτητα με το χρώμα...θα είναι καυλα η μιλφαρα
Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο σκηνικό μπορεί να σε στείλει από την καυλα...γενικά πιστεύω ότι εκπέμπει πολύ ερωτισμό αυτή η γυναίκαη αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ το μαύρο της μιλφάρας.
να σε περίμενει έτσι με μια ρόμπα απο πάνω το βράδυ στο σπίτι η απόλυτη καύλα.
για αυτό δεν μπορεί να ξεκολλήσει ο Αιβάζης
δεν ξέρω εγώ είμαι κάπου στη μέση.Η αλήθεια είναι ότι ένα τέτοιο σκηνικό μπορεί να σε στείλει από την καυλα...γενικά πιστεύω ότι εκπέμπει πολύ ερωτισμό αυτή η γυναίκα
Καύλα η Κορινθίου.δεν ξέρω εγώ είμαι κάπου στη μέση.
πιστεύω ότι είναι ήρεμη δύναμη.
πάντως φαίνεται ότι της είχε λήψει το σέξυ και τώρα με τα εσώρουχα έχει ξεσαλώσει
Αυτό είναι σίγουρο...στάνταρ της έχει λείψει το σεξ και αυτό φαίνεται...τουλάχιστον δίνει υλικό όταν κανει τις σεξυ φωτογραφήσεις τηςδεν ξέρω εγώ είμαι κάπου στη μέση.
πιστεύω ότι είναι ήρεμη δύναμη.
πάντως φαίνεται ότι της είχε λήψει το σέξυ και τώρα με τα εσώρουχα έχει ξεσαλώσει