Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.609
- Πόντοι
- 441
Καυλαααα μιλφαρα μαρια
ακριβώς αν η άλλη είναι ντεκαβλέ όσο photoshop και να γίνει δεν φτιάχνει το πράγμα.Ναι προφανώς και πέφτει photoshop...σε όλες πέφτει στο κάτω κάτω...κανείς όμως δεν μπορεί να πει ότι η μιλφαρα σταζει καυλα όσο photoshop και να πεφτει
Συμφωνώ...αλλά και να έχουν κάνει photoshop για μένα δεν αλλάζει και πολλά πράγματα...οπως είπα και πριν στις περισσότερες πέφτει photoshop...το θέμα είναι να έχει καυλα μια γυναίκα...και όχι να έχει το θεϊκό κορμίακριβώς αν η άλλη είναι ντεκαβλέ όσο photoshop και να γίνει δεν φτιάχνει το πράγμα.
και στη συγκεκριμένη δεν νομίζω ότι έχουν κάνει και κάτι τρελο σε επεξεργασία.
όσο και μουνάρα να είναι η άλλη στην εμφάνιση αν δεν μπορεί να στον σηκώσει και να στον κάνει πέτρα τι να την κάνεις? να την έχεις να την κοιτάς?Συμφωνώ...αλλά και να έχουν κάνει photoshop για μένα δεν αλλάζει και πολλά πράγματα...οπως είπα και πριν στις περισσότερες πέφτει photoshop...το θέμα είναι να έχει καυλα μια γυναίκα...και όχι να έχει το θεϊκό κορμί
Ακριβώς αυτό...πλέον και η τελευταία γκομενα κάνει photoshop είτε λίγο είτε πολύ...δεν είναι μυστικό...το θέμα είναι να πουλάει το υφακι της καυλας...όσο και μουνάρα να είναι η άλλη στην εμφάνιση αν δεν μπορεί να στον σηκώσει και να στον κάνει πέτρα τι να την κάνεις? να την έχεις να την κοιτάς?
photoshop πλέον κάνει και το 15 χρονο που ανεβάζει μια απλή φωτογραφία.
Και έτσι να έρθει καύλα είναι.αράζεις καναπέ βράδυ χαμηλό φωτισμό και εμφανίζεται έτσι η μιλφαρα
έτσι θα έρθει και μετά απο μέσα θα έχει τα κόκκινα εσωρουχά της και θα καταλήξει να φύγει με σκισμένο στριγκάκι και πάτο για να πάει καλα η χρονιάΚαι έτσι να έρθει καύλα είναι.
Πω ρε πουστηΚαι έτσι να έρθει καύλα είναι.
Καλά άραξε εσύ Άλεν ντελονβλαχοπουτανα τουβλο ηλιθια δηθεν , ουτε να μου τον δει
αντε ρε με την σάπιαΚαλά άραξε εσύ Άλεν ντελον
Κράτα χαρακτήραβλαχοπουτανα τουβλο ηλιθια δηθεν , ουτε να μου τον δει
σκληρος καργιολης....βλαχοπουτανα τουβλο ηλιθια δηθεν , ουτε να μου τον δει