erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
οκ την εβαλα την ψηφοφορια αλλα με λιγο πιο εκλεπτυσμενο τιτλο,να μην μας κραξουν κιολας...αμα θελετε αλλες επιλογες μου λετε
εις ξιεφύγ
οκ την εβαλα την ψηφοφορια αλλα με λιγο πιο εκλεπτυσμενο τιτλο,να μην μας κραξουν κιολας...αμα θελετε αλλες επιλογες μου λετε
χρειαζεται ψηφοφορια τυποι?
υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε να γαμισει αυτο το μωρο?
τζι-ελ οι ψηφοι των γυναικων να διαγραφουν ως κακοβουλες
εσυ να γαμας αυτηνεγω οτι θα την γαμουσα ψηφισα
χρειαζεται ψηφοφορια τυποι?
υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε να γαμισει αυτο το μωρο?
τζι-ελ οι ψηφοι των γυναικων να διαγραφουν ως κακοβουλες
την φυστικωνες και εσυ τυπε?
Όλοι μας και όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης ή gay.την φυστικωνες και εσυ τυπε?
τυπε την πρωτη ψηφο εγω την εδωσα.πολυ ρουφοκαυλετο-κοντρα πιπετο το γκμοχακι...ειναι και του συριζα αλλα αυτο δεν μας πτοει...ισα ισα ειναι και οικωλογρια το σκιαχτρομωρο και κλωθει καλυτερα ο αργαλειος ετσι...την φυστικωνες και εσυ τυπε?
αν ειναι του συριζα θα μας κανει το κονε ο παπαζολης τυπετυπε την πρωτη ψηφο εγω την εδωσα.πολυ ρουφοκαυλετο-κοντρα πιπετο το γκμοχακι...ειναι και του συριζα αλλα αυτο δεν μας πτοει...ισα ισα ειναι και οικωλογρια το σκιαχτρομωρο και κλωθει καλυτερα ο αργαλειος ετσι...
αν ειναι του συριζα θα μας κανει το κονε ο παπαζολης τυπε
μπα αυτον τον εχει φαει η μαλακια.ολο με τον μεγαλειοτατο και τον τερη ασχολειται.το μονο καλο που εκανε ειναι οτι μας πληροφορησε για την υπαρξη της.αν ειναι του συριζα θα μας κανει το κονε ο παπαζολης τυπε
Τασούλα του Κίτσου από την νέα διαφήμιση.Σας εξιταρει σεξουαλικα μια τετοια γυναικα;
ναι με τα χιλια,γουσταρω - 12 (52.2%)
ειμαι πουστης - 4 (17.4%)
ειμαι πουστης - 6 (26.1%)
ειμαι πουστης - 1 (4.3%)
ειμαι πουστης - 0 (0%)
εσυ να γαμας αυτην
και η βελβυ την χουανιτα
εγω θελω να την γαμησω αγρια και μετα να την παντρευτεις εσυ.Θελω να την παντρευτω.
Και μετα να την γαμησω αγρια.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχεγω θελω να την γαμησω αγρια και μετα να την παντρευτεις εσυ.
Θα την παρω ακομα και ατιμασμενη! >εγω θελω να την γαμησω αγρια και μετα να την παντρευτεις εσυ.
καλα ουτως η αλλως δεν θα επλυνες και τα σεντονια μετα την πρωτη νυχτα.Θα την παρω ακομα και ατιμασμενη! >