Νέα

Μαρία Διακοπαναγιώτου aka η Τασούλα του Κίτσου από την νέα διαφήμιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τασούλα του Κίτσου από την νέα διαφήμιση.Σας εξιταρει σεξουαλικα μια τετοια γυναικα;

• ναι με τα χιλια,γουσταρω

Ψήφοι: 65 39,6%
  • οχι ,με τιποτα

Ψήφοι: 33 20,1%
  • ετσι κι ετσι,σε πολλες αναβροχιες την καρφωνα αμα λαχει

Ψήφοι: 50 30,5%
  • μ αρεσει ο κιτσος,ειμαι γκει....

Ψήφοι: 9 5,5%
  • δεν την ξερω/δεν απαντω

Ψήφοι: 7 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    164
OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είμαι πολύ περήφανος που το θρεντάκι που άνοιξα για την μεγαλύτερη μουνάρα που έβγαλε αυτή η χώρα έπιασε τις 13 σελίδες κ συνεχίζει!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

MAKROPOUTSOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΛΕΜΕ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ.. ΚΑΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ!

φιλε να γραφεις με μικρους χαρακτηρες γενικα.....

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.367
Πόντοι
446
1466578980.jpg

efialtes

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
2.460
Πόντοι
441
Ομολογουμένως πολύ σέξι γυναίκα..
Με ωραίο στήθος..

Τελευταία τροποποίηση:

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.367
Πόντοι
446
Είναι γυναικαρα απλά την αδικούν τα κατά καιρούς έξαλλα κουρέματα/χτενίσματα που κάνει. Στην εμφάνιση της στον Αρναουτογλου ήταν υπέροχη.

CrazyPussyLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2.099
Πόντοι
446
Η "Τασούλα" ήταν ως ένα σημείο από τις πιο άσχημες γυναίκες που έχω δει.
Όταν την είδα πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, είδα πως ναι μεν δεν είναι μουνάρα στο πρόσωπο αλλά δεν είναι και αυτό που φαίνονταν στην τηλεόραση. Και το θέμα είναι ότι οι εκφράσεις που έπαιρνε ή που μίλαγε, εφερνε αντίθεση και δε σε απομακρυνε κιολας. Και εντωμεταξυ είδα ότι έχει και ωραίο σώμα.
Και ξάφνου έρχεται άλλη μια θεατρική παράσταση που με κούφανε. Με το που μπαιναμε στην αιθουσα μας είπαν να κλείσουμε τα κινητά και οτι απαγορευονται φώτο κλπ. Οκ λέω, για τα δικαιώματα είναι. Και ακούω απο δίπλα κάποιον να λεει οτι είναι επειδη κάποια εμφανιζεται γυμνή. Ωπα λεω, θα παρουμε και μάτι? Ιδέα δεν είχα. Και βλεπω και την συγκεκριμένη να βγαίνει. Εντωμεταξυ εμένα με είχαν σύρει στην παράσταση και δεν ήξερα ποιοι παίζουν. Και ξαφνικα βλεπω την "Τασούλα" γυμνή πατόκορφα αργοτερα! Βυζιά, μουνιά έξω!. Η γυναίκα έχει κορμάρα, φυσικότατες βυζάρες και αρκετα καλη κωλάρα!
Και απο όσα είχα μάθει απο κάποια άτομα τότε αλλα χωρίς να έχω άποψη ο ίδιος, είναι και γαμώ τα τυπάκια και σαν ανθρωπος και σαν παρέα.

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.323
Πόντοι
446
Η "Τασούλα" ήταν ως ένα σημείο από τις πιο άσχημες γυναίκες που έχω δει.
Όταν την είδα πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, είδα πως ναι μεν δεν είναι μουνάρα στο πρόσωπο αλλά δεν είναι και αυτό που φαίνονταν στην τηλεόραση. Και το θέμα είναι ότι οι εκφράσεις που έπαιρνε ή που μίλαγε, εφερνε αντίθεση και δε σε απομακρυνε κιολας. Και εντωμεταξυ είδα ότι έχει και ωραίο σώμα.
Και ξάφνου έρχεται άλλη μια θεατρική παράσταση που με κούφανε. Με το που μπαιναμε στην αιθουσα μας είπαν να κλείσουμε τα κινητά και οτι απαγορευονται φώτο κλπ. Οκ λέω, για τα δικαιώματα είναι. Και ακούω απο δίπλα κάποιον να λεει οτι είναι επειδη κάποια εμφανιζεται γυμνή. Ωπα λεω, θα παρουμε και μάτι? Ιδέα δεν είχα. Και βλεπω και την συγκεκριμένη να βγαίνει. Εντωμεταξυ εμένα με είχαν σύρει στην παράσταση και δεν ήξερα ποιοι παίζουν. Και ξαφνικα βλεπω την "Τασούλα" γυμνή πατόκορφα αργοτερα! Βυζιά, μουνιά έξω!. Η γυναίκα έχει κορμάρα, φυσικότατες βυζάρες και αρκετα καλη κωλάρα!
Και απο όσα είχα μάθει απο κάποια άτομα τότε αλλα χωρίς να έχω άποψη ο ίδιος, είναι και γαμώ τα τυπάκια και σαν ανθρωπος και σαν παρέα.
Στείλε καμία φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom