You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρία Διακοπαναγιώτου aka η Τασούλα του Κίτσου από την νέα διαφήμιση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μέχρι τελευταίας γρανίδος του σπέρματος μου...
μήπως ήθελες να πεις γρανίτα ?
Ρανιδα προφανος. μπορει να κανεις καποιο αστειο, αλλα μολις ξυπνησα και δεν νιωθω.μήπως ήθελες να πεις γρανίτα ?
MAKROPOUTSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΛΕΜΕ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ.. ΚΑΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ!την εχυνες τυπε?
φιλε να γραφεις με μικρους χαρακτηρες γενικα.....
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
πανασχημη
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ω να σου γαμησω
0.19/10
0.19/10
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.600
- Πόντοι
- 2.256
Upndownmmm
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2022
- Like
- 101
- Πόντοι
- 0
ποοοοοοοοοοοο...ειλικρινα δεν φανταζομουνα οτι θα τν εκανα τοσο λαστιχοο για παρτη της σ ευχαριστουμε παραα πολυ!!αλλες τοσες παρομοιες της να χαμε..
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Η "Τασούλα" ήταν ως ένα σημείο από τις πιο άσχημες γυναίκες που έχω δει.
Όταν την είδα πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, είδα πως ναι μεν δεν είναι μουνάρα στο πρόσωπο αλλά δεν είναι και αυτό που φαίνονταν στην τηλεόραση. Και το θέμα είναι ότι οι εκφράσεις που έπαιρνε ή που μίλαγε, εφερνε αντίθεση και δε σε απομακρυνε κιολας. Και εντωμεταξυ είδα ότι έχει και ωραίο σώμα.
Και ξάφνου έρχεται άλλη μια θεατρική παράσταση που με κούφανε. Με το που μπαιναμε στην αιθουσα μας είπαν να κλείσουμε τα κινητά και οτι απαγορευονται φώτο κλπ. Οκ λέω, για τα δικαιώματα είναι. Και ακούω απο δίπλα κάποιον να λεει οτι είναι επειδη κάποια εμφανιζεται γυμνή. Ωπα λεω, θα παρουμε και μάτι? Ιδέα δεν είχα. Και βλεπω και την συγκεκριμένη να βγαίνει. Εντωμεταξυ εμένα με είχαν σύρει στην παράσταση και δεν ήξερα ποιοι παίζουν. Και ξαφνικα βλεπω την "Τασούλα" γυμνή πατόκορφα αργοτερα! Βυζιά, μουνιά έξω!. Η γυναίκα έχει κορμάρα, φυσικότατες βυζάρες και αρκετα καλη κωλάρα!
Και απο όσα είχα μάθει απο κάποια άτομα τότε αλλα χωρίς να έχω άποψη ο ίδιος, είναι και γαμώ τα τυπάκια και σαν ανθρωπος και σαν παρέα.
Όταν την είδα πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση, είδα πως ναι μεν δεν είναι μουνάρα στο πρόσωπο αλλά δεν είναι και αυτό που φαίνονταν στην τηλεόραση. Και το θέμα είναι ότι οι εκφράσεις που έπαιρνε ή που μίλαγε, εφερνε αντίθεση και δε σε απομακρυνε κιολας. Και εντωμεταξυ είδα ότι έχει και ωραίο σώμα.
Και ξάφνου έρχεται άλλη μια θεατρική παράσταση που με κούφανε. Με το που μπαιναμε στην αιθουσα μας είπαν να κλείσουμε τα κινητά και οτι απαγορευονται φώτο κλπ. Οκ λέω, για τα δικαιώματα είναι. Και ακούω απο δίπλα κάποιον να λεει οτι είναι επειδη κάποια εμφανιζεται γυμνή. Ωπα λεω, θα παρουμε και μάτι? Ιδέα δεν είχα. Και βλεπω και την συγκεκριμένη να βγαίνει. Εντωμεταξυ εμένα με είχαν σύρει στην παράσταση και δεν ήξερα ποιοι παίζουν. Και ξαφνικα βλεπω την "Τασούλα" γυμνή πατόκορφα αργοτερα! Βυζιά, μουνιά έξω!. Η γυναίκα έχει κορμάρα, φυσικότατες βυζάρες και αρκετα καλη κωλάρα!
Και απο όσα είχα μάθει απο κάποια άτομα τότε αλλα χωρίς να έχω άποψη ο ίδιος, είναι και γαμώ τα τυπάκια και σαν ανθρωπος και σαν παρέα.
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Στείλε καμία φωτοΗ "Τασούλα" ήταν ως ένα σημείο από τις πιο άσχημες γυναίκες που έχω δει.