tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.912
- Πόντοι
- 606
πραγωγος για την ακριβεια..παραγωγος λεγεται τωρα?
πραγωγος για την ακριβεια..παραγωγος λεγεται τωρα?
παραγωγος λεγεται τωρα?
τύπε είσαι άδικος.Επιχειρηματιας είναι Κ ο περιπτεράςεδω τυπε στην ελλαδα λεγεται επιχειρηματιας αυτος που εχει καφετερια.στο μουνετο θα κολλησουμε; :S :S :S
ρε αλανια,πως πλησιαζεται το μουνετο,για δουλεια?πεστε μου για να το κλεισω.επαγγελματικη εννοω.
κωλοτρυπιδι
Ρε φιλαράκι στο bourdela έχεις μπεί όχι στο καριέρα προφανώς και για μάτι και καυλάντα είμαστε εδω μέσα , άμα θές για δουλειά πήγαινε βρές κανα μανατζαραίο όχι μπουρδελιάρη
ευχαριστω και εχεται δικιο και οι δυο.ειπα να γλυτωσω την μιζα του μανατζαραιου ρε μαγγα.τον τροπο δεν τον ξερω ακριβως,αμα ηξερα δεν θα ρωταγα.λεω τωρα εγω ,μηπως ειναι σε κανενα μαγαζι και εμφανιζεται,να την δω απευθειας.αφού την θέλεις για δουλεία θα ξέρεις και τον τρόπο.
είναι στο Mad Radio 106.2 απο τις 1 έως τις 5 νομίζω
αμα έχεις μαγαζί-εταιρεία και έχει σελίδα στο φβ στείλε απο εκεί μνμ αλλα όχι απο το δικό σου δεν παίζει να απαντήσει απο της εταιρείας ή ακόμα καλύτερα αν έχεις μειλ στείλε εκεί .Μανατζερ δεν παίζει να έχει αν βρείς κανέναν που να δουλεύει στο σταθμό μπορεί να σου κάνει κονε .
ευχαριστω ρε μουτρα.αμεσα θα κανω κατι.το μαγαζι ειναι προσωπικη εταιρεια.θα δω,θα ερθω και αθηνα και θα βρω λυση.όταν εγραψα ¨ξέρεις τον τρόπο¨ εννοούσα ότι θα ξέρεις ότι παίρνεις τηλέφωνο και την ζητάς.
κλείνεις ραντεβού στο σταθμό και της εξηγείς ότι την θέλεις για δουλειά και αν υπάρχει μανατζερ (σιγά μην έχει) μιλάς και μαζί του.
σοβαρά και επαγγελματικά.
τωρα δεν σεβεσαι.και οταν παιρνω χαμπαρι καποιον πονιριδη,αρχιζω να μην σκεφτομαι λογικα.καταλαβες?γιατι θα σε κανω να το καταλαβεις.Να την γαμησεις θες τυπε;
Ωραιος...
Κυκλοφορει με κατι σουπερ κοντα τζιν σωρτσακια με τη κωλαρα της ολη εξω....
οκει,βρηκα ακρη παιδες.ευχαριστω.αμα έχεις μαγαζί-εταιρεία και έχει σελίδα στο φβ στείλε απο εκεί μνμ αλλα όχι απο το δικό σου δεν παίζει να απαντήσει απο της εταιρείας ή ακόμα καλύτερα αν έχεις μειλ στείλε εκεί .Μανατζερ δεν παίζει να έχει αν βρείς κανέναν που να δουλεύει στο σταθμό μπορεί να σου κάνει κονε .