Νέα

Μαρία Αναστασοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MAKROPOUTSOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.965
Πόντοι
6.256
Μπούτια κώλος τραγικά, ελληνιδα χονδρη, μούρη άσχημη, μαλλιά πουτάνας μεταξουργείου.
Για πούλιτζερ.

arisexuliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2011
Like
142
Πόντοι
1
Όχι μόνο τη Μάιρα Μπάρμπα αλλά και τη Ζωή την Κατζαγιαννάκη... Αλλά και πάλι ο ΣΚΑΪ μαζί με την ΕΡΤ έχουν μακράν τις μεγαλύτερες μουνάρες στα ειδησεογραφικά τους τμήματα. Όσο για το Μαράκι είσαι τουλάχιστον υπερβολικός, κατ' αρχάς από πού κι ως πού θείτσα, 30 χρονών είναι η κοπέλα

Η Μάιρα δεν έχει φύγει απ' τον Σκάι. Περιφέρεται στους διαδρόμους και ψάχνει σε ποιον πρέπει να κάτσει για να πάρει εκπομπή. Η Κατζαγιαννάκη, ναι, έχει πάρει τον πούλο από κει μέσα

djtas

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
26
Πόντοι
0
Χοντρή μαγκες και αντκαβλε για μενα!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Όταν φτιάξει τη μύτη που είναι σαν μπουγατσομάχαιρο θα ολοκληρωθεί το σκηνικό.
Κάθε πρωί φοράει κάτι εφαρμοστά πουκαμισάκια και τονίζει τις βυζάρες της.

Έχει εκνευριστική φωνή, αλλά την παντρεύομαι άνετα.

Όταν και αν φτιάξει τη μύτη θα καβλώνουμε τουλάχιστον 50% λιγότερο για την πάρτη της, αυτή η μύτη είναι το φετίχ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Η Μάιρα δεν έχει φύγει απ' τον Σκάι. Περιφέρεται στους διαδρόμους και ψάχνει σε ποιον πρέπει να κάτσει για να πάρει εκπομπή. Η Κατζαγιαννάκη, ναι, έχει πάρει τον πούλο από κει μέσα

Να υποθέσω απ' τον τρόπο που γράφεις ότι γνωρίζεις κιόλας γιατί απολύθηκε η Κατζαγιαννάκη;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ρε πούστη μου πόσο απίστευτο μπαζοκαβλάκι είναι το Μαράκι, χρόνια τώρα την παρακολουθώ αλλά δεν έχει πάψει να με καβλώνει... Προσέχει και πολύ πλέον το πουτανάκι το πώς βγαίνει στο γυαλί, φοράει συστηματικά ρούχα που αναδεικνύουν το κορμάκι, τα βυζιά και το φοβερό κωλαράκι της, έχει βάψει και το μαλλί ξανθό ανοιχτό πουτανέ και με καβλώνει ακόμα περισσότερο... Αλλά το ατού της ήταν και παραμένει αυτή η καβλοφατσούλα της, δέκα - δέκα να μαζευόμαστε και να τη χύνουμε με bukkake!

Συμφωνώ ! Και ειναι η πρωτη εικονα που βλεπω το πρωι ανοιγοντας την tv-αν υπαρχει καποια καλυτερη στη πρωινη ζωνη ας μας το πουν..

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.474
Πόντοι
216
Πολύ μου αρέσει αυτή η γκόμενα!

Επίσης έχει χιούμορ και η φωνή της καυλωτική στο ραδιόφωνο

dreamcatcher35

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ειναι και θεμα γουστου παντως.κι εγω της τον εδινα ανετα...

Brolly

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2012
Like
146
Πόντοι
1
σύμερα έλειψε ο συμπαρουσιαστής της και πέταξε στήθος

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αυτή όσο πάει και μουναρεύει, είχα κάτι βδομάδες να τη δω στην πρωινή εκπομπή και απόψε έπαθα πάλι πλάκα μαζί της... Βέβαια το μαλλί που το κάνει ολοένα και πιο πλατινέ παραπέμπει πιο πολύ σε μπουζούκια παρά σε τηλεοπτική δημοσιογραφική εκπομπή, αλλά αυτό είναι που με καβλώνει εμένα πολύ

John Mclane

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
156
Πόντοι
0
Μένει πολύ κοντά στο σπίτι μου, και την πετυχαίνω αραιά και που στο δρόμο.. Για μένα τουλάχιστον, πάρα πολύ καλό.. Βγάζει γούστα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μένει πολύ κοντά στο σπίτι μου, και την πετυχαίνω αραιά και που στο δρόμο.. Για μένα τουλάχιστον, πάρα πολύ καλό.. Βγάζει γούστα

"Βγάζει γούστα", είπες τη μαγική φράση, εκεί είναι η ουσία και όποιοι καταλαβαίνουμε, καταλαβαίνουμε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Πανέμορφο το Μαράκι απόψε στην πρωινή εκπομπή, μακριά λευκή γαμάτη φούστα και κολλητή κρεμ μπλούζα που αναδείκνυε τα βυζάκια της, σε συνδυασμό με το ξανθό μαλλί από πάνω ήταν όλα τα λεφτά!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Απόψε το Μαράκι φορούσε ένα ωραίο κόκκινο φορεματάκι που τόνιζε το τουρλωτό κωλαράκι της, κάβλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom