You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαντόνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdelos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 832
- Εμφανίσεις 180K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
assosi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Παίδες να είστε τρυφεροί με την μαντόνα
Η κοπέλα δουλεύει και σε άλλη δουλεία και έχει και ένα ανήλικο παιδί
Παλεύει να μεγαλώσει το παιδί της
Δεν αξίζει το σεβασμό μας ??
Και εμάς στη δουλεία μας δεν μας αρέσει να μας φέρονται άσχημα .
Ας σεβαστούμε και εμείς τους επαγγελματίες .
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Σε τί αναφέρεσαι..; Απ' όσο νομίζω κανείς ποτέ δεν είπε κάτι αρνητικό για τη Μαντόνα.. Αντίθετα όλοι λένε τα καλύτερα, εκτός αν κάνω λάθος..!
(Τώρα κάτι χαζά που λένε κάποιοι επειδή δε βγάζει το κιλοτάκι, τι να πω.. Δεν τα δίνω βάση..! Κι εγώ μπορώ να βγω κ να πω ότι είναι (σ)εξωγήινη..!)
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Ναι ρε φιλε αλλα γιατι δε βγαζει το στριγκακι το εχεις ξαακουσει εσυ αυτο? χωρις να υπονοω κατι!! και σιγουρα θα επισκευτω κιολας...Σε τί αναφέρεσαι..; Απ' όσο νομίζω κανείς ποτέ δεν είπε κάτι αρνητικό για τη Μαντόνα.. Αντίθετα όλοι λένε τα καλύτερα, εκτός αν κάνω λάθος..!
(Τώρα κάτι χαζά που λένε κάποιοι επειδή δε βγάζει το κιλοτάκι, τι να πω.. Δεν τα δίνω βάση..! Κι εγώ μπορώ να βγω κ να πω ότι είναι (σ)εξωγήινη..!)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οταν συνατηθηκαμε, οχι μονο εβγαλε κανονικα το στργκακι της, αλλα στο ιεραποστολικο, ανοιγε με τα χερια της τα "κατω χειλη" και με αφησε μ........Ναι ρε φιλε αλλα γιατι δε βγαζει το στριγκακι το εχεις ξαακουσει εσυ αυτο? χωρις να υπονοω κατι!! και σιγουρα θα επισκευτω κιολας...
Δεν το συζηταμε οτι αξιζει να την επισκευτεις.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Οταν συνατηθηκαμε, οχι μονο εβγαλε κανονικα το στργκακι της, αλλα στο ιεραποστολικο, ανοιγε με τα χερια της τα "κατω χειλη" και με αφησε μ........
Δεν το συζηταμε οτι αξιζει να την επισκευτεις.
Θα γυρίσει όμως..;
Γιατί ακουγόταν ότι θα σταματήσει σύντομα..!
Ε, ρε γαμώτο, κι ήθελα να την ξαναπάρω την προηγούμενη βδομάδα, αλλά με την απεργία του ΟΣΕ το ανέβαλα τελικά..!
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Θα γυρίσει όμως..;
Ε, ρε γαμώτο, κι ήθελα να την ξαναπάρω την προηγούμενη βδομάδα, αλλά με την απεργία του ΟΣΕ το ανέβαλα τελικά..!
ηθελα και γω να την δω αλλά ολο το ανέβαλα...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θα γυρίσει όμως..;
Και να γυρισει, ειναι ευκολο νομιζεις να τη συναντησεις? Εγω τρεις φορες πηγα να την βρω και επεσα σε διαδηλωση στο σαλονι. Καποιοι εφτασαν στο να την κλεινουν με τηλεφωνικα ραντεβου. Αλλος παλι ειχε καταλαβει μονιμα το ενα δωματιο και την επαιρνε ανα μια ωρα. Παρανοια. Ουτε στην Πεννυ τετοιο πραγμα.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Και να γυρισει, ειναι ευκολο νομιζεις να τη συναντησεις? Εγω τρεις φορες πηγα να την βρω και επεσα σε διαδηλωση στο σαλονι. Καποιοι εφτασαν στο να την κλεινουν με τηλεφωνικα ραντεβου. Αλλος παλι ειχε καταλαβει μονιμα το ενα δωματιο και την επαιρνε ανα μια ωρα. Παρανοια. Ουτε στην Πεννυ τετοιο πραγμα.
Γίνεται να κλείσεις τηλεφωνικά ραντεβού..;
Εγώ τους είχα ρωτήσει απ' το τηλέφωνο, αν γίνεται να κλείσω απ' το τηλέφωνο ραντεβού, γιατί έρχομαι από μακριά από Θεσ/νικη, κ μου 'παν δε γίνεται..
Κ μου φαίνεται λογικό, αφού δεν έχεις προπληρώσει για τη συνάντηση..
Τώρα αν κάποιος έχει κλείσει απ' το τηλέφωνο, ας μας πει πως γίνεται, γιατί οντως δε λεει να περιμένεις κανα δίωρο στην αναμονή..!
Το δεχομαι αυτο οσον αφορα το κομματι του σεβασμου για τον λογο του οτι διαλεξε τον δυσκολο δρομο να ειναι σε στουντιο και οχι οπως οι περισσοτερες να βρει καποιον και να τον δαγκωνει.
Αυτο και μονο με κανει να την σεβομαι σαν άνθρωπο.
Σαν επαγγελματια ομως αν δεν ειχε καλο σερβις τοτε δεν θα ξαναπηγαινα.
Οποτε σε τι αναφερεται αυτο το ποστ?
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Γενικώς έχω ακούσει τα πάντα για αυτή την κοπέλα!
Ο ένας λέει πως κάνει τη ζωάρα της και γιαυτό λείπει όποτε θέλει. Ο άλλος πως είναι εργαζόμενη μητέρα και δεν προλάβαίνει και αξίζει το σεβασμό μας...
Δεν κατάλαβα? Γιατί δηλ ειδικά η Μαντόνα?
Οι άλλες κοπέλες δηλ τι νομίζετε πως είναι? Κούκλες που τις βγάζουν από τίποτα σκοτεινά δωμάτια για να τις πηδάμε και μετά πάλι μέσα?
Η κάθεμια κοπέλα είναι άνθρωπος, με προβλήματα και οικογένειες πιθανόν, με χαρές και λύπες, με παιδιά, γκόμενους, πιθανόν και εξτρα άλλες δουλειές. Ολες αξίζουν το σεβασμό μας αλλά μέχρι εκεί. Εγώ πληρώνω εκείνη τη στιγμή για αυτό που ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ πουλάει. Το κορμί και τις υπηρεσίες της. Δεν είμαστε ζώα βέβαια. Καταλαβαίνουμε τη συναισθηματική φόρτιση του άλλου σε κάποια δύσκολη στιγμή που όλοι οι άνθρωποι έχουμε.
Και εμένα μου έτυχε να πάω με κοπέλα που δεν είχε όρεξη, προσπαθούσε όμως, χωρίς να βαριέται. Δεν πέρασα καλά όμως εκτίμησα τη στάση της. Και άλλο μια κοπέλα να έχει συνέχεια χάλια συμπεριφορά.
Οπως και ναχει δε νομίζω πως πρέπει να μας απασχολούν αυτά σε σημείο του να βγάζουμε διάγγελμα...
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αξίζουν το σεβασμό μας... Τώρα αν αξίζουν και τα λεφτά μας..είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Ο ένας λέει πως κάνει τη ζωάρα της και γιαυτό λείπει όποτε θέλει. Ο άλλος πως είναι εργαζόμενη μητέρα και δεν προλάβαίνει και αξίζει το σεβασμό μας...
Δεν κατάλαβα? Γιατί δηλ ειδικά η Μαντόνα?
Οι άλλες κοπέλες δηλ τι νομίζετε πως είναι? Κούκλες που τις βγάζουν από τίποτα σκοτεινά δωμάτια για να τις πηδάμε και μετά πάλι μέσα?
Η κάθεμια κοπέλα είναι άνθρωπος, με προβλήματα και οικογένειες πιθανόν, με χαρές και λύπες, με παιδιά, γκόμενους, πιθανόν και εξτρα άλλες δουλειές. Ολες αξίζουν το σεβασμό μας αλλά μέχρι εκεί. Εγώ πληρώνω εκείνη τη στιγμή για αυτό που ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ πουλάει. Το κορμί και τις υπηρεσίες της. Δεν είμαστε ζώα βέβαια. Καταλαβαίνουμε τη συναισθηματική φόρτιση του άλλου σε κάποια δύσκολη στιγμή που όλοι οι άνθρωποι έχουμε.
Και εμένα μου έτυχε να πάω με κοπέλα που δεν είχε όρεξη, προσπαθούσε όμως, χωρίς να βαριέται. Δεν πέρασα καλά όμως εκτίμησα τη στάση της. Και άλλο μια κοπέλα να έχει συνέχεια χάλια συμπεριφορά.
Οπως και ναχει δε νομίζω πως πρέπει να μας απασχολούν αυτά σε σημείο του να βγάζουμε διάγγελμα...
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αξίζουν το σεβασμό μας... Τώρα αν αξίζουν και τα λεφτά μας..είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
BABY(1)
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 287
- Like
- 3.054
- Πόντοι
- 13.385
Nai πεσμας οτι κανει και την χορευτρια τωρα!!!Παίδες να είστε τρυφεροί με την μαντόνα
Ολες τις σωστες επαγγελματιες φιλε πρεπει να σεβομαστε μανες και μη !!! ;)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δυστυχώς όπου έλληνας και κηφήνας!!!!!!!!!
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Αρα αποκτά και τυπικά τον ορο του MILF!Η κοπέλα δουλεύει και σε άλλη δουλεία και έχει και ένα ανήλικο παιδί
Ακριβώς φίλε μου! Το εθεσες πολυ σωστα!ΟΛΕΣ οι κοπέλες αξίζουν το σεβασμό μας... Τώρα αν αξίζουν και τα λεφτά μας..είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
Με ελάχιστες εξαιρέσεις,θέλω πιστεύω, οπου δεν μας σέβονται ως πελάτες!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
κάνει τη ζωάρα της
Αυτό κάνει !!!!
και όποιος θέλει ας πεί το αντήθετο... ας το πεί σε μένα !!!
Το σπίτι της το έχετε δεί ????? ξέρετε που είναι(περιοχή) ??? πώς είναι ???
λίγοι απο εμάς μένουν σε τέτοια σπίτια...!!!!
..άκου παλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της !!!!
..απλά δουλέυει η γυναίκα,και ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ !!! το ξέρω καλά...
ρε παιδιά ,μή βγαίνουμε και λέμε ότι θέλουμε...
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
Σωστός.... πάντος τον σεβασμό τον αξήζουν...ότι και να είναι,για το λόγο που όλοι καταλαβένουμε...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και ειναι κακό αυτο ?Αυτό κάνει !!!!
και όποιος θέλει ας πεί το αντήθετο... ας το πεί σε μένα !!!
Το σπίτι της το έχετε δεί ????? ξέρετε που είναι(περιοχή) ??? πώς είναι ???
λίγοι απο εμάς μένουν σε τέτοια σπίτια...!!!!
..άκου παλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της !!!!
..απλά δουλέυει η γυναίκα,και ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ !!! το ξέρω καλά...
ρε παιδιά ,μή βγαίνουμε και λέμε ότι θέλουμε...
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν μπορω να καταλαβω τη ζορια τραβανε μερικοι με τα κοριτσια που ειναι ιεροδουλεσ και τη θελουν να πουν με διαφορεσ κριτικεσ τουσ που αφορουν και την προσωπικη τουσ ζωη,τη τουσ πειραξε τωρα η μαντονα..........Και ειναι κακό αυτο ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις