Διαγραμμένο μέλος 185342
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 20
Συναγωνιστές καλημέρα,έχει κάποιος το τηλέφωνο της Μαντόνα;Έχασα όλες μου τις επαφές από το κινητό μου. Αν μπορεί καπο2να μου το στείλει σε πμ... Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Παίζει κανονικά. Παίρνει 150 με 200 ευρώ την ώρα. Για τηλέφωνο μπορείς εύκολα να πάρεις πηγαίνοντας Κωνσταντινουπόλεως 132 σε μια από τις βάρδιες της. Τελευταία είναι πολύ συχνά εκεί.
Μπορεί να είναι λίγο ακριβή αλλά δεν νομίζω να τα κλάψεις τα λεφτά σου.
Συμφωνώ απόλυταΠαίζει κανονικά. Παίρνει 150 με 200 ευρώ την ώρα. Για τηλέφωνο μπορείς εύκολα να πάρεις πηγαίνοντας Κωνσταντινουπόλεως 132 σε μια από τις βάρδιες της. Τελευταία είναι πολύ συχνά εκεί.
δε σε κατάλαβα, στο Κ132 50άρι δεν πληρώνεις ; ή χρεώνουν έξτρα κι όπου σε πιάσουν ;Παίζει κανονικά. Παίρνει 150 με 200 ευρώ την ώρα. Για τηλέφωνο μπορείς εύκολα να πάρεις πηγαίνοντας Κωνσταντινουπόλεως 132 σε μια από τις βάρδιες της. Τελευταία είναι πολύ συχνά εκεί.
Στο Κ132 οι τιμές είναι κανονικά από 50 έως 100. Δεν ξέρω αν έχουν ωριαία προγράμματα. Οι τιμές που γράφω είναι για μια ώρα σε ξενοδοχείο. Έχει πελατεία που τα δίνει αυτά τα χρήματα. Γι' αυτό και δεν ρίχνει τις τιμές. Πάντως είναι σαν πορνοστάρ. Νοιωθεις ότι συμμετέχεις σε τσόντα!!!δε σε κατάλαβα, στο Κ132 50άρι δεν πληρώνεις ; ή χρεώνουν έξτρα κι όπου σε πιάσουν ;
Είναι call girl;Έχει κανείς το τηλ της Μαντονας να στείλει σε πμ ;