Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
71
Like
10.635
Πόντοι
12.421
Το αίτημα σας προωθήθηκε .θα σας απαντήσουμε εγκαίρως .Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα αγορίνα μου.Δεν πέφτει τίποτα εκεί μέσα.Ειναι όλα τέντα.Για μασάζ μιλάμε.!!! Αν θέλεις σεξακι σκρολαρεις παρακατω
Μάλιστα!
Δηλαδή να σας προτείνω στην ηλικιωμένη θεία μου που υποφέρει από δισκοπάθεια?

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Μάλιστα!
Δηλαδή να σας προτείνω στην ηλικιωμένη θεία μου που υποφέρει από δισκοπάθεια?
Πρώτα επισκεφτείτε μας εσείς για να έχετε ίδιοις ομασι άποψη...κ μετά φυσικά κ στη θεία σας θείο σας ξάδερφο σας...Το μασάζ απευθύνεται σε όλο το κόσμο!!!! Ο καθείς με τις ανάγκες του...Πςριηγειθειτε στο sait μας κ ανακαλύψτε όλη τη γκάμα ενναλακτικων θεραπειών μασάζ .από το πιο κλασσικό έως το πιο Απελευθερωμένο ΜΑΣΑΖ!!!!!

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.682
Πόντοι
206
Ρε μυστονια η Αλίκη είναι από παλιά. Πάτε και παίζει χειρογλυκανο.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.101
Πόντοι
361
Να παραθέσω εδώ λοιπόν την εμπειρία μου από Mansion (Αλίκη) όπου πήγα για πρώτη (και τελευταία) φορά.

Η συνεννόηση στο τηλέφωνο εύκολη. Δέχεται σε περιοχή πίσω απ το Πεδίο του Άρεως σε χώρο που μετά βίας θα νοίκιαζαν Πακιστανοί.
Η υπηρεσία ήταν μασαζ με τελείωμα με το χέρι.
Το μασαζ αρκετά καλό τρίψιμο με πολύ παρλαπιπίαση όμως, σχεδόν σε σημείο ζάλης.
Σε κάποια στιγμή μου ανέφερε πως από 20 χρονών μέχρι πρόσφατα ήταν στην Ταϋλάνδη όπου εκπαιδευόταν (:cheesy:) στα μυστικά του...μασάζ(:cheesy:).
Στα του μασάζ φάνηκε ξεκάθαρα πως πήγαν χαμένα τόσα χρόνια.

Σε κάποια στιγμή λίγο μετά που γύρισα ανάσκελα μου πέταξε στο πρόσωπο τις δύο βυζάρες και άρχισε το χειρογλύκανο.
Πολύ ωραίος φραπές χωρίς υποσχέσεις για παραπάνω - που δεν θα επεδίωκα κιόλας. Κόστος 100 ευρώ.

Συμπαθητικός χαρακτήρας (αν πας με τα νερά της) αλλά μέχρι εκεί.
Καθαρά BBW (για τα δικά μου στάνταρ) για τους φίλους του είδους.

Ο χώρος όπως προείπα - ειδικά το μπάνιο - προδιαθέτει για διαμέρισμα λαθρομετανάστη - με ελάχιστο χώρο για να στρίψεις και θέα στο πίσω μέρος της απέναντι πολυκατοικίας - απ όπου είσαι εμφανώς ορατός αν το παράθυρο είναι ανοικτό.

Δεν θα ξαναπήγαινα αλλά για μια φορά δεν μπορώ να πω οτι πήγαν τα λεφτά χαμένα.
Να βρε μια πρόσφατη κριτική, φαγωθήκατε! Καλημέρα!

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Να βρε μια πρόσφατη κριτική, φαγωθήκατε! Καλημέρα!
Χαχα αγαπητέ μπορώ να σου δώσω 2απαντησεις : Μια σαν αυτές που απαντάνε επιχειρηματίες όταν τους κάνεις άσχημη κριτική στη γουγκλ ..Δηλαδή : Λυπόμαστε πόλλυ για το συγκεκριμένο συμβάν θα θέλαμε πόλλυ να επικοινωνήσετε μαζί μας για επίλυση του ζητήματος κ είμαστε διαθετειμενοι να επανορθώσουμε...Η δεύτερη απάντηση μου είναι : Δεν θα ξανά πήγαινες αλλά δεν πήγαν κ χαμένα τα χρήματα που έδωσες..άθλιος χώρος για Πακιστανούς.Μαλιστα εδώ κ 5 χρόνια αυτός ο χώρος έχει εξυπηρετήσει κ εξυπηρετεί πόλλυ κόσμο.Ο κόσμος που δουλεύω είναι οι περισσότεροι Χαλάνδρι Μαρούσι αγ Παρασκευή Χολαργός Παλλήνη Μαραθώνα γλυκά νερά βούλα Βάρκιζα Σαλαμίνα Μαραθώνα ...εν ολίγοις έρχονται από παντού...υπάρχουν φωτογραφίες να δει κάποιος το χώρο.κ εδώ το σάιτ έχει ανεβάσει.μια μικρή υποδοχή 2 δωμάτια μασάζ κ μικρό μπάνιο.με καινούρια νιπτήρα λεκάνη αφαιρέθηκε μπανιέρα έχει μπει ντουζιέρα καθαρότατο μπάνιο μικρό μεν.παραθυρο στον ακάλυπτο που αφήνω ανοιχτό να αερίζεται ο χώρος διότι μπαινοβγαίνει πολλυς κόσμος κ κυκλοφορούν κ ιώσεις.μπανιο μικρό με όλα τα κομφορ .άφθονο καυτό νερό πετσέτες παντόφλες αφρολουτρα σαμπουάν μπατονετες ζελέ κερί πιστολάκι για τα μαλλιά νήμα για τα δόντακια σου...όχι ότι επιδιώξες κάτι παραπάνω αλλά αν πάει κάποιος με τα νερά μου...Μάλιστα ...κ το μασάζ που σου έκανα δεν σε ξεκούρασε .έχεις κάνει κ καλύτερο δηλαδή ? Στείλε μου ινμποξ που έκανες να πάω κι εγώ.Σε αγκαλιάσανε κ σου κάνανε κ λινγκαμ μασάζ κάπου αλλού καλύτερα ? Ξέρεις δεν είμαι από τους ανθρώπους που αν σε κάτι είναι λάθος δεν το παραδέχονται .Δεν θεωρώ ότι ποτέ η αντιμετώπιση μου κ θεραπευτικά κ ανθρώπινα δεν είναι πάντα οικεία κ αρχοντική .Χώρο ψάχνω εδώ κ πόλλυ καιρό .κάτι που να μου αρέσει δεν έχω εντοπίσει ακόμα .αλλά να βγάζεις αυτή τη συμπεριφορά αλλά τα λεφτά σου δεν πήγαν χαμένα....αλλά δεν θα ξανά ερχόσουν ...Πέρασες καλά η όχι τελικά γιατί δεν το αντελιφθειν .Η σου ήταν δύσκολο να κλείσεις το παράθυρο στον ακάλυπτο? Χαχα

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.689
Πόντοι
1.196
21Ιανουαριου σήμερα Παγκόσμια ημέρα αγκαλιας !!!! Σήμερα με κάθε συνεδρία της επιλογής σου έχεις τη πιο μεγαααααλη κ ζεστή αγκαλιά ❤️
Αν αυτό το μνμ έβγαινε 2-3 μέρες πριν, μαζί με μια τιμητική, έστω κ μικρή έκπτωση στις τιμές σας, νομίζω ότι θα έβρισκε μια σχετική ανταπόκριση από τα εδώ μέλη.

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Αν αυτό το μνμ έβγαινε 2-3 μέρες πριν, μαζί με μια τιμητική, έστω κ μικρή έκπτωση στις τιμές σας, νομίζω ότι θα έβρισκε μια σχετική ανταπόκριση από τα εδώ μέλη.
Ααα δεν μου το έχετε ζητήσει ποτέ! Δεν το είχα σκεφτεί..Αλλά πάντως έτσι κι αλλιώς αναφέρω ότι με κάθε συνεδρία σε μασάζ της επιλογής σου το χανγκ το μασάζ αγκαλιας είναι από έμας !! Άντε θα το αφήσω μέχρι τέλος του μήνα γιατί είμαι καλό κοριτσάκι ❤️❤️

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Ναι μόνο το μπλουζάκι όμως
Να τος κ ο αρτουριτο χαχα ρε πουλάκι μου με είχες άχτι έχεις αναφέρει έχεις έρθει κάποιες φορές έχεις αναφέρει αν δεν ήμουν ακριβή θα ερχόσουν πιο συχνά έχεις αναφέρει..τώρα κανείς κ τον ρουφιάνο χαχα

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ γιατί εδώ είστε πόλλυ μαζεμένοι άντρες .κάτι για το αμάξι θέλω να ρωτήσω οποίος είναι ειδικός να μου στείλει μύνημα

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.689
Πόντοι
1.196
Ααα δεν μου το έχετε ζητήσει ποτέ! Δεν το είχα σκεφτεί..Αλλά πάντως έτσι κι αλλιώς αναφέρω ότι με κάθε συνεδρία σε μασάζ της επιλογής σου το χανγκ το μασάζ αγκαλιας είναι από έμας !! Άντε θα το αφήσω μέχρι τέλος του μήνα γιατί είμαι καλό κοριτσάκι ❤️❤️
Νομίζω επίσης, ότι δε θα ήταν κακή ιδέα,
να το επαναλάβετε κ του χρόνου, κοκ!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.085
Πόντοι
96
Καλά, 16 σελίδες νήμα και ακόμα δεν έχει βγει άκρη αν πέφτει σεξ εκεί και με ποια τιμή?
Ή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα ξέρει ο καθένας για τι πηγαίνει ή αν είναι να παίζουμε τον παπά, καλύτερα να κλείσει το νήμα....
...σεξ οχι, μονο κωλοδαχτυλο

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Κοιτάω που λέτε προχθές τις αγγελίες βλέπω ένα χώρο παθαίνω σοκ!!! Λέω δεν μπορεί να υπάρχει αυτός ο χώρος ? Αυτός είναι Μανσιον τέλος.4 δωμάτια με ντουζιέρες κ τζακουζι !!! Κουζιναρες τζάκια σαλόνια τεράστια κήπος έξω πρασσιναδες συναγερμούς πατώματα χρυσές λεκανες νιπτήρες κρυφοί φωτισμοί παντού το είδα κ σε βίντεο δε το πίστευα !!!Πάρκινγκ υπόγειο παιδί μου λέω εδώ είμαστε ! Τον παίρνω τηλεφ με το που το σηκώνει του λέω όπως είναι τη μονοκατοικία τη θέλω.Αυριο πρωί πρωί θα είμαι εκεί...Πάω πρωί πρωί που λέτε...όντως έτσι όλα τέλεια κ μου λέει εγώ συνήθως το νοικοιαζα σε οικογένειες είχα ένα καπετάνιο πριν με πλήρωνε με το χρόνο.δεν είμαι βέβαια αρνητικός να το δώσω για επαγγελματική αλλά θα ανέβουμε λίγο παραπανω ..εντάξει του λέω.κ θα ανέβουμε κ στις εγγυήσεις λίγο παραπάνω..εντάξει πάλι η αλικαρα !για το λόγο μου λέει ότι θα μπαινοβγαίνει κόσμος κ ίσως μου προκαλέσετε καμία ζημιά !!! Ενιγουει λέει η αλικαρα αλλά το επιχείρημα σας δεν είναι κ τόσο σωστό γιατί πιθανότητες για ζημιές έχεις σε οικογένεια με παιδιά κ όχι σε ενήλικες !!! Τέλος πάντων μπήκα απότομα του λέω κ δεν κατάλαβα που είναι το πάρκινγκ το υπόγειο .Ναι μου λέει πάμε έξω να σας το δείξω .βγαίνουμε έξω που είμαστε εδώ στην Αραπάκη μου λέει 1 2 3 στενά δεξιά πιο κάτω.Πλακα μου κάνετε του λέω ? Εκεί είναι το πάρκινγκ ? Ναι μου λέει είναι ξεχωριστά .Κ τι θα λέω εγώ στο πελάτη κανε δεξιά αριστερά κτλπ? Κ για ποσά αμάξια είναι ρωτάω? Ένα μου λέει.Α το δικό σας δεν χωράει χαχα Να μην τα πολύ λόγω θα παραμείνουμε στην Κατσαντώνη με το μικρό μπάνιο χαχαχαχα Γιατί έχει απλά να παρκάρετε προς το παρόν !!!!!Στεναχωρήθηκα δε μπορώ να πω αλλά εντάξει ψάχνω ψάχνω

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Lost somewhere in the alleys towards Filopapou here where the city manages not to rush in the center started the round of death Saturday night..A wind is piercing through my body me more wet than my trench coat but I search for you desperately in my Athens...The smoke from the park has gotten to me and from the balkonies jasmine and night flowers a discordant laterna that can barely plays Tsitsani ...All these years every night and it's still not enough some would say it has become my routine but I search for you desperately in my Athens !!!!Προσοχή Προσοχή !!!! Μου στέλνετε βιντεάκι σε Viber watshup mail το συγκεκριμένο τραγούδι χορεύοντας το ζεϊμπέκικο .Θα τα δω με την ησυχία μου όλα !!! Το καλύτερο κερδίζει ταραν ταραν 1 μασάζ της επιλογής του....Μην ντρέπεστε άντρες είστε !!!!!!

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.807
Πόντοι
496
Αν αλλάξεις περιοχή μπορεί να σου βγει και σε καλό

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
176
Αν αλλάξεις περιοχή μπορεί να σου βγει και σε καλό
Πόσο πιο καλό να μου βγει ? Τρίκαλα είναι εδώ εγώ είμαι φοβερά ευχαριστημένη !!! Απλά πλέον πιο μεγάλο χώρο χρειάζομαι !! Ο κόσμος έχει αγαπήσει ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που προσφέρουμε ! Αυτό με πιάνει ένα άγχος μπας κ δεν βολεύει τους πελάτες μου άλλου όσο ΕΔΩ❤️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom