Νέα

Ad Mansion Massage, αρχοντικό μασάζ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mansionescapemassage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 314
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλαν διαφήμιση σε αυτή την ιστοσελίδα, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
Γιατι τα είδη πιο απελευθερωμένων μασάζ μπαίνουν κ σε πιο απελευθερωμένα site

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Βάλτε φωτογραφίες από τις κοπέλες κι εμείς θα καταλάβουμε το βαθμό της απελευθέρωσης στις υπηρεσίες αμέσως
Παρακαλώ δεν δημοσιοποιούμαι φωτογραφίες θεραπευτων κ θεραπευτριων οποία -οποιος είναι διαθέσιμος ανάλογα την ώρα κράτησης σας εξυπηρετεί.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
800
Πόντοι
81
Μετα τα 35 επιβάλλεται ο άντρας να κάνει έστω 1φορα το μήνα επαγγελματικό μασάζ προστάτη .είναι άπειρες οι ευεργετικές του ιδιότητες
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν εθελοντές. Προς το παρόν επιλέγω να συνδυάζω το μασάζ με σεξ με ενεργητικό ρόλο μόνο. Καλές δουλειές...

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Παρακαλώ δεν δημοσιοποιούμαι φωτογραφίες θεραπευτων κ θεραπευτριων οποία -οποιος είναι διαθέσιμος ανάλογα την ώρα κράτησης σας εξυπηρετεί.
Με αυτήν την λογική μπορεί να υπάρχει διαθέσιμος μόνο θεραπευτής.

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν εθελοντές. Προς το παρόν επιλέγω να συνδυάζω το μασάζ με σεξ με ενεργητικό ρόλο μόνο. Καλές δουλειές...
Κ πόλλυ καλά κάνετε αγαπητέ! Ο καθείς με τα γούστα του!άλλος θέλει μόνο μασάζ άλλος μόνο σεξ άλλος κ τα 2 άλλος είναι ανοιχτός στο να δοκιμάσει κάτι πιο απελευθερωμένο...εμένα αν με ρωτάς το μασάζ είναι ξεκούραση κ φαντασία..κ όχι να προχωράμε σε πράξη...αυτό λατρεύω αυτό κ προσφέρω !!! Κ γενικώς είμαι κατά του αγοραίου σεξ οπότε προωθώντας τον κόσμο να απελευθερώνεται δε διανοουμαι να καταπιεστώ εγώ..καταλαβαίνετε ...τα καλύτερα εύχομαι κ σε σας κ καλές γιορτές να έχουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με αυτήν την λογική μπορεί να υπάρχει διαθέσιμος μόνο θεραπευτής.
Στο ωράριο λειτουργίας μας καλείτε κ σας ενημερώνουν για τα κενα

♖REDROOK♖

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2018
Κριτικές
1
Like
167
Πόντοι
0
Μετα τα 35 επιβάλλεται ο άντρας να κάνει έστω 1φορα το μήνα επαγγελματικό μασάζ προστάτη .είναι άπειρες οι ευεργετικές του ιδιότητες
:2funny::2funny: Ααααχ, ωραία μας τα λέτε.
Τιμές δε λέτε, φωτογραφίες δε βάζετε, πρέπει λοιπόν να έρθουμε σε σας εντελώς 'τυφλοί'. ΔΕΝ είναι καλό μάρκετινγκ αυτό.
Δείτε και άλλα νήματα των μαγαζιών του χώρου αυτού για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε καλή εντύπωση, κρατώντας και τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
43
Like
2.166
Πόντοι
6.740
μαλλον μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα ως και ήταν αναμενόμενο.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
800
Πόντοι
81
Νομίζω ξεκάθαρα το μαγαζί είναι στα δεν όσον αφορά το σεξ και η διεύθυνση του μαγαζιού το ανέφερε ευγενικά και εύγλωττα. Όσοι λοιπόν ψάχνουν μασάζ απελευθερωτικό και ότι άλλο ενδεχομένως έχει να προσφέρει το μαγαζί επισκέπτονται. Οι υπόλοιποι ας κοιτάξουμε αλλού

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Νομίζω ξεκάθαρα το μαγαζί είναι στα δεν όσον αφορά το σεξ και η διεύθυνση του μαγαζιού το ανέφερε ευγενικά και εύγλωττα. Όσοι λοιπόν ψάχνουν μασάζ απελευθερωτικό και ότι άλλο ενδεχομένως έχει να προσφέρει το μαγαζί επισκέπτονται. Οι υπόλοιποι ας κοιτάξουμε αλλού
Ωραιος !έτσι ακριβώς .είμεθα ξεκαθαρη-οι.ολα τα είδη ενναλακτικων θεραπειών μασάζ .από ένα αθλητικό έως το πιο απελευθερωμένο !Αποκλειστικά Μασάζ!

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.638
Πόντοι
206
Δηλαδή είναι μόνο για ομοφυλόφιλους που τους αρέσει να τους βάζουνε δάχτυλο από πίσω; Χάνω την ώρα μου στο internet μου φαίνεται με ανοησίες.

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
:2funny::2funny: Ααααχ, ωραία μας τα λέτε.
Τιμές δε λέτε, φωτογραφίες δε βάζετε, πρέπει λοιπόν να έρθουμε σε σας εντελώς 'τυφλοί'. ΔΕΝ είναι καλό μάρκετινγκ αυτό.
Δείτε και άλλα νήματα των μαγαζιών του χώρου αυτού για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε καλή εντύπωση, κρατώντας και τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.
Παρακαλώ σε αυτό που προσφέρω έχω το μονοπώλιο..details massage hug massage speciality massage..δεν κοιτάω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι..Ούτε κρεμάω οι αναρτώ φωτογραφίες συνεργατών..Πουλάμε προσφέρουμε μασάζ ...όλα τα κλασσικά μασάζ 1ωρας συνεδρίας 60€ τα απελευθερωμένα ξεκινάνε στα 80.ευχαριστουμε πολλυ

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Δηλαδή είναι μόνο για ομοφυλόφιλους που τους αρέσει να τους βάζουνε δάχτυλο από πίσω; Χάνω την ώρα μου στο internet μου φαίνεται με ανοησίες.
Εγώ πάντως επειδή είμαι ευαίσθητη ενημέρωσα την διαχείριση κ μου είπε οποίος δεν μιλάει όμορφα θα διαγράφετε.

Lionel

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2018
Like
24
Πόντοι
0
Παρακαλώ σε αυτό που προσφέρω έχω το μονοπώλιο..details massage hug massage speciality massage..δεν κοιτάω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι..Ούτε κρεμάω οι αναρτώ φωτογραφίες συνεργατών..Πουλάμε προσφέρουμε μασάζ ...όλα τα κλασσικά μασάζ 1ωρας συνεδρίας 60€ τα απελευθερωμένα ξεκινάνε στα 80.ευχαριστουμε πολλυ
Και καταλήγουν; Μου φαίνεται θα υπάρχουν τιμές στούντιο για το τίποτα!!!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
64
Like
3.583
Πόντοι
2.666
Ωραιος !έτσι ακριβώς .είμεθα ξεκαθαρη-οι.ολα τα είδη ενναλακτικων θεραπειών μασάζ .από ένα αθλητικό έως το πιο απελευθερωμένο !Αποκλειστικά Μασάζ!
Αφου προκειται μονο για υπηρεσιες μασαζ κακως κσι η διαφημιση στο site αυτο, το site αυτο αφορα υπηρεσιες σεξ και μονο!!!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
800
Πόντοι
81
Ρε παιδιά πιθανά άμα σκάσετε 5 6 συνεδρίες στα απελευθερωμένα προγράμματα να παίζει και κάποια εκτονωσουλα με το χέρι. Όλα στο πιάτο τα θέλετε. Όποιος είναι περίεργος θα πάει...

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Αφου προκειται μονο για υπηρεσιες μασαζ κακως κσι η διαφημιση στο site αυτο, το site αυτο αφορα υπηρεσιες σεξ και μονο!!!
Όχι παρακαλώ.υπαρχει κ καταχώρηση για υπηρεσίες μασάζ κ απελευθερωμένων μασάζ.κι αν στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κ είναι όλα σεξ τώρα υπάρχει !

OP
OP
Mansionescapemassage

Mansionescapemassage

Μασατζίδικο
Εγγρ.
6 Νοε 2024
Like
150
Ρε παιδιά πιθανά άμα σκάσετε 5 6 συνεδρίες στα απελευθερωμένα προγράμματα να παίζει και κάποια εκτονωσουλα με το χέρι. Όλα στο πιάτο τα θέλετε. Όποιος είναι περίεργος θα πάει...
Ο μοντιε !! Όχι τέτοιες εκφράσεις σ ένα Αρχοντοσπιτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom