ο Μαριος πως σου φαινεται? γατονι ετσι????
επεξηγηση για σπαμερ ο χατζιδακις ηταν μουσικοσυνθέτης [αφου ποσταρες να μαθεις και κατι]
μην με ρωτησεις τωρα και τι σημαινει μουσικοσυνθετης βρες το στο google
ο Μαριος πως σου φαινεται? γατονι ετσι????
το βαζω στο google και μου βγαζει χατζηδακις! θες να με μπερδεψεις ε?επεξηγηση για σπαμερ ο χατζιδακις ηταν μουσικοσυνθέτης [αφου ποσταρες να μαθεις και κατι]
μην με ρωτησεις τωρα και τι σημαινει μουσικοσυνθετης βρες το στο google
το βαζω στο google και μου βγαζει χατζηδακις! θες να με μπερδεψεις ε?
αυτος ο <<ανθρωπος>> αυτος
Άντε και μία άλλη:
«......Γεννήθηκα στις 23 Οκτωβρίου του 1925. Ο πατέρας μου ο Γιώργης ήταν δικηγόρος και είχε καταγωγή από το Μύρθιο της Κρήτης. Η μητέρα μου η Αλίκη είναι από την Ανδριανούπολη».
«Αλίκη λέγεται και η μητέρα σου;»
«Στη ζωή μου με καταπίεσαν δυο Αλίκες, η μητέρα μου και η Βουγιουκλάκη!»
«Καλά, και στην Αθήνα πώς ήρθες;»
«Χώρισαν οι γονείς μου και το 1932 ήρθαμε εδώ με τη μητέρα μου και την αδελφή μου τη Μιράντα. Το 1938 σκοτώθηκε ο πατέρας μου σε αεροπορικό δυστύχημα. Έπεσε το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε. Ανάμεσα στους επιβάτες που σκοτώθηκαν ήταν και ο διάσημος Αργεντίνος τραγουδιστής Κάρλος Γαρδέλ. Κάθε φορά που ακούω ένα τραγούδι του Γαρδέλ θυμάμαι τον πατέρα μου».
«Και πώς ζούσατε;»
«Πολύ φτωχικά. Η μητέρα είχε μια μικρή σύνταξη, αλλά δεν έφτανε. Για να πληρώνω τις μουσικές μου σπουδές δούλεψα στις πιο απίθανες δουλειές: χαμάλης στο λιμάνι του Πειραιά, παγοπώλης στο εργοστάσιο του Φιξ, υπάλληλος στο φωτογραφείο του Μεγαλοοικονόμου, βοηθός νοσοκόμου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο… Μετά ήρθε ο πόλεμος, η Κατοχή, η αντίσταση. Είχα οργανωθεί στο ΕΑΜ. Ήμουν μαζί με την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. Θυμάμαι, μια φορά στον Εμφύλιο, με έπιασαν κάτι ταγματασφαλίτες και με έδειραν τόσο άγρια που μου έσπασαν τα δόντια. Θα με σκότωναν, αλλά ευτυχώς απέναντι ήταν ένα μπορντέλο και βγήκαν έξω τα κορίτσια που δούλευαν εκεί και τους έδιωξαν με φωνές και κατάρες. Αυτές με περιέθαλψαν»…
Και τι δεν θα έδινα για να ακούσω αυτή την ιστορία από το στόμα του ίδιου του Μάνου ..............
καλυτερος δισκος για μενα το χαμογελο της τσοκοντας
Μεγάλος ο Θεοδωράκης, αλλά έχω την ταπεινή εντύπωση ότι ο Χατζηδάκις είναι άλλο επίπεδο...
+10000
ετσι λεει ο Θεοδωράκης. στο εαμ λεει βασικα........ δεν ξερω αμα ισχυειλεει ψεμματα τελικα για το τελευταιο?
αυτος δεν ηταν στην επον??
συγχαρητήρια για το άνοιγμα του θρέντ για έναν τεράστιο συνθέτη, που οφείλεται και σε αυτόν η διαμόρφωση της ελληνικής μουσικής.
χαρακτηριστικό παράδειγμα: στον αγώνα του κατά της αυριανής είχε πει "όταν λέω ότι πρέπει να κλείσει η αυριανή δεν εννοώ να την κλείσει το κράτος αλλά να σταματήσουν να την αγοράζουν οι πολίτες και να αναγκαστεί να κλείσει μόνη της" απλά Θ-Ε-Ο-Σ