Νέα

Μάνα και κόρη μαζί σε hardcore πορνό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δεν είναι απαραίτητο αυτό,

δες ας πούμε τι γινόταν σε σεξουαλικό επίπεδο, στην αρχαία Ελλάδα ή στην αρχαία Ρώμη και τι παρήγαγαν αυτοί οι πολιτισμοί, παρήγαγαν διαμάντια!
εμείς εδώ για να υπερασπίσουμε μια δήθεν ηθική ,απλά αναπαράγουμε μια βιομάζα ηλιθίων που κερδίζει μάρκες και καταναλώνει παπαριές

είναι παντελώς γελοίο και παραδόξως αυτή η ηθική λατρεύεται απο την πλειοψηφία των ατόμων και όσοι δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά στην προσομοίωση σ'αυτήν την πανηλιθιότητα, νιώθουν τύψεις !
Το ανθρώπινο είδος εξελίσεται...δεν μπορείς να θεωρήσεις ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ή ο ρωμαϊκός είναι ανώτερος από τον σύγχρονο δυτικό,ούτε καν από την Ελλάδα της παρακμής.

Έτσι λοιπόν οι αιμομιξίες σιγά-σιγά στον σύγχρονο κόσμο γίναν ηθικά επιλήψιμες,πράγμα ορθό.

Βέβαια εδώ δεν μιλάμε για αιμομιξία,πέρα από θέμα αισθητικής κ προσωπικά αν θα το θεωρήσεις ηθικά κολάσιμο ή όχι δεν υπάρχει κάτι άλλο.....

Υ.Γ.Γενικά πολύ κουβέντα για το τίποτα,δώστε κανά link καλύτερα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
λοιπόν , αν και πρέπει να φύγω θα πώ εν τάχει :

οι κοινωνίες αναπαράγονται ,
αναπαράγουν την σαβούρα τους αλλά με άλλη μορφή κάθε φορά
είναι ένα αυθαίρετο πλαίσιο αρχών που υιοθετείται αυθαίρετα
απο τη βιομάζα που ονομάζεται " τα άτομα της κοινωνίας"
η κοινωνία είναι κάτι σαν μόδα που παλιώνει και έρχεται η επόμενη, για να παλιώσει και να ξανα έρθει η επόμενη κτλ κτλ

αυτό που εξελίσσεται είναι η σκέψη της ανθρωπότητας
δλδ βγαίνουν κάποιοι σπάνιοι άνθρωποι που βοηθούν με το έργο τους την ανθρώπινη εξέλιξη
η βιομάζα το μόνο που θέλει είναι απλά να διατηρήσει την αδράνειά της

θα πώ ένα παράδειγμα μπάς και γίνω κατανοητός:

μια νοητική αλυσίδα είναι η εξής : Παρμενίδης- Giordano Bruno- Leibniz - Lorenz - μαθηματικά φράκταλ- ?
δηλαδή υπήρξε μια νοητική εξέλιξη που κατάφερε να επιβιώσει ανάμεσα στις κοινωνίες της ηλιθιότητας που η μια διαδεχόταν την άλλη

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
λοιπόν , αν και πρέπει να φύγω θα πώ εν τάχει :

οι κοινωνίες αναπαράγονται ,
αναπαράγουν την σαβούρα τους αλλά με άλλη μορφή κάθε φορά
είναι ένα αυθαίρετο πλαίσιο αρχών που υιοθετείται αυθαίρετα
απο τη βιομάζα που ονομάζεται " τα άτομα της κοινωνίας"
η κοινωνία είναι κάτι σαν μόδα που παλιώνει και έρχεται η επόμενη, για να παλιώσει και να ξανα έρθει η επόμενη κτλ κτλ

αυτό που εξελίσσεται είναι η σκέψη της ανθρωπότητας
δλδ βγαίνουν κάποιοι σπάνιοι άνθρωποι που βοηθούν με το έργο τους την ανθρώπινη εξέλιξη
η βιομάζα το μόνο που θέλει είναι απλά να διατηρήσει την αδράνειά της

θα πώ ένα παράδειγμα μπάς και γίνω κατανοητός:

μια νοητική αλυσίδα είναι η εξής : Παρμενίδης- Giordano Bruno- Leibniz - Lorenz - μαθηματικά φράκταλ- ?
δηλαδή υπήρξε μια νοητική εξέλιξη που κατάφερε να επιβιώσει ανάμεσα στις κοινωνίες της ηλιθιότητας που η μια διαδεχόταν την άλλη

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πακιστανέ εραστή ,θα σου πώ πώς το σκέφτηκα :

προφανώς η δικιά μας (σύγχρονη) κοινωνία λειτουργεί με τους κανόνες του καπιταλισμού σε οικονομικό επίπεδο και για να διατηρηθεί έχει συγκεκριμένες ας πούμε ηθικές μέρος των οποίων διέπουν και την σεξουαλικότητα των ατόμων της κοινωνίας.
Δλδ η καθωσπέπει σεξουαλική ηθική του καπιταλισμού , είναι τα παιδάκια σιγά σιγά να κάνουν "σχεσούλες" κάτι σαν πρόβες του επίσημου τεκνογονικού ζευγαριού απο το οποίο θα προκύψει η επόμενη βιομάζα που θα δουλεύει για να έχει αρκετές "μάρκες" για να αγοράσει τις καταναλωτικές παπαριές που βλέπει στην τηλεόραση,

Ως εδώ καλά , δε νομίζω ότι υπάρχει απο κανέναν καμμία ένσταση...

όμως ο καπιταλισμός , μέσω της χρηματολαγνείας κάποιων υπηκόων του ,ξεφτυλίζει και αναιρεί τις ηθικές που υποτίθεται ότι έχουν φτιαχτεί για να αναπαράγεται αυτό το σύστημα!! γι'αυτό είπα ότι αυτοαναιρείται απο μόνο του, δλδ στην ουσία αυτές οι ηθικές είναι παράλογες και αντιφατικές

γενικότερα πιστεύω ότι οι κοινωνικές αρχές είναι μια σαβουρομάζα που λατρεύεται απο πανηλίθιους εγκεφάλους, τα λεγόμενα "άτομα της κοινωνίας", και η συγκεκριμένη ιστορία με το πορνό μάνας και κόρης είναι ένα καλό παράδειγμα που αναδεικνύει το "γελοίο της κοινωνίας"

δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός...
νόμιζα ότι το "αυξάνεστε και πληθύνεστε" ήταν του χριστιανισμού όχι του καπιταλισμού :think:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οκ, γουσταρω το γαμησι, τα μουνακια και τις μουναρες, το πορνο, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση πουριτανος αλλα εδω νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με περιπτωση εκφυλισμου.
Ας κρατησουμε καποια πραγματακια ωστε να ξεχωριζουμε απο τα ζωα.
Περι ορεξεως βεβαια...

Επισκέπτης
Δεν μιλάμε πάντως για αιμομιξία (τουλάχιστον απ'όσο διάβασα δεν κάνουν λεσβιακό μεταξύ τους),οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διαστροφή !

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
"Δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε μαζί σκηνή τρίου", εξήγησε η 56χρονη Jessica στη Huffington Post. "Θα κάνουμε σεξ μ' έναν άνδρα, αλλά δε θα έρθουμε σε ερωτική επαφή μεταξύ μας"
. "Μ' αρέσει το σεξ και μ' αρέσει να είμαι με τη μάνα μου", είπε. "Κατά τη διάρκεια των σκηνών σκέφτομαι πώς θα γίνουμε πλούσιες".

υπέροχο φαινόμενο  :smitten: :smitten:

αν και μου φαίνεται εντελώς η γελοία η ηθική της καθωσπρέπει κοινωνίας στο σύνολό της
εντούτοις ο καπιταλισμός βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα
δλδ αυτό το σύστημα έχει την τάση να αυτοξεφτυλίζεται απο μόνο του

υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό  :2funny: :2funny:

we love capitalism  :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:
Εμένα πάλι τύπε με εξέπληξε ο κομμουνισμός που κατάντησε σπερμοδοχεία τις μισές Σοβιετικές.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.464
Πόντοι
786
Εμένα πάλι τύπε με εξέπληξε ο κομμουνισμός που κατάντησε σπερμοδοχεία τις μισές Σοβιετικές.

Εμένα πάλι μέ εξέπληξαν οί Σοβιετικοί πού έκαναν πουτάνα όλο τόν κομμουνισμό. :2funny:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και η μάνα και η κόρη είναι μπάζα :fuck2:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
νόμιζα ότι το "αυξάνεστε και πληθύνεστε" ήταν του χριστιανισμού όχι του καπιταλισμού :think:

ναι αλλα ετσι οπως το κανουν αυτες,δεν υπαρχει πιθανοτητα να επαληθευτει το αυξανεστε και πληθυνεστε!!!!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom