redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αληθεια ειναι τυπε μου..μια φορα ομως,δεν ειχε δευτερη!!!παρακαλω να προαχθεις σε global universal administrator !!!!!!!!!!!!!!!!!!αμα ειναι αλυθεια
αληθεια ειναι τυπε μου..μια φορα ομως,δεν ειχε δευτερη!!!παρακαλω να προαχθεις σε global universal administrator !!!!!!!!!!!!!!!!!!αμα ειναι αλυθεια
εχω παρει μανα κ κορη!!!!πολυ καυλα χυστες μου!!!
διπλοπιτα τυπε μου!!!!Πες μου οτι ηταν ταυτοχρονα να σε βαλω κορωνα στο κεφαλι μου.....
mολις κατεβηκε η φωτογραφια το χριστου απο το κρεβατι μου απο πανω και εβαλα το αβαταρ σου ;) ;) ;)διπλοπιτα τυπε μου!!!!
Έχεις point. Πραγματικά καμία σχέση φατσικά.Πόσο σίγουροι είμαστε όμως οτι πρόκειται όντως για μάνα και κόρη και δεν είναι fake η φάση; Οπτικά πάντως, δεν φέρνει καθόλου η μία στην άλλη.
Πόσο σίγουροι είμαστε όμως οτι πρόκειται όντως για μάνα και κόρη και δεν είναι fake η φάση; Οπτικά πάντως, δεν φέρνει καθόλου η μία στην άλλη.
Γινοτανε αυτο με διδυμεs αδερφεs....Τωρα προχωρησε η τεχνολογια
Υπ οψιν οτι "δραστηριοποιουνται" σε νοτια πολιτεια των ΗΠΑ. Εκει οι νομοι δεν ειναι σαν την Καλιφορνια. Ηδη(και με αφορμη αυτο το αρθρο) εψαξα για αυτες και διαβασα οτι νομικοι της συγκεκριμενης πολιτειας λενε οτι υπαρχει περιπτωση να διωχθουν ποινικα για...αιμομιξια(ως τετοια θεωρειται στην συγκεκριμενη πολιτεια η συγκεκριμενη πραξη/σεξ με μανα και κορη).
Επισης στις ΗΠΑ το θεμα εχει λαβει εθνικες διαστασεις και γραφονται παρα πολλα σε sites. Απο κοντα και ολες οι θρησκοληπτες οργανωσεις(νοτος γαρ....)
"Δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε μαζί σκηνή τρίου", εξήγησε η 56χρονη Jessica στη Huffington Post. "Θα κάνουμε σεξ μ' έναν άνδρα, αλλά δε θα έρθουμε σε ερωτική επαφή μεταξύ μας"
. "Μ' αρέσει το σεξ και μ' αρέσει να είμαι με τη μάνα μου", είπε. "Κατά τη διάρκεια των σκηνών σκέφτομαι πώς θα γίνουμε πλούσιες".
υπέροχο φαινόμενο![]()
αν και μου φαίνεται εντελώς η γελοία η ηθική της καθωσπρέπει κοινωνίας στο σύνολό της
δλδ αυτό το σύστημα έχει την τάση να αυτοξεφτυλίζεται απο μόνο του
υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό![]()
we love capitalism![]()
![]()
![]()
![]()
εντούτοις ο καπιταλισμός βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα
υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό![]()
we love capitalism![]()
![]()
![]()
![]()
rigormortis Σωστά όλα αυτά που γράφεις στην θεωρία!!!
Στήν πράξη όμως τι γίνεται??? Η σαβουρομάζα που αναγράφεις μας κάνει να διαφέρουμε απο τα υπόλοιπα ζώα, αλλιώς θα πηδιόμασταν όλοι με όλους ασχέτως συγγένειας κλπ...
Υπάρχουν. Πολλές. Μία για κάθε τί που ισχυρίζεσαι γενικώς.πακιστανέ εραστή ,θα σου πώ πώς το σκέφτηκα :
προφανώς η δικιά μας (σύγχρονη) κοινωνία λειτουργεί με τους κανόνες του καπιταλισμού σε οικονομικό επίπεδο και για να διατηρηθεί έχει συγκεκριμένες ας πούμε ηθικές μέρος των οποίων διέπουν και την σεξουαλικότητα των ατόμων της κοινωνίας.
Δλδ η καθωσπέπει σεξουαλική ηθική του καπιταλισμού , είναι τα παιδάκια σιγά σιγά να κάνουν "σχεσούλες" κάτι σαν πρόβες του επίσημου τεκνογονικού ζευγαριού απο το οποίο θα προκύψει η επόμενη βιομάζα που θα δουλεύει για να έχει αρκετές "μάρκες" για να αγοράσει τις καταναλωτικές παπαριές που βλέπει στην τηλεόραση,
Ως εδώ καλά , δε νομίζω ότι υπάρχει απο κανέναν καμμία ένσταση...