Νέα

Μάνα και κόρη μαζί σε hardcore πορνό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.569
Πόντοι
17.085
Πόσο σίγουροι είμαστε όμως οτι πρόκειται όντως για μάνα και κόρη και δεν είναι fake η φάση; Οπτικά πάντως, δεν φέρνει καθόλου η μία στην άλλη.
Έχεις point. Πραγματικά καμία σχέση φατσικά.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πόσο σίγουροι είμαστε όμως οτι πρόκειται όντως για μάνα και κόρη και δεν είναι fake η φάση; Οπτικά πάντως, δεν φέρνει καθόλου η μία στην άλλη.

Αν εχουν δυο βυζια και οι δυο τοτε πρεπει να ειναι μανα και κορη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
"Δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε μαζί σκηνή τρίου", εξήγησε η 56χρονη Jessica στη Huffington Post. "Θα κάνουμε σεξ μ' έναν άνδρα, αλλά δε θα έρθουμε σε ερωτική επαφή μεταξύ μας"
. "Μ' αρέσει το σεξ και μ' αρέσει να είμαι με τη μάνα μου", είπε. "Κατά τη διάρκεια των σκηνών σκέφτομαι πώς θα γίνουμε πλούσιες".

υπέροχο φαινόμενο  :smitten: :smitten:

αν και μου φαίνεται εντελώς η γελοία η ηθική της καθωσπρέπει κοινωνίας στο σύνολό της
εντούτοις ο καπιταλισμός βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα
δλδ αυτό το σύστημα έχει την τάση να αυτοξεφτυλίζεται απο μόνο του

υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό  :2funny: :2funny:

we love capitalism  :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γινοτανε αυτο με διδυμεs αδερφεs....Τωρα προχωρησε η τεχνολογια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.543
Πόντοι
26.141
εγω το'πα αντε τωρα με  γιαγια μανα κορη πεθερα κουμπαρα και συνυφαδα αντε και την αφεντικινα μας μαζι ολοι στο κρεββατι!!!!!!!!!!!

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
για πολλές μπάτσες είναι και πρώτα η μάνα????  :s&m_3:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Υπ οψιν οτι "δραστηριοποιουνται" σε νοτια πολιτεια των ΗΠΑ. Εκει οι νομοι δεν ειναι σαν την Καλιφορνια. Ηδη(και με αφορμη αυτο το αρθρο) εψαξα για αυτες και διαβασα οτι νομικοι της συγκεκριμενης πολιτειας λενε οτι υπαρχει περιπτωση να διωχθουν ποινικα για...αιμομιξια(ως τετοια θεωρειται στην συγκεκριμενη πολιτεια η συγκεκριμενη πραξη/σεξ με μανα και κορη).
Επισης στις ΗΠΑ το θεμα εχει λαβει εθνικες διαστασεις και γραφονται παρα πολλα σε sites. Απο κοντα και ολες οι θρησκοληπτες οργανωσεις(νοτος γαρ....)

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Υπ οψιν οτι "δραστηριοποιουνται" σε νοτια πολιτεια των ΗΠΑ. Εκει οι νομοι δεν ειναι σαν την Καλιφορνια. Ηδη(και με αφορμη αυτο το αρθρο) εψαξα για αυτες και διαβασα οτι νομικοι της συγκεκριμενης πολιτειας λενε οτι υπαρχει περιπτωση να διωχθουν ποινικα για...αιμομιξια(ως τετοια θεωρειται στην συγκεκριμενη πολιτεια η συγκεκριμενη πραξη/σεξ με μανα και κορη).
Επισης στις ΗΠΑ το θεμα εχει λαβει εθνικες διαστασεις και γραφονται παρα πολλα σε sites. Απο κοντα και ολες οι θρησκοληπτες οργανωσεις(νοτος γαρ....)

Ετσιι!!!! να κάνουν και κάποια πράγματα σωστά όταν χρειάζεται ...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
"Δεν έχουμε πρόβλημα να κάνουμε μαζί σκηνή τρίου", εξήγησε η 56χρονη Jessica στη Huffington Post. "Θα κάνουμε σεξ μ' έναν άνδρα, αλλά δε θα έρθουμε σε ερωτική επαφή μεταξύ μας"
. "Μ' αρέσει το σεξ και μ' αρέσει να είμαι με τη μάνα μου", είπε. "Κατά τη διάρκεια των σκηνών σκέφτομαι πώς θα γίνουμε πλούσιες".

υπέροχο φαινόμενο  :smitten: :smitten:

αν και μου φαίνεται εντελώς η γελοία η ηθική της καθωσπρέπει κοινωνίας στο σύνολό της

δλδ αυτό το σύστημα έχει την τάση να αυτοξεφτυλίζεται απο μόνο του

υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό  :2funny: :2funny:

we love capitalism  :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:

έλα ρε δεν είναι θέμα καπιταλισμού.
το χρήμα είναι πάντα χρήμα κάτω από οποιoδήποτε καθεστώς και μορφή.
πχ για κάποιες φiλες ιθαγενών χρήμα είναι οι αγελάδες..και πουλάνε την ψυχή τους στο διάολο για τις αγελάδες.
το γιατί μεγάλο θέμα...

εντούτοις ο καπιταλισμός βρίσκει τον τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:
αν και εγώ προτιμώ το trip παππούς με εγγονή...καλή φάση και μάνα vs κόρη..  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πακιστανέ εραστή ,θα σου πώ πώς το σκέφτηκα :

προφανώς η δικιά μας (σύγχρονη) κοινωνία λειτουργεί με τους κανόνες του καπιταλισμού σε οικονομικό επίπεδο και για να διατηρηθεί έχει συγκεκριμένες ας πούμε ηθικές μέρος των οποίων διέπουν και την σεξουαλικότητα των ατόμων της κοινωνίας.
Δλδ η καθωσπέπει σεξουαλική ηθική του καπιταλισμού , είναι τα παιδάκια σιγά σιγά να κάνουν "σχεσούλες" κάτι σαν πρόβες του επίσημου τεκνογονικού ζευγαριού απο το οποίο θα προκύψει η επόμενη βιομάζα που θα δουλεύει για να έχει αρκετές "μάρκες" για να αγοράσει τις καταναλωτικές παπαριές που βλέπει στην τηλεόραση,

Ως εδώ καλά , δε νομίζω ότι υπάρχει απο κανέναν καμμία ένσταση...

όμως ο καπιταλισμός , μέσω της χρηματολαγνείας κάποιων υπηκόων του ,ξεφτυλίζει και αναιρεί τις ηθικές που υποτίθεται ότι έχουν φτιαχτεί για να αναπαράγεται αυτό το σύστημα!! γι'αυτό είπα ότι αυτοαναιρείται απο μόνο του, δλδ στην ουσία αυτές οι ηθικές είναι παράλογες και αντιφατικές

γενικότερα πιστεύω ότι οι κοινωνικές αρχές είναι μια σαβουρομάζα που λατρεύεται απο πανηλίθιους εγκεφάλους, τα λεγόμενα "άτομα της κοινωνίας", και η συγκεκριμένη ιστορία με το πορνό μάνας και κόρης είναι ένα καλό παράδειγμα που αναδεικνύει το "γελοίο της κοινωνίας"

δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
rigormortis Σωστά όλα αυτά που γράφεις στην θεωρία!!!

Στήν πράξη όμως τι γίνεται??? Η σαβουρομάζα που αναγράφεις μας κάνει να διαφέρουμε απο τα υπόλοιπα ζώα, αλλιώς θα πηδιόμασταν όλοι με όλους ασχέτως συγγένειας κλπ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
υγ: μου φάνηκε επίσης αστείο η δήλωση ότι τα χείλη μας δεν αγγίζονται οπότε είμαστε εντάξει ηθικά , αλλά το ότι παρτουζωνόμαστε μάνα και κόρη είναι ηθικά επιτρεπτό  :2funny: :2funny:

we love capitalism  :2funny: :2funny: :smitten: :smitten:

:2funny:

Aυτές εφάρμοσαν το νόμο του Picker αν το καλοσκεφτείς.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
rigormortis Σωστά όλα αυτά που γράφεις στην θεωρία!!!

Στήν πράξη όμως τι γίνεται??? Η σαβουρομάζα που αναγράφεις μας κάνει να διαφέρουμε απο τα υπόλοιπα ζώα, αλλιώς θα πηδιόμασταν όλοι με όλους ασχέτως συγγένειας κλπ...

δεν είναι απαραίτητο αυτό,

δες ας πούμε τι γινόταν σε σεξουαλικό επίπεδο, στην αρχαία Ελλάδα ή στην αρχαία Ρώμη και τι παρήγαγαν αυτοί οι πολιτισμοί, παρήγαγαν διαμάντια!
εμείς εδώ για να υπερασπίσουμε μια δήθεν ηθική ,απλά αναπαράγουμε μια βιομάζα ηλιθίων που κερδίζει μάρκες και καταναλώνει παπαριές

είναι παντελώς γελοίο και παραδόξως αυτή η ηθική λατρεύεται απο την πλειοψηφία των ατόμων και όσοι δεν τα καταφέρνουν και πολύ καλά στην προσομοίωση σ'αυτήν την πανηλιθιότητα, νιώθουν τύψεις !

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216
Δηλαδή θές να μου πείς πώς για εσένα είναι νορμάλ να έχουμε καταστάσεις όπως αυτή... Μανα και κόρη να πηδιούνται μαζί και μάλιστα να γυρίζουν και ταινεία....

Όσον αφορά την αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Ρώμη και το σεξουαλικό τους επίπεδο μην είσαι τόσο σίγουρος πώς ήταν έτσι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα... Κανείς δε νήταν εκεί για να είνα ιτόσο σίγουρος....

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.569
Πόντοι
17.085
πακιστανέ εραστή ,θα σου πώ πώς το σκέφτηκα :

προφανώς η δικιά μας (σύγχρονη) κοινωνία λειτουργεί με τους κανόνες του καπιταλισμού σε οικονομικό επίπεδο και για να διατηρηθεί έχει συγκεκριμένες ας πούμε ηθικές μέρος των οποίων διέπουν και την σεξουαλικότητα των ατόμων της κοινωνίας.
Δλδ η καθωσπέπει σεξουαλική ηθική του καπιταλισμού , είναι τα παιδάκια σιγά σιγά να κάνουν "σχεσούλες" κάτι σαν πρόβες του επίσημου τεκνογονικού ζευγαριού απο το οποίο θα προκύψει η επόμενη βιομάζα που θα δουλεύει για να έχει αρκετές "μάρκες" για να αγοράσει τις καταναλωτικές παπαριές που βλέπει στην τηλεόραση,

Ως εδώ καλά , δε νομίζω ότι υπάρχει απο κανέναν καμμία ένσταση...
Υπάρχουν. Πολλές. Μία για κάθε τί που ισχυρίζεσαι γενικώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom