Νέα

Μάνα φίλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για πειτε μου ρε παιδια θα πηγαινατε με την μάνα ενος απο των φιλων σας???  :rockon: :rockon: :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: N1kos

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Από τη γυναίκα φίλου τώρα πήγαμε στη μάνα φίλου;
Σε λίγο θα σκάσει μύτη και κανα θρεντ "Αδερφή φίλου", πατέρας φίλου, φίλος φίλου.  :2funny:

Επισκέπτης
εσενα εαν στο κανανε φραπουτσινε θα σου αρεσε? :uglystupid: ....κ μονο που το σκεφτεσαι... :jerking:

Επισκέπτης
Ανετα ειδικα αμα ηταν μια βυζαρου MILF!!!

Επισκέπτης
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αυτα που κοροιδευουμαι στις γκομενες για τον φιλο φιλου κλπ τα ιδια κανουν κ οι αντρες μου φαινεται  :jerking: :jerking: :jerking:

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ λες κ δεν υπαρχουν γυναικες κ πρεπει να πατε την μανα του φιλου η με την γυναικα φιλου....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Μα καλα για τη γιαγια του φιλου κανεις?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
H πρωτη φορα που το σκεφτηκα εγω και αλλα 3 ρεμαλια "συμμαθητες τοτε",ηταν με την
μανα ενος 5ου συμμαθητη οπου το παληκαρι μας ειχε καλεσει τοτε να δουμε ενα ματς παναθηναικου
σπιτι του.
Η μαμα του εσκασε στο σαλονι να φερει πιτσες ξυπολητη και με βαμμενα κοκκινα νυχια!
Σε χρονο dt 4 βλεμματα καρφωθηκαν εκει και στο καπακι εγινε wifi connection με υπονοουμενο για
τα ποδια της μαμας του..Φιλιπου!
Τελειωσε το ματς και βγαινοντας απο το σπιτι το πρωτο πραγμα που σχολιασαμε ηταν για τα ποδια 
της.
Την επομενη μερα στο σχολειο ΚΑΙ οι 4 σκασαμε κομματια απο την πολυωρη βραδυνη μαλακια(οχι για τη μπαλα)
και το πρωτο πραγμα που σχολιαστηκε ηταν παλι τα ποδια της!
Εκτοτε το γεγονος αυτο επεδρασε καταλυτικα στο υποσυνειδητο μου και οποιαδηποτε γυναικα
ανω των 35 με μεγαλα βυζια,ειναι φακαμπλ 100%.
"Big stiffler's mom fun also!!!"

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Η παραπάνω ιστορία μου θύμισε κι εμένα κάτι από το παρελθόν. Γυμνάσιο ακόμα εμείς, είχαμε στην παρέα έναν φίλο που η μητέρα του έκανε μπάνιο topless  :boobies:. Με το που βλέπαμε τον Δημήτρη στην παραλία, ψάχναμε όλοι να βρούμε την μητέρα του να πάμε να την χαιρετήσουμε.

Λες να μου άφησε κι εμένα αυτό το περιστατικό κανένα κουσούρι στο υποσυνείδητο? Θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα...

Επισκέπτης
Η παραπάνω ιστορία μου θύμισε κι εμένα κάτι από το παρελθόν. Γυμνάσιο ακόμα εμείς, είχαμε στην παρέα έναν φίλο που η μητέρα του έκανε μπάνιο topless  :boobies:. Με το που βλέπαμε τον Δημήτρη στην παραλία, ψάχναμε όλοι να βρούμε την μητέρα του να πάμε να την χαιρετήσουμε.

Λες να μου άφησε κι εμένα αυτό το περιστατικό κανένα κουσούρι στο υποσυνείδητο? Θα πρέπει να το ψάξω καλύτερα...

Μπραβο προοδευτικη μαμα :2funny:
Απο στηθος τι ελεγε?4αρι και πανω?

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ασε τι το θυμήθηκα! Σαν να το βλέπω μπροστά μου και έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Στητό και μεγάλο

Για το ότι ήταν προοδευτική το πιστεύω. Ελληνογαλλίδα βλέπεις. Άλλη κουλτούρα.

Επισκέπτης
Ασε τι το θυμήθηκα! Σαν να το βλέπω μπροστά μου και έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Στητό και μεγάλο

Για το ότι ήταν προοδευτική το πιστεύω. Ελληνογαλλίδα βλέπεις. Άλλη κουλτούρα.

Ειπες την μαγικη λεξη!Γαλλιδα!
Εμ οσο να ναι σε αυτα ειναι τελειως αλλη φαση οι ξενες.Καθε καλοκαιρι γεματες οι παραλιες απο topless μωρα!!!!
Γενικα Ελληνιδες που να κανουν topless μετρημενες στα δακτυλα εχω πετυχει :(

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μ' όποιον βυζοδάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Ειπες την μαγικη λεξη!Γαλλιδα!
Εμ οσο να ναι σε αυτα ειναι τελειως αλλη φαση οι ξενες.Καθε καλοκαιρι γεματες οι παραλιες απο topless μωρα!!!!
Γενικα Ελληνιδες που να κανουν topless μετρημενες στα δακτυλα εχω πετυχει :(

δεν σας φτανει που κραζετε σε ολα τα τοπικς..εισαστε και οφ τοπικ...μην το πηδατε και αυτο το θρεντ...ελεος :sunglasses:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

thgeeee

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
άνετα φίλε μου, αν ήταν καλή θα την έσκιζα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασπρουλης και γαμαωμανουλες
τι ωραιες εποχες :rockon:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
Μάνα φίλου... πωωωωω τι μαλακίες μου θύμησες τώρα.

Τότε στην ηλικία των 15-17 που έβλεπες ένα ωραίο μακρύ μαλλί, ένα απλά νορμάλ σώμα, βυζάρες (οι μανάδες τις εποχής είχαν όλες τέρατα), και σου έφτανε για να τραβάς μαλακία όλη μέρα. Η υπέρτατη φαντασίωση που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Γκόμενα φίλου έφαγα, αλλά μετά από χωρισμό τους και είχαν περάσει και κάποια χρόνια. Ήταν πολλή μεγάλη πουτάνα όμως δε φταίω εγώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom