petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Για αυτην εδω τι ξερετε ?? Αξιζει ?
]
ωωω ρε τυπε πατησα το λινκ και τρομαξα με την πρωτη φωτο
]
ωωω ρε τυπε πατησα το λινκ και τρομαξα με την πρωτη φωτο
θα κλαις τα λεφτα σου πιστευω κακοτροπη ξ επετα
παρε την Γαληνα ...στα 50 με κωλο...ψαχνω μιλφακι βυζαρου με δικο της χωρο κ δεν εχω βρει κατι προς το παρον...την εχω σαν τελευταια επιλογη
ξεχασες να του πεις να παρει και 3 μπουκαλια κρασιπαρε την Γαληνα ...στα 50 με κωλο...ψαχνω μιλφακι βυζαρου με δικο της χωρο κ δεν εχω βρει κατι προς το παρον...την εχω σαν τελευταια επιλογη
εμενα με κερασε...χαχαχαξεχασες να του πεις να παρει και 3 μπουκαλια κρασιπαρε την Γαληνα ...στα 50 με κωλο...ψαχνω μιλφακι βυζαρου με δικο της χωρο κ δεν εχω βρει κατι προς το παρον...την εχω σαν τελευταια επιλογη
αντε τυχερουλη τζαμπα την εβγαλεςεμενα με κερασε...χαχαχαξεχασες να του πεις να παρει και 3 μπουκαλια κρασιπαρε την Γαληνα ...στα 50 με κωλο...ψαχνω μιλφακι βυζαρου με δικο της χωρο κ δεν εχω βρει κατι προς το παρον...την εχω σαν τελευταια επιλογη
] Είναι πολύ επιφυλακτική με τον οποιονδήποτε και βγάζει κομοδινίλα.Εν γένει είναι καθαρή και προσέχει την υγειινή,αλλά και την υγεία της.Προσωπικά δεν θα σου την πρότεινα,καθώς είναι πολύ αποστειρωμένη,το σώμα της δεν την βοηθάει αρκετά και φαίνεται να βαριέται.
να συμπληρωσω απλος οτι το 39 που λεει ειναι ανεκδοτο και οτι μεσα στην καραντινα δεν σταματησε ουτε ημερα..... χωρις βεβαια να ειναι η μονη που το εκανεΓια αυτην εδω τι ξερετε ?? Αξιζει ?
] Είναι πολύ επιφυλακτική με τον οποιονδήποτε και βγάζει κομοδινίλα.Εν γένει είναι καθαρή και προσέχει την υγειινή,αλλά και την υγεία της.Προσωπικά δεν θα σου την πρότεινα,καθώς είναι πολύ αποστειρωμένη,το σώμα της δεν την βοηθάει αρκετά και φαίνεται να βαριέται.
Καλά ναι,οι ηλικίες στο mamba αλλά και αλλού είναι αστείες.να συμπληρωσω απλος οτι το 39 που λεει ειναι ανεκδοτο και οτι μεσα στην καραντινα δεν σταματησε ουτε ημερα..... χωρις βεβαια να ειναι η μονη που το εκανεΓια αυτην εδω τι ξερετε ?? Αξιζει ?
Καλά ναι,οι ηλικίες στο mamba αλλά και αλλού είναι αστείες.να συμπληρωσω απλος οτι το 39 που λεει ειναι ανεκδοτο και οτι μεσα στην καραντινα δεν σταματησε ουτε ημερα..... χωρις βεβαια να ειναι η μονη που το εκανεΓια αυτην εδω τι ξερετε ?? Αξιζει ?
ποια 39 ρε παιδια αυτη ειναι 60 και.
καλημεραα ! διαβασα με προσοχη το ποστ σου ομως σε παρακαλω εξηγησε σε τι ακριβως σου εβγαλε το λαδι
ειπα να παρω το ρισκο μιας και δεν ειχα απαντηση στο ερωτημα μου για την κορασιδα....απο σωμα καλο με πλαστικο βυζακι στην [πιπα το προσπαθει αλλα μεχρι εκει σε ολα τα αλλα σου βγαζει το λαδι ....δεν θα ξαναπαρω...η τιμη [αιζει αναλογα τα κεφια της για μενα οχι πανω απο 60!!!
ελπιζω να βοηθησα αρκετα
δεν αφηνει δακτυλα δεν πιανεις βυζακι γιατι ποναει δεν στηνετε σωστα και γενικα εχει το στυλακι της ξεπετας
καλημεραα ! διαβασα με προσοχη το ποστ σου ομως σε παρακαλω εξηγησε σε τι ακριβως σου εβγαλε το λαδι
ειπα να παρω το ρισκο μιας και δεν ειχα απαντηση στο ερωτημα μου για την κορασιδα....απο σωμα καλο με πλαστικο βυζακι στην [πιπα το προσπαθει αλλα μεχρι εκει σε ολα τα αλλα σου βγαζει το λαδι ....δεν θα ξαναπαρω...η τιμη [αιζει αναλογα τα κεφια της για μενα οχι πανω απο 60!!!
ελπιζω να βοηθησα αρκετα
δεν αφηνει δακτυλα δεν πιανεις βυζακι γιατι ποναει δεν στηνετε σωστα και γενικα εχει το στυλακι της ξεπετας
πρωκτικο κανει?
Τι ειναι τούτη?
]
Μια μαλακισμενη είναι.
Μασαζ μόνο και μπλα μπλα , αν έχεις χρόνο και χρήμα για κεράσματα ΜΠΟΡΕΙ και να φας λιγη καβουρόψυχα.
Έχει μουνάρα φίλη όμως !!!!@