giorgaros(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2020
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
υπαρχουν καποιεσ καλες.
Καλησπερα, καποια κριτικη για την Αναστασια που εχει χωρο Συγγρου -φιξ.
Ευχαριστω
η Νικόλ νομίζω έχει αποσυρθεί ε?ποτε δεν ηταν τοσο κορυφαια, απο την ομαδα ηταν η χειροτερη. δεν επιανε μια μπροστα στη νικολ πχΜια μίνι κριτική για Βαλέρια που βρέθηκα αυτές τις μέρες. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι άρχισε να βαριέται κτλ ισχύει σε μεγάλο βαθμό, εντάξει τρομερή πίπα δεν το διαπραγματεύομαι αλλά πια νομίζω δεν φτάνει αυτό, ειδικά με τα τόσα κιλά που έχει πάρει. Νομίζω ξεκινάει η Δύση της καριέρας της σιγά σιγα.
εγώ τα είπα για να μην πετάμε άλλο λεφτά στην κάθε μια....... καλύτερα να κρεμάσει στριγκ πριν την πάρει η μεγάλη κατηφόρα .....
Έχει ξεκινήσει η κάθοδος... δυστυχώς
η Νικόλ νομίζω έχει αποσυρθεί ε?ποτε δεν ηταν τοσο κορυφαια, απο την ομαδα ηταν η χειροτερη. δεν επιανε μια μπροστα στη νικολ πχΜια μίνι κριτική για Βαλέρια που βρέθηκα αυτές τις μέρες. Κάπου πιο πάνω διάβασα ότι άρχισε να βαριέται κτλ ισχύει σε μεγάλο βαθμό, εντάξει τρομερή πίπα δεν το διαπραγματεύομαι αλλά πια νομίζω δεν φτάνει αυτό, ειδικά με τα τόσα κιλά που έχει πάρει. Νομίζω ξεκινάει η Δύση της καριέρας της σιγά σιγα.
εγώ τα είπα για να μην πετάμε άλλο λεφτά στην κάθε μια....... καλύτερα να κρεμάσει στριγκ πριν την πάρει η μεγάλη κατηφόρα .....
Έχει ξεκινήσει η κάθοδος... δυστυχώς
Για τη βαλερια τα εγραψαν συναγωνιστες πριν και συμφωνω γιατι την πηρα και μετανιωσα πριν 1μηνα οι υπολοιπες της ομαδας σβετλανα μελαχρινη κλπ εχουμε πληροφοριες αν κι αυτες χαλασαν τις υπηρεσιες τους ?
Ναι για αυτη λεμεΓια τη βαλερια τα εγραψαν συναγωνιστες πριν και συμφωνω γιατι την πηρα και μετανιωσα πριν 1μηνα οι υπολοιπες της ομαδας σβετλανα μελαχρινη κλπ εχουμε πληροφοριες αν κι αυτες χαλασαν τις υπηρεσιες τους ?
Συναγωνιστη επειδη εχασα καποια επεισοδια, στη Βαλεριανα/Αγγελικη αναφερεσαι?
γιατι δεν εβαλες μια κριτικη οσον αφορα την ερωτηση που κανεις τι απαντηση περιμενεις???Για τη βαλερια τα εγραψαν συναγωνιστες πριν και συμφωνω γιατι την πηρα και μετανιωσα πριν 1μηνα οι υπολοιπες της ομαδας σβετλανα μελαχρινη κλπ εχουμε πληροφοριες αν κι αυτες χαλασαν τις υπηρεσιες τους ?
η αγγελικη μαλλον τραβηχτηκεΠιθανόν δεν εχει την ίδια όρεξη η τουλάχιστον με όλους.. Για την πιπα είχε φήμη όχι για το καλύτερο γαμησι. Έχω καιρό να πάρω, μπορεί να έχουν δίκιο οι συναγωνιστές. Εγώ προσωπικά γουσταρω περισσότερο με Αγγελική
Είδες φίλε μόυ ΝΤΟΥΣΚΟ-ΣΟΧΟ τι ωραίο είναι να είσαι μέρος τού συνόλου και να λες τίς απόψεις σου για τις κοπέλες ???Για τη βαλερια τα εγραψαν συναγωνιστες πριν και συμφωνω γιατι την πηρα και μετανιωσα πριν 1μηνα οι υπολοιπες της ομαδας σβετλανα μελαχρινη κλπ εχουμε πληροφοριες αν κι αυτες χαλασαν τις υπηρεσιες τους ?
Υπάρχει καμιά εμπειρία/πληροφορια για την κυρία ;;
Κριτικη για βαλερια δεν εβαλα γιατι η ιδια ειπε οτι δε θελει . για σβετλανα ρωταω γιατι δε γραφει κανεις τιποτα και την ειδα την περασμενη βδομαδα στο μπιλ που περιμενε το ασανσερ με δυο αντρες για παρτουζα μαλλον. Πριν λιγο καιρο που της ειπα για ραντεβου μου ειπε οτι ηταν κλεισμενη και μου προ τεινε μια φιλη της που δεν την πηρα γιατι την ξερω