giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Καθολου δεν εχει σταματησει η Σβετλάνα δουλευει κανονικότατα. Προσφατα τη συναντησα και μαλιστα μου εδωσε και τηλεφωνο φιλης της για ραντεβουδακι και μου προτεινε να τις παρω και παρτουζα αν βρω χρονο θα γραψω και κριτικηΆκυρο, τώρα διάβασα αρκετές σελίδες πίσω ότι έχει σταματήσει....Ε ρε γαμώτο ατυχία...
Καθολου δεν εχει σταματησει η Σβετλάνα δουλευει κανονικότατα. Προσφατα τη συναντησα και μαλιστα μου εδωσε και τηλεφωνο φιλης της για ραντεβουδακι και μου προτεινε να τις παρω και παρτουζα αν βρω χρονο θα γραψω και κριτικηΚαθολου δεν εχει σταματησει η Σβετλάνα δουλευει κανονικότατα. Προσφατα τη συναντησα και μαλιστα μου εδωσε και τηλεφωνο φιλης της για ραντεβουδακι και μου προτεινε να τις παρω και παρτουζα αν βρω χρονο θα γραψω και κριτικη
Αυτή πάλι μου βγαίνει συνέχεια
Τί παίζει ? Γράφει κάτι Ρώσικα αλλά δεν...
οκειναι κοντα στα 10-15 χρονια στην Ελλαδα , μπαλαρινα σε μπουζουκια , club, κ.α
επειδη την εχω φιλη στο FB βλεπω οτι εχει μια ζωη DIVAS και σιγουρα για βαρια πορτοφολια ...στο να κανει ραντεβου για 70-100-130 δεν τ ο εχει η κυρια ψαχνει για βαρυ χορηγο αυτα ;)οκ
Μπάλα παίζει ? Γιατί μπαίνει συχνά.
Και αν ναί , στα πόσα ?
Έστειλα μήνυμα αλλά δεν απάντησε
απο πριν 2 χρονια δεν εχει απάντησήhttps://
τι λέει αυτή ρε παιδιά? Ξέρει κανείς κάτι?
απο πριν 2 χρονια δεν εχει απάντησή
Για να θες βαρύ χορηγό πρέπει να είσαι κ πολύ δυνατό νιμου..πράγμα που δεν το βλέπω στη συγκεκριμένηεπειδη την εχω φιλη στο FB βλεπω οτι εχει μια ζωη DIVAS και σιγουρα για βαρια πορτοφολια ...στο να κανει ραντεβου για 70-100-130 δεν τ ο εχει η κυρια ψαχνει για βαρυ χορηγο αυτα ;)
Για να θες βαρύ χορηγό πρέπει να είσαι κ πολύ δυνατό νιμου..πράγμα που δεν το βλέπω στη συγκεκριμένη
πριν αρκετα χρονια εκανε μασαζ σε ενα σπιτι στην κυψελη,ο θεος να το κανει μασαζ δλδ...δεν ειναι ασχημη εμφανισιακα,απλα γενικα λιγο ξινη,καποιοι ειχαν προχωρησει παραπανω,εγω οχι,αναλογα τα κεφια της..https://
τι λέει αυτή ρε παιδιά? Ξέρει κανείς κάτι?
πριν αρκετα χρονια εκανε μασαζ σε ενα σπιτι στην κυψελη,ο θεος να το κανει μασαζ δλδ...δεν ειναι ασχημη εμφανισιακα,απλα γενικα λιγο ξινη,καποιοι ειχαν προχωρησει παραπανω,εγω οχι,αναλογα τα κεφια της..
Καθολου δεν εχει σταματησει η Σβετλάνα δουλευει κανονικότατα. Προσφατα τη συναντησα και μαλιστα μου εδωσε και τηλεφωνο φιλης της για ραντεβουδακι και μου προτεινε να τις παρω και παρτουζα αν βρω χρονο θα γραψω και κριτικη
γιά δες τι θυμάται ο δικό σου!!!!...σωραίοςπριν αρκετα χρονια εκανε μασαζ σε ενα σπιτι στην κυψελη,ο θεος να το κανει μασαζ δλδ...δεν ειναι ασχημη εμφανισιακα,απλα γενικα λιγο ξινη,καποιοι ειχαν προχωρησει παραπανω,εγω οχι,αναλογα τα κεφια της..