Ναι αλλά μύριζε ψαρίλα κωλήλα και όταν την σκουμπησε νερό πεταγόταν σαν γάτα .... την πήραν τα σκάγια στα μαλλιά και έριξε λίγο νερό στο νηπτήρα προσέχοντας μην τα βρέξει πολύ , για ντουζακι πριν κάι μετά δεν τον συζητάω ....
πω πω σιχαμα...
Ναι αλλά μύριζε ψαρίλα κωλήλα και όταν την σκουμπησε νερό πεταγόταν σαν γάτα .... την πήραν τα σκάγια στα μαλλιά και έριξε λίγο νερό στο νηπτήρα προσέχοντας μην τα βρέξει πολύ , για ντουζακι πριν κάι μετά δεν τον συζητάω ....
Γουοζ ονλαιν λονγκ εγκοου
Καλό φαίνεται, μπορεί να είναι κ κοπέλα πρακτορείουΣτην αρχή ζητούσε κάτι τρελά.. 160 την ώρα και 110 το μισάωρο!! (χωρίς anal) τελικά το κανόνισα στα 120 για μια ωρα.. της είπα όμως αν δεν είναι όπως τις φωτό φεύγω με την μία.. το καλό είναι οτι έχει δικό της δωμάτιο σε ξενοδοχείο, οπότε γλιτώνω το 20+ ευρώ
Το κομμάτι αυτό το ξέρει κανείς?
το ψήνω για σήμερα, αν τελικά προλάβω και την πάρω θα σας πω λεπτομέρειες, ελπίζω να μην βγει φόλα..
αυτη ειναι σιγουρα τουριστρια με γραφειο εξου κ οι ηλιθιες τιμες που σου ειπε.ακου 110 το μισαωρο!μπες κ αν σου κανει κλικ θα τη ριξεις τη τιμη επιτοπουΣτην αρχή ζητούσε κάτι τρελά.. 160 την ώρα και 110 το μισάωρο!! (χωρίς anal) τελικά το κανόνισα στα 120 για μια ωρα.. της είπα όμως αν δεν είναι όπως τις φωτό φεύγω με την μία.. το καλό είναι οτι έχει δικό της δωμάτιο σε ξενοδοχείο, οπότε γλιτώνω το 20+ ευρώ
ετσι ακριβωςΤης άφησα ενα 50ρικο κι έφυγα
Δουλεύει στον γλάμουρα αλλά μάλλον δεν σταυρώνει ραντεβού
κατι δεν εκανες καλα ή απλα την αφησες....εγω την εστελνα μπανιο πριν και στα διαλειματα.....σε εμενα μοσχομυριζε....το μονο που με απωθησε καπως ηταν η τεραστια ελια κατα τ αλλα μια χαραΝαι αλλά μύριζε ψαρίλα κωλήλα και όταν την σκουμπησε νερό πεταγόταν σαν γάτα .... την πήραν τα σκάγια στα μαλλιά και έριξε λίγο νερό στο νηπτήρα προσέχοντας μην τα βρέξει πολύ , για ντουζακι πριν κάι μετά δεν τον συζητάω ....
κατι δεν εκανες καλα ή απλα την αφησες....εγω την εστελνα μπανιο πριν και στα διαλειματα.....σε εμενα μοσχομυριζε....το μονο που με απωθησε καπως ηταν η τεραστια ελια κατα τ αλλα μια χαρα
αυτη ειναι σιγουρα τουριστρια με γραφειο εξου κ οι ηλιθιες τιμες που σου ειπε.ακου 110 το μισαωρο!μπες κ αν σου κανει κλικ θα τη ριξεις τη τιμη επιτοπου
αυτη ειναι σιγουρα τουριστρια με γραφειο εξου κ οι ηλιθιες τιμες που σου ειπε.ακου 110 το μισαωρο!μπες κ αν σου κανει κλικ θα τη ριξεις τη τιμη επιτοπου
Ειναι μαζι με την "ξαδερφη" της στο ιδιο ξενοδ κοντά στο σταθμό.
Κρυα πράγματα η ξαδέρφη
Γκλαμουρατες και οι δύο.
είδες;! Φαντάσου κ να της έδινες αυτά που σου ζήτησε! Όλες αυτές είναι αμέσως -50€ από αυτά που ζητάνε κ από κει κ πέρα ξεκινάς παζάριΤελικά όντως τουρίστρια, και θα κάτσει Αθήνα λίγες μέρες ακόμα όπως μου είπε. Είναι γλυκιά κοπέλα, ίδια με τις φωτό, με σφιχτό κώλο/κορμί, μικρό βυζί. 80 της έδωσα τελικά για 2 μπαλάκια, τελείωμα στόμα/πρόσωπο ούτε για συζήτηση, τσιμπούκι κάτω του μετρίου, και γενικά δεν την είδα να αντέχει και για πολλά.. Δεν τα άξιζε με λίγα λόγια τα λεφτά της.
καλή φαίνεται αλλά... αυτό το φρύδι θυμίζει Mr Spock ρε φίλε!
Φίλε έχεις πμΕχει κανεις το τηλ της να μου το στειλει? Ευχαριστω!
Εχει κανεις το τηλ της να μου το στειλει? Ευχαριστω!
έτσι λες εεε μάλλον κάτι δεν τους αρέσει αυτά που γράφεις αυτά που γενικώς απαντάςαυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι στελνεις ενα μυνημα, αυτες σου απαντανε με ποσο και τηλεφωνο, και αμεσως σε απορριπτουνε...χαμενο το εχουν?
Ετσι ακριβως δεν την ειχα πατησει με τυπισσα που της εγραψα αυριο να συναντηθουμε και για μια λεξη δεν εγινε το ραντεβου και η λεξη ηταν το αυριο . :oέτσι λες εεε μάλλον κάτι δεν τους αρέσει αυτά που γράφεις αυτά που γενικώς απαντάς