gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 4.027
Υπαρχει αλλα εμενα τουλαχιστον δεν μου εχει δωσει το οκ να το δωσωΤηλεφωνο ξερουμε?
Υπαρχει αλλα εμενα τουλαχιστον δεν μου εχει δωσει το οκ να το δωσωΤηλεφωνο ξερουμε?
οποιος κ να στο δωσει αν δεν είναι πολύ γνωστος της να του εχει εμπιστοσυνη κ να μιλησει δεν θα σε δεχτει καλυτερα κανε επαφη μεσω μαμπαΤηλεφωνο ξερουμε?
ok ευχαριστωοποιος κ να στο δωσει αν δεν είναι πολύ γνωστος της να του εχει εμπιστοσυνη κ να μιλησει δεν θα σε δεχτει καλυτερα κανε επαφη μεσω μαμπα
τηλεφωνο για να δωσουμε φιλε μαικ ο αλλος πρεπει να εχει εδω μεσα τουλαχιστον 2 κριτικες ;) και συμμετοχή στο μαμβα ;) εγω εχω το οκ να δώσω ;) οποιος πληρει προδιαγραφες ας κοπιάσειοποιος κ να στο δωσει αν δεν είναι πολύ γνωστος της να του εχει εμπιστοσυνη κ να μιλησει δεν θα σε δεχτει καλυτερα κανε επαφη μεσω μαμπα
εγώ τι είπα? Μόνο από άτομα που τα ξέρει καλά η Κατερίνα συστημένος... Τώρα ότι ο άλλος πρέπει να έχει δείξει μια άλφα διαγωγή για να τον συστήσει κάποιος είναι αυτονόητο (έχεις ένα point ότι εδώ μέσα τα αυτονόητα τα έχουμε κάνει αδιανόητα)τηλεφωνο για να δωσουμε φιλε μαικ ο αλλος πρεπει να εχει εδω μεσα τουλαχιστον 2 κριτικες ;) και συμμετοχή στο μαμβα ;) εγω εχω το οκ να δώσω ;) οποιος πληρει προδιαγραφες ας κοπιάσει
ότι στο προφίλ της γράφει πως αναζητά κοπέλες?
για την κορινα ξερετε κατι;
Καλά μόνο τις φωτογραφίες κ την λέξη σεξ κοιτάτε?
Καλά μόνο τις φωτογραφίες κ την λέξη σεξ κοιτάτε?
εδω ηταν. Δεν πηγε πουθενα. 100 χωρις κολαρακι. Αδιαφορο πηδημα
είδες κ;τι κολλήματα που τρώω χειρότερος κ από μουνιπαγιδα (πορτοφόλι) είμαιΡε φίλε, κολλάς ώρες ώρες και εσύ σε κάτι λεπτομέρειες...
από την λέξη μουνολατρες μόνο το "μουνο...." πέτυχεςΕλα ρε φιλε μην κανεις ετσι. Ολοι την εχουμε πατησει... Ειμαστε σεξομανεις και μουνολατρες!
Το mamba φταιει που τη βγαζει στην αναζητηση!
για μύνημα δεν μπορείς λόγο περιορισμού δώρο η λαικ ίσως σε αφήνει να στείλειςναι, αλλα επειδη λεει οτι ειναι ΑΜΦΙ, μπορουμε ολοι να της πουμε ενα γεια, και αν θελει και αυτη ανταποδιδει με μια προσκληση για ενα τριο με τη φιλη η γυναικα μας
τον Νοέμβριο που μηλαγα μαζί της δεν την ενδιέφερε για ραντεβού με "δωράκια" αλλά ήταν δέχτηκη σε κουβεντουλα κ για καφέ αλλά λόγο βαρεμάρας παρόλο που ήταν πρόθυμη να βρεθούμε δεν ασχολήθηκα παραπέρα όμως να το κυνηγήσω δεν είμαι σε φάση για έρωτες κ παραμύθια
To mamba ομως τη βγαζει σε μενα που ειμαι αντρας ενω αυτη εχει δηλωσει οτι ψαχνει γυναικα. Αρα φταιει λιγο... Τεσπα, δεν εχει μεγαλη σημασιααπό την λέξη μουνολατρες μόνο το "μουνο...." πέτυχες
Το μαμπα δεν φταίει στην αναζήτηση έχεις βάλει γυναίκες
Θα έφταιγε αν σου έβγαζε άντρες η αν είχε επιλογές στρεητ/αμφι/ομοφυλόφιλος ;)
Ποιος κυριος θυμαται τον αυτοματο Ουκρανιας μπροστα απο κινητο ?
Ευχαριστω για την αμεσοτητα
Ποιος κυριος θυμαται τον αυτοματο Ουκρανιας μπροστα απο κινητο ?