NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
ΧΑΧΑΧΑΧ ρε τον μπούστηηηηηηηητι να κραξεις ρε ...με τον ΝΤΑΛΑ ΝΤΑΛΑ , ρωτα τον γιατι τα γραφει αυτα !
απο μεζε που δεν τρως ....
θα τον σκίσω
ΧΑΧΑΧΑΧ ρε τον μπούστηηηηηηηητι να κραξεις ρε ...με τον ΝΤΑΛΑ ΝΤΑΛΑ , ρωτα τον γιατι τα γραφει αυτα !
απο μεζε που δεν τρως ....
και μου στειλε 100 μια ωρα στο πριαμο στη μεταμορφωση θα μας πειΣτηνει δεν ερχεται στο ραντεβου
180 με κωλο επισης στον πριαμο....ολοκληρο ταξιδι......ποια νομιζει πως ειναι?και μου στειλε 100 μια ωρα στο πριαμο στη μεταμορφωση θα μας πει
και που θα τη παρουμε αν ειναι δυνατον
χωρις κωλο μου πε αλλα δε φταιει αυτη αυτη που τα δινουν φταινε180 με κωλο επισης στον πριαμο....ολοκληρο ταξιδι......ποια νομιζει πως ειναι?
Εσυ εχεις κανονισει στα 100 εγω στα 80 σιγα μην ερθει Πηγε στο 100και μου στειλε 100 μια ωρα στο πριαμο στη μεταμορφωση θα μας πει
και που θα τη παρουμε αν ειναι δυνατον
θα παρω αλλη σιγα χαχαχαΕσυ εχεις κανονισει στα 100 εγω στα 80 σιγα μην ερθει Πηγε στο 100
πολύ ευχαριστως
θα ερθεις να το πεις εσυ στην γυναικα μου
η γριά κότα έχει το ζουμί τύπε! Εύγεκαλημερα σε ολους!!! αποφασισα να επισκεφτω την κυρια αν και δεν ειχα διαβασει καμια κριτικη για αυτην, και αν καποιος ρωταγε καμια φορα καποιος αλλος ελεγε θα πληρωσεις για αυτην? εγω πηγα ποιο πολυ γιατι ειναι κοντα μου και δεν το μετανοιωσα. ζηταει 30 για πιππα και 50 για σεξ.ειναι πολυ χαλαρη δεν κοιταει ρολοι ( εκατσα 2+ ωρες ) και κανει πολυ καλη πιππα χωρις χερια και δοντια. μου αρεσε πολυ και θα ξαναπαω.
μια χαρα τοτε τις γαζες μην ξεχασεις να εχεις κονταθα την παρηγορήσω αν χρειαστει...
Καλησπέρα σε όλους τους συμπολεμιστές. Δοκιμασα πρό ημερών την Σβετλάνα ή Σβετ. Η κυρία το χει. Απίθανο τσιμπούκι, σε 2 λεπτά είχε βρει πως μου αρέσει. Πεντακάθαρη προσεκτική κ καβλιαρικο γαμησι με μια ώριμη συνειδητοποιημένη γυναίκα. Τελείωμα μετά από ιεραποστολικό με το τσιμπούκι της κ 2ο τελείωμα μετά από πισωκολλητο στα βυζιά της κ να ρούφα αχόρταγα τις τελευταίες σταγόνες. Να περνάτε όλοι καλά.
Αυτες ειναι 3 φιλες. Σβετ, Βαλερια και Αγγελικη. Εχει δοκιμασει κανενας και τις 3 να μας πει ποια απο αυτες ειναι η καλυτερη;
η σβετ ;) και ειναι κανα δυο ακομηΑυτες ειναι 3 φιλες. Σβετ, Βαλερια και Αγγελικη. Εχει δοκιμασει κανενας και τις 3 να μας πει ποια απο αυτες ειναι η καλυτερη;
να την παρεις την αγγελικη ;) κανει και αυτη αδελφε ωραια σπανακοπιπαΤο καλύτερο είναι σχετικό στο τι ψάχνεις! Η Σβετ είναι γυναικάρα και κουκλάρα που πάει σε υψηλούς ρυθμούς!
Η Βαλέρια είναι χαλαρή κατάσταση, GFE με πολλές αγκαλιές και φιλιά και ένα επίπεδο κάτω από τη Σβετ.
Αγγελική δεν ξέρω, είναι στα προσεχώς ;)
... μηπως και κανα 2-3ις πιο σωστα ;) ;)η σβετ ;) και ειναι κανα δυο ακομη