erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
να την παρεις την αγγελικη ;) κανει και αυτη αδελφε ωραια σπανακοπιπα
για πες, για πες...
Ανοίγει φύλλο ή ετοιματζίδικο?
να την παρεις την αγγελικη ;) κανει και αυτη αδελφε ωραια σπανακοπιπα
καλη ειναι εχει και ωραιο κορμακι μικροκαμωμενη μπορεις να την διαχειριστής οπως θελεις ομιλιτικοτατη ωραιο βυζακι μια χαραγια πες, για πες...
Ανοίγει φύλλο ή ετοιματζίδικο?
καλα οκ το τι ειναι κουκλα για τον καθενα ειναι πολυ σχετικο ειναι μια ομορφη κυρια ;) αληθεια γιατι δεν ακυρωσες τελικα?Κουκλάρα η Σβετ το βρίσκω λίγο υπερβολικό, όταν την συνάντησα είμουν ετομος να ακυρώσω το ραντεβού, δεν το ακύρωσα, αλλά δεν θα την ξανασυναντούσα
τα γούστα είναι αντικειμενικά για τον καθένα η σβετα. Αντικείμενα είναι εντυπωσιακή γυναίκα ψηλή με ωραία εμφάνιση για την ηλικία της με πολύ καλό γούστο κ στυλ στο ντύσιμο μιας κ όταν λες εντυπωσιακή για μια γυναίκα περιλαμβάνει όλο το πακέτο που την περιβάλει κ όχι μόνο την προσωπική σου άποψη θα μου πεις υπάρχουν καλύτερες κ ναι υπάρχουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα αυτή δεν μετράειΚουκλάρα η Σβετ το βρίσκω λίγο υπερβολικό, όταν την συνάντησα είμουν ετομος να ακυρώσω το ραντεβού, δεν το ακύρωσα, αλλά δεν θα την ξανασυναντούσα
η σβετ ;) και ειναι κανα δυο ακομη
ακριβώς έτσι είναι έχει έναν αέρα που σε τραβάει κ θα πω ότι αυτό δεν την έχει κάνει να καβαλήσει το καλάμι (τουλάχιστον μέχρι τότε που την είδα εγώ αλλά απ'ότι διαβάζω το ίδιο ισχύει κ σήμερα)Αντικειμενικά η Σβετ έχει έναν αέρα, ένα ντύσιμο και ένα εν γένει παρουσιαστικό που αν τη δεις στο δρόμο θα γυρίσεις το κεφάλι για να εμπεδώσεις ακριβώς τι βλέπεις!!
χωρίς να ξανασχολιάσω το πρόσωπό της, καθότι υποκειμενικό, θα πω ότι τη μία και μοναδική φορά που βρεθήκαμε, όταν χωρίσαμε έπιασα τον εαυτό μου να την παρακολουθεί στο δρόμο με το άσπρο ταγέρ της να απομακρύνεται και να λικνίζεται και να αναρωτιέμαι τι γυναικάρα είχα στην αγκαλιά μου λίγο πριν.
Τώρα οκ, σεβαστές και οι αντίθετες απόψεις, αλλά για μένα το milfολάγνο είναι στο τοπ-3 των πιο όμορφων γυναικών που έχω πάρει!
Σόρρυ, αυτό το είδατε;
επειδη εδω δεν ξερεις πολλα ;) εχει μονο ενα παιδιακριβώς έτσι είναι έχει έναν αέρα που σε τραβάει κ θα πω ότι αυτό δεν την έχει κάνει να καβαλήσει το καλάμι (τουλάχιστον μέχρι τότε που την είδα εγώ αλλά απ'ότι διαβάζω το ίδιο ισχύει κ σήμερα)
Κ εγώ μια φορά την έχω δει γιατί δεν έχει τύχει να συμπέσουν οι ώρες κ οι μέρες που έχω έρθει Αθήνα αλλά εντύπωση μου είχε κάνει ότι
Την είχα πάρει τηλέφωνο της είχα πει στις 5(τυχαία ώρα δεν θυμάμαι τι ώρα ήταν το ραντεβού) κ μου είχε πει να βρεθούμε στο λόμπι να την δω πρώτα μην χρεωθώ δωμάτιο το είχα αρνηθεί κ της είχα πει 5 ηωρα στο δώματιο εγώ θέλω να πάω να κάνω μπάνιο να χαλαρώσω ν ακαθάριστων(έχω κολλημα με αυτό μέχρι κ δόντια πλένω γιατί καπνίζω κ δεν θέλω η άλλη να μυρίζει την τσιγαριλα) κ στις 4:30 ξανακτυπαει το κινητό μου κ μου λέει εγώ σε περιμένω στο λόμπι να με δεις πρώτα κ μετά αν θες κλείσε δωμάτιο
Μπαίνω κ ήταν άλλη μια μελαχρινή μέτρια σε εμφάνιση στο μπαρ κ τρώω ήττα νομίζοντας ότι είναι αυτη κ ξαφνικά ακούω βήματα κ την βλέπω να έρχεται από τους καναπέδες με το ταγέρ κ τον αέρα της με το χαμόγελο κ πολύ όμορφο τρόπο κ να με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω
Ειλικρινά είχα μείνει με όλο το πακέτο κ δεν είμαι από τους τύπους που εντυπωσιάζονται εύκολα αλλά θες όλη της η συμπεριφορά με το στυλ θες ο τρόπος της για εμένα είναι από τις γυναίκες που μετράνε
ανέβηκες τελικα στο δωματειο... ?? η καθισατε στο σαλονι...?? Γεια σου φιλε maik..ακριβώς έτσι είναι έχει έναν αέρα που σε τραβάει κ θα πω ότι αυτό δεν την έχει κάνει να καβαλήσει το καλάμι (τουλάχιστον μέχρι τότε που την είδα εγώ αλλά απ'ότι διαβάζω το ίδιο ισχύει κ σήμερα)
Κ εγώ μια φορά την έχω δει γιατί δεν έχει τύχει να συμπέσουν οι ώρες κ οι μέρες που έχω έρθει Αθήνα αλλά εντύπωση μου είχε κάνει ότι
Την είχα πάρει τηλέφωνο της είχα πει στις 5(τυχαία ώρα δεν θυμάμαι τι ώρα ήταν το ραντεβού) κ μου είχε πει να βρεθούμε στο λόμπι να την δω πρώτα μην χρεωθώ δωμάτιο το είχα αρνηθεί κ της είχα πει 5 ηωρα στο δώματιο εγώ θέλω να πάω να κάνω μπάνιο να χαλαρώσω ν ακαθάριστων(έχω κολλημα με αυτό μέχρι κ δόντια πλένω γιατί καπνίζω κ δεν θέλω η άλλη να μυρίζει την τσιγαριλα) κ στις 4:30 ξανακτυπαει το κινητό μου κ μου λέει εγώ σε περιμένω στο λόμπι να με δεις πρώτα κ μετά αν θες κλείσε δωμάτιο
Μπαίνω κ ήταν άλλη μια μελαχρινή μέτρια σε εμφάνιση στο μπαρ κ τρώω ήττα νομίζοντας ότι είναι αυτη κ ξαφνικά ακούω βήματα κ την βλέπω να έρχεται από τους καναπέδες με το ταγέρ κ τον αέρα της με το χαμόγελο κ πολύ όμορφο τρόπο κ να με ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω
Ειλικρινά είχα μείνει με όλο το πακέτο κ δεν είμαι από τους τύπους που εντυπωσιάζονται εύκολα αλλά θες όλη της η συμπεριφορά με το στυλ θες ο τρόπος της για εμένα είναι από τις γυναίκες που μετράνε
Ρε παιδιά ένα link της Σβετ έχουμε?
maik βαλε λιστερην καλυτερα. Το πλυσιμο δοντιων μπορει να ανοιξει πλγουλα που θελει πανω απο 20 λεπτα να κλησειακριβώς έτσι είναι έχει έναν αέρα που σε τραβάει κ θα πω ότι αυτό δεν την έχει κάνει να καβαλήσει το καλάμι (τουλάχιστον μέχρι τότε που την είδα εγώ αλλά απ'ότι διαβάζω το ίδιο ισχύει κ σήμερα)
maik βαλε λιστερην καλυτερα. Το πλυσιμο δοντιων μπορει να ανοιξει πλγουλα που θελει πανω απο 20 λεπτα να κλησει
Σόρρυ, αυτό το είδατε;
Το είδαμε , το είδαμε . Αλλά μονίμως VIP
Σόρρυ, αυτό το είδατε;
Το είδαμε , το είδαμε . Αλλά μονίμως VIP