PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Χαζεύω Λοιπόν στο Mamba και βλέπω ότι δείχνει τοποθεσία Αθήνα αλλά 1.300 χιλιόμετρα μακριά από εδώ αυτό το μωρό . Στέλνω μήνυμα περισσότερο για να καυλαντισω Αφού δεν Μένω μόνιμα Αθήνα. Μου λέει ότι είναι σε μία πόλη που λέγεται Καμένα Βούρλα. δεδομένου ότι μένω πολύ κοντά στα Καμένα Βούρλα λέω δεν παίζει κάνει πλάκα το Mamba. Της πιάνω την κουβέντα. Μου λέει ότι μένει με μία φίλη της που έχει σπίτι στα Καμένα Βούρλα. Να νοικιάσω δωμάτιο στα Καμένα για δύο ώρες ούτε για αστείο αφού ξέρω πολύ κόσμο και θα καρφωθώ. Να κυκλοφορήσω μαζί της τα καμένα βούρλα πάλι το ίδιο. Στο σπίτι της φίλης της δεν γινόταν να πάμε. Μου λέει αν θες να σου πάρω πίπα στο αυτοκίνητο με 50 ευρώ . Της λέω ότι θα της τα δώσω αλλά θα κάτσει να τη γαμησω κιόλας . Θέλετε να μάθετε την κατάληξη. Μισή ώρα τσιμπούκι βαθύ 20 λεπτά γαμησι σε κατι χωράφια. Κι άλλα 10 λεπτά πιπα μέχρι που τα πήρε όμορφα στο στοματάκι της και τα κατάπιε. Κάναμε τσιγαράκι. Καθίσαμε τα είπαμε. Καλό τυπάκι. Στο τέλος τη ρώτησα αν έχει χρόνο για μία πίπα ακόμα. Μου είπε για μία γρήγορη Αν θες Ναι. Ξεκίνησε την έκανε και άλλα λεφτά δεν πήρε. Όλα αυτά σε ένα Toyota Yaris. Τη ρώτησα αν κάνει βιζιτες και μου είπε όχι Εκτός αν κάτσει τίποτα από το Mamba στην Ουκρανία. Τώρα Αλήθεια ή ψέματα λίγο με ενδιαφέρει. Σωστό τυπακι περίπου 40 χρόνων. Βυζια λίγο χαλαρά αλλά ποδάρες και κωλάρα. Η πιπα της ποίημα. Συμβαίνουν και αυτά τα κουφά σπάνιος θα της Έριχνα ένα ακόμα αλλά δυστυχώς αύριο το πρωί φεύγει για Ουκρανία. Άργησα να την ανακαλύψω. Παρότι είχε πέντε μέρες εδώ
δηλαδη εσυ που μενεις?