f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
οχι ρε 60 πες τις.Εμένα μου ζητάει στην αρχή 100 για φουλ κ 2 φορές
Με τα πολλά την πήγα 70 με λωκο και 1 φορά
οχι ρε 60 πες τις.Εμένα μου ζητάει στην αρχή 100 για φουλ κ 2 φορές
Με τα πολλά την πήγα 70 με λωκο και 1 φορά
Θα ηταν ευκολο το τηλεφωνο της?ευχαριστω εκ των προτέρωνΑφου χτες που ειχα ρεπο δεν μπορουσαν και τα 3!!!!! :o :'( στανταρακια μου ειχα ενα τηλ.απο φιλο για τσεκαρισμα με την κυρια.
Λοιπον ειναι οπως βλέπεται στις δωτο αδύνατη με ωραίο κωλο και βυζι πεσμένο και με ζαρες.εκανε μπανάκι και ηρθε με ορεξη πανω μου.φιλια φουλ γλύψιμο/πιπα πολυ καλη.στο σεξ ηταν δυναμη που δεν το περίμενα οταν ανέβηκε απο πανω το εβαλε στο μουνι της και νομιζα οτι το ειχε βαλει κωλο .ειναι αρκετα σφικτή !!!!! Την εβαλα στα 4 και πηρα και λιγο κωλο λαι στο τελος τα πειρε στο στομα. 2 φορες σεξ 60 ευρω. Για μια φορα δεν τα κλαίς. Και εγω δεν το περιμενα.να μου βγει σε καλο.
εγω τις ειπα οτι σε πηρε φιλος μου με 60 και ειπε οκ..οχι ρε 60 πες τις.
Πλενω και χάλια, πληρώνω και χοτελ, και Μπανιερες περνω....[move]κιλίμια χαλιά όλα τα καθαρίζω όλα τα πλένω [/move]
Φορας και καουμποικο καπελο αμα λαχει....Πλενω και χάλια, πληρώνω και χοτελ, και Μπανιερες περνω....
[move]guru πες αλευρι ο ρεσεψιονιστ σε γυρευει φερε πισω τα 60 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/move]Πλενω και χάλια, πληρώνω και χοτελ, και Μπανιερες περνω....
τωρα συμπληρωθηκε το ντουετακιΦορας και καουμποικο καπελο αμα λαχει....
Φορας και καουμποικο καπελο αμα λαχει....
κωλοπαιδα, τελειώνετε, με τα Τρόλ...[move]guru πες αλευρι ο ρεσεψιονιστ σε γυρευει φερε πισω τα 60 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/move]
τωρα συμπληρωθηκε το ντουετακι
Την καθιστη θα στη φαει ενας ...γερομπισμπίκης μαθαινω... και από βδομαδα θα δεις πισινα παλι... με βατηρα κιολας το μωροκωλοπαιδα, τελειώνετε, με τα Τρόλ...
Υ.Γ.κατω τα χέρια από την καθιστη!!!
Υ.Γ2.ο κοτσιδακιας σε άλλον τριβοταν.
ας κανουμε και εμεις ένα ντουετο , όχι μονο εσυ!![move]guru πες αλευρι ο ρεσεψιονιστ σε γυρευει φερε πισω τα 60 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε [/move]
τωρα συμπληρωθηκε το ντουετακι
Ποιος?.... Θα του ρίξω ακουαφορτε!!!Την καθιστη θα στη φαει ενας ...γερομπισμπίκης μαθαινω... και από βδομαδα θα δεις πισινα παλι... με βατηρα κιολας το μωρο
Μπααα, τιποτα δεν τον πιανει... ειχε προσπαθησει και άλλος...αλλα τον περασε στη στροφη με το καινουργι αμαξι του...Ποιος?.... Θα του ρίξω ακουαφορτε!!!
οχι ρε 60 πες τις.
υπαρχει ομως το τηλεφωνο ;) υφίσταταιτο προφίλ δεν παίζει...
θα πλακωσε πελατεια και το εκλεισε το κοριτσιτο προφίλ δεν παίζει...
μπορει κι να το κανει φιλε καλα η θεια ;) εχει πολλες ανω του μετριουθα πλακωσε πελατεια και το εκλεισε το κοριτσι
Ναι αυτό θα κάνωοχι ρε 60 πες τις.
Καλησπέρα σε ευχαριστώοχι ρε 60 πες τις.