giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Νumber 1Γι΄αυτήν εδώ τη κυρία :
Νumber 1Γι΄αυτήν εδώ τη κυρία :
Μουναρος αλλά δεν μπορώ να στείλω. Με βγάζει εκτός το όριο ηλικίας που έχειΑυτη η κοπελιτσα τι λεει??
Συνάντηση με Lika
Οι φωτογραφίες του profile στο Mamba είναι παλιές.
Η κοπέλα έχει λίγα έως αρκετά για κιλά επιπλέον. Εμφανισιακά δεν λέει ιδιαίτερα, αλλά στον αγώνα είναι δύναμη.
Την πήρα από Λιοσίων κάπου εκεί και ξεκινήσαμε για priamo Μεταμόρφωση. Αφού είπαμε την κασέτα της γνωριμίας συνεχίσαμε με πίπα κατά την διάρκεια της διαδρομής στο αυτοκίνητο. Αφού φτάσαμε και πήραμε το δωμάτιο που έχω βάλει στο μάτι μετά από αναμονή 15 περίπου λεπτών, συνεχίσαμε ξεκινώντας με anal στα όρθια. Εν ολίγοις έγιναν 3 γύροι και πέρασαν 2,5-3 ώρες χωρίς να το καταλάβουμε.
Η κοπέλα λατρεύει το sex και τα έδωσε όλα.
Κόστος συνάντησης 120 Euro. μου πρότεινε να βρεθούμε και την Παρασκευή, οπότε θα την συναντήσω και θα πάρω και μια άλλη φίλη παρέα.
Από εβδομάδα θα έχουμε και νέο report αν δεν κάτσει καμία στραβή.
Επικοινωνία μέσω Mamba, θα είναι Ελλάδα μέχρι τέλος Αυγούστου αν θυμάμαι καλά.
Μουναρος αλλά δεν μπορώ να στείλω. Με βγάζει εκτός το όριο ηλικίας που έχει
ποιο ειναι το προφιλ της Λικας?
Συνάντηση με Lika
Η κοπέλα έχει λίγα έως αρκετά για κιλά επιπλέον. Εμφανισιακά δεν λέει ιδιαίτερα, αλλά στον αγώνα είναι δύναμη.
Την πήρα από Λιοσίων κάπου εκεί και ξεκινήσαμε για priamo Μεταμόρφωση. Αφού είπαμε την κασέτα της γνωριμίας συνεχίσαμε με πίπα κατά την διάρκεια της διαδρομής στο αυτοκίνητο. Αφού φτάσαμε και πήραμε το δωμάτιο που έχω βάλει στο μάτι μετά από αναμονή 15 περίπου λεπτών, συνεχίσαμε ξεκινώντας με anal στα όρθια. Εν ολίγοις έγιναν 3 γύροι και πέρασαν 2,5-3 ώρες χωρίς να το καταλάβουμε.
Κόστος συνάντησης 120 Euro. μου πρότεινε να βρεθούμε και την Παρασκευή, οπότε θα την συναντήσω και θα πάρω και μια άλλη φίλη παρέα.
Συνάντηση με Lika
Την ίδια απορία έχω και εγώ.Ρε φίλε όλα τέλεια και καλά!! Αλλά ρε θηρίο, τόσο γλυκοτσούτσουνος είσαι που με τα ίδια χρήματα, σχεδόν διπλασίασες το χρόνο του ραντεβού??
Από μένα και μόνο για αυτό
Μιλάγαμε πριν ακόμα έρθει Ελλάδα.Τυχερός ο φίλος γιατί εγώ είχα συνάντηση με την λεγάμενη και ακόμα την περιμένω. Τέσπα έτσι είναι η ζωή αλλά η λεγάμενη δεν είναι και πολύ σοβαρή με όποιον κάτσει η κατάσταση ...
Από ποτε η Λικα εκανε 120 με αναλ? Μια ζωη στο 80 ηταν με +20 ποπουδακι.Ρε φίλε όλα τέλεια και καλά!! Αλλά ρε θηρίο, τόσο γλυκοτσούτσουνος είσαι που με τα ίδια χρήματα, σχεδόν διπλασίασες το χρόνο του ραντεβού??
Από μένα και μόνο για αυτό
Αν το 20ρικο έκανε την διαφορά, τότε άξιζε κάθε cent.Από ποτε η Λικα εκανε 120 με αναλ? Μια ζωη στο 80 ηταν με +20 ποπουδακι.
Γιά μένα δεν υπάρχει καμία απορία. Όλα έχουν την εξήγηση τους. Αυτό είναι χάρισμα, είναι προτέρημα για κάποιον.Την ίδια απορία έχω και εγώ.
Αλλά όταν τίς ρωτάω μα καλά πώς γαμανε οι άλλοι
Δεν περνω ξεκάθαρες απαντήσεις.
Ίσως ο τρόπος συμπεριφοράς, ίσως χαλαρότητα, ίσως χημεία.
Πάντος υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι κοπέλες είναι Με το ρολόι στο χέρι.
Δεν νομίζω ότι είναι ο κανόνας.
..έτσι ακριβώς..συνήθως ευχαριστιέμαι κι εγώ κι οι''πορνοδέσποινες΄΄,γιατί απλά δεν πάω να ρίξω 2 πιστολιές και να φύγω..πάω να παραμυθιαστώ..να φτιαχτώ..και δε δίνω μόνο χρήμα..και όντως η ώρα ξεχνιέται..πριν χρόνια με γνωστή πορνοκυρία η ώρα συμπληρώθηκε σε περίπου 240 λεπτά..Γιά μένα δεν υπάρχει καμία απορία. Όλα έχουν την εξήγηση τους. Αυτό είναι χάρισμα, είναι προτέρημα για κάποιον.
Η "το ΄χεις" που λένε, ή "δε το ΄χεις". Αυτό το "κερδίζει" κάποιος με την εν γένει συμπεριφορά του.
Να κάνεις δηλαδή τη κοπέλα, να ξεχνάει να σηκωθεί να ντυθεί.....
Εμένα μου ΄χει τύχει να πώ σε κοπέλα, "δε πάμε σιγά σιγά...?"(!), έχοντας υπερβεί βέβαια κατά πολύ το χρόνο συνεύρεσης/παραμονής, όντας "χορτασμένος" και με το παραπάνω..... ;)
Ασε τι κανουν οι αλλες. Οι αλλες μπορει να κανουν και σπανακοπηττα ( καλη της ωρα). Αναφερομαι στην Λικα που φαινεται οτι αναβαθμιζει ξαφνικα το κασε της.Αν το 20ρικο έκανε την διαφορά, τότε άξιζε κάθε cent.
Άλλες περνανε 100ρικο και γαμαγες κομοδίνο. Ονόματα ΔΕΝ λέμε.
Η αναφορά έγινε για να δωθεί έμφαση στο ότι ένα 20ρικο δεν είναι τόσο σημαντικό εάν περνάς καλά, διότι δεν ξέρω για ποιο λόγο ο καθένας από εσάς βγαίνει με δημόσιες, εγώ βγαίνω για να περάσω καλά.Ασε τι κανουν οι αλλες. Οι αλλες μπορει να κανουν και σπανακοπηττα ( καλη της ωρα). Αναφερομαι στην Λικα που φαινεται οτι αναβαθμιζει ξαφνικα το κασε της.
Ζητούσε 80 πριν 3-4 χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς, ηλικία και κασέ ευθέως ανάλογα , το αναφέρω γιατί έχει την σημασία του