filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 5.975
Κατά βάση studio κατάσταση η οποία έχει παίξει κατά καιρούς και σε γραφείαγραφειοκόριτσο ? η στουντιοκόριτσο?
Κατά βάση studio κατάσταση η οποία έχει παίξει κατά καιρούς και σε γραφείαγραφειοκόριτσο ? η στουντιοκόριτσο?
ποια ειναι αυτήΟμορφοπαιδα δοκιμάστηκε ντου Σβετα Ιζαβελα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε . Τέλεια χημεία πολύ δυνατό κρεβάτι ...
Το γνωστό ζωο απλά έχει κι άλλο προφίλ. Μέχρι και στο tinder έκανε το μαλακισμένο ασταδιάλαη θειτσα μου εστειλε μηνυμα,χωρις εγω να της εχω μιλησει...σεξ? και τηλεφωνο ,με ρωσσικους χαρακτηρες γραμμενα...της ειπα,ποσα δινεις? ..δεν εχει απαντησει ακομη..
Εγώ από μαμπα συστήνω ανεπιφύλακτα Βαλεριανα, Σβετλανα και Αγγελική από γνωστή ομάδα. Είχε δίκιο ο TASSOS Karipidis
Έστειλε και σε εμένα την φώτο με την πίσω όψη της. Όταν την ρώτησα για αναλ, μου είπε ότι δεν κάνει και μου ζήτησε 100 ευρώ,για 2 φορές σεξ.
Τύπε πολύ καλή επιλογή, η ιζα μου έλεγε πως ταιριάζουν απόλυτα με την αρχοντομουνα Σβετλάνα..Ομορφοπαιδα δοκιμάστηκε ντου Σβετα Ιζαβελα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε . Τέλεια χημεία πολύ δυνατό κρεβάτι ...
ακούγεται τελειος συνδιασμος... θα μπει στα υποψιν!!Ομορφοπαιδα δοκιμάστηκε ντου Σβετα Ιζαβελα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε . Τέλεια χημεία πολύ δυνατό κρεβάτι ...
Έχει κι άλλο προφίλ στο Mamba. Αν δεν κάνω λάθος Oksana "κάτι" 43 . Δεν θυμάμαι το "επώνυμο" που χρησιμοποιεί .οχι δεν μ εστειλε. μου ειπε πως ειναι αυτη με το κιτρινο φορεμα. της ειπα να στειλει αλλη αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.
Με το που πάτησε το πόδι της Αθήνα με ειδοποίησε ότι είναι εδώ με μήνυμα όπως πιστεύω κι αρκετούς άλλους. Για να μην απαντά φαντάζομαι θα την έχει πάρει πριβέ κανένας συναγωνιστής. Και κάτι άλλο:Όλοι εσείς που πηγαίνετε στις κοπέλες με τα χαρτιά των εξετάσεων σας και τις παρακαλάτε για ακάποτο σεξ με έξτρα χρήματα πόσο τραγικοί είστε. Για να μην πω τίποτα άλλο.
Κάποιος συναγωνιστής ανέφερε ότι την βρήκε μέσω dreamgirls και ότι ένας άλλος μέσω mamba. Εγώ την πολιορκώ μέσω mamba εδώ και καιρό και εχθές μου απάντησε ότι είναι Αθήνα. Της είπα για ραντεβού, αλλά δεν απαντά. Αυτός ο συναγωνιστής που την πήρε μέσω mamba μήπως μπορεί να δώσει κάποια πληροφορία; Κάνει ραντεβού ή από το γραφείο την έχουνε λοκαρει και δεν μπορεί να κουνηθεί μόνη της;
γιωργο αστα αυτα ;) εχεις αλλη παρτουζα αλλου εσυ πρωτα μην ξεχνιεσαι εεε ;)ακούγεται τελειος συνδιασμος... θα μπει στα υποψιν!!
Για την άλλη παρτουζιτσα περιμενω τον συναδελφοοο θυρωρο να παρει και αυτος μερος.... Η Κορασιδα θελει και αυτόν μαζι λεει..!!γιωργο αστα αυτα ;) εχεις αλλη παρτουζα αλλου εσυ πρωτα μην ξεχνιεσαι εεε ;)
γιωργο αστα αυτα ;) εχεις αλλη παρτουζα αλλου εσυ πρωτα μην ξεχνιεσαι εεε ;)
Μηπως ρε σεις θελετε να μου παρετε μονοι σας την κορασιδα... και να μεινω μπουκαλα??Για την άλλη παρτουζιτσα περιμενω τον συναδελφοοο θυρωρο να παρει και αυτος μερος.... Η Κορασιδα θελει και αυτόν μαζι λεει..!!
εγω δεν μπαινω αναμεσα σας ;) ;) εσας γουσταριζειΜηπως ρε σεις θελετε να μου παρετε μονοι σας την κορασιδα... και να μεινω μπουκαλα??
αμα δεν τρωει πιτσα,δεν παω εγω!....Ζιζελαρα