giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Guys αυτή να είναι η Ιουλία ή η Ναταλία η δεν ξέρω γω πως, η καστανή με τα ωραία μάτια
Αλλά μου ζητάει 150!!!
Της είπα όχι ευχαριστώ))
Guys αυτή να είναι η Ιουλία ή η Ναταλία η δεν ξέρω γω πως, η καστανή με τα ωραία μάτια
Αλλά μου ζητάει 150!!!
Της είπα όχι ευχαριστώ))
Σαν Lia είχε ξεκινήσει με 70 χαλαρά 1-1,30 ώρες, και για τόσα άξιζε
καλα ... κανόνισε πρώτα το διπλό που επιθυμείς να λαβεις μέρος και ασε τις κόρες και τις ανιψιές της τραγουδιαρας ... Αλλιώς αβλεπή καθιστή!!την κορη της θωδη θελεις ;) θα σου κανω κονε ;) μην αγχωνεσαι
ΣυμφωνώΣαν Lia είχε ξεκινήσει με 70 χαλαρά 1-1,30 ώρες, και για τόσα άξιζε
Το κορίτσι το έχει δοκιμάσει κάποιος?
Με ενημέρωσε για 80 μια ώρα δύο εκτωνοσεις
πιπα χωρίς, 69 φιλιά, γλύψιμο μπαλάκια ποδολαγνεια spanking και Golden shower
Φωτο που ζήτησα δεν στέλνει
κατω τα χερια,απο το κοριτσι μου,ενταξει!!!!!.....καλα ... κανόνισε πρώτα το διπλό που επιθυμείς να λαβεις μέρος και ασε τις κόρες και τις ανιψιές της τραγουδιαρας ... Αλλιώς αβλεπή καθιστή!!
ελαααα, κερναω σοκολατα στο πριβε!!κατω τα χερια,απο το κοριτσι μου,ενταξει!!!!!.....
αν ειναι με γαλα,εφτασαααααααα!!!!...ελαααα, κερναω σοκολατα στο πριβε!!
ενταξει εχετε κανονισει ;) θα ειναι και το κοριτσιελαααα, κερναω σοκολατα στο πριβε!!
αν ειναι με γαλα,εφτασαααααααα!!!!...
Σερβιρει και .... αφρόγαλα.. αμ πως!!αν ειναι με γαλα,εφτασαααααααα!!!!...
ελα και εσυ... αλλα εσυ θα πιεις ... ΦΡΑΠΕ.ενταξει εχετε κανονισει ;) θα ειναι και το κοριτσι
Εισαστε ολοι ρατσιστες !!!!!!!!!!!!!!ελα και εσυ... αλλα εσυ θα πιεις ... ΦΡΑΠΕ.
Eσυ ως βρετανος .... θα πιεις τσαιιιιιι...Εισαστε ολοι ρατσιστες !!!!!!!!!!!!!!
Μαυρο ομωςEσυ ως βρετανος .... θα πιεις τσαιιιιιι...
Για φουλ σε καλά επίπεδα. Ένα από τα στανταρακια μου. Έχω και κάνα δύο κρυφά αλλά δεν στα συνιστώ. Πιο χαμηλό επίπεδο.μαγγιτες,θα ειμαι την δευτερα αθηνα.επειδει τωρα εχω πελαγωσει με δουλειες και δεν μπορω ουτε προλαβαινω να ψαξω και να σκεφτω κατι καλο εως εξαιρετικο,περιμενω σε π.μ προταση για κοπελα.με κωλο στο μενου και παιχνιδι.οτι καλυτερο υπαρχει.αλλιως να παω σε κανα γραφειο.οποιος η και οποια εχει κατι ,περιμενω.
ναξερες ποσα ξανθα κατερινακια εχει το Μαμπα. Γινε πιο σαφηςΤο κατερινακι το ξανθο απο μαμπα ...τελειωνει σε 82;;
Εχει περασει απο το yourangels και το απο το diva νομιζω μεχρι που το κλεισανε.
Γυρω στα 20, σφιχτο αδυνατο σωμα 2αρι βυζι ωραιο προσωπο πιπινι.
Μετριο service γενικα, στα 4 προσπαθουσε να αποφυγει τη πληρη διεισδυση.
Δεν μπορω να πω οτι στα 80ευρω θα τα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα ειναι απλως οκ για μενα για μια φορα.