Lia...
Συνάντηση με την κοπέλα σε ξενοδοχείο στο κέντρο μετά από συνεννόηση μέσου mamba (δεν υπάρχει άλλος τρόπος).
Πρόκειται για μια όμορφη στο πρόσωπο κοπέλα με εξίσου όμορφο σώμα με 2-2,5αρι στηθος με μεγάλες ρογες και ωραίο κωλο, είναι πολύ χαδιάρα και δεν σταματά να ασχολείται μαζί σου, πιπα καλή και στο sex ακολουθεί το ρυθμο που δίνεις, της αρέσει να ασχολησε μαζί της και το απολαμβάνει, αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι μόλις καταλάβει ότι είναι έτοιμη να τελειωσει 'φρενάρει' τον ρυθμό.
Για μένα είναι μια καλή επιλογή που θα περάσεις καλά θα χαλαρώσεις και θα έχεις μια όμορφη γυναίκα σε gre στυλ που θα ασχολειτε συνεχώς μαζί σου.
Διαβάζοντας την μίνι κριτική του παίκτη είπα τις προάλλες να δοκιμάσω να έρθω σε επικοινωνία μαζί της, μιας και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα δικά μου γούστα και ταυτόχρονα την πέτυχα να μπορεί να δεχθεί μηνύματα. Μου απάντησε σχετικά γρήγορα και λακωνικά, αλλά δυστυχώς η χρέωσή της, όπως μου έγραψε είναι στα €100/1 ώρα. Της ανταπάντησα ότι οι χρεώσεις άλλων περιπτώσεων του ανταγωνισμού (εννοώντας στην ηλικιακή κατηγορία της) κυμαίνονται από τα €60 έως τα €80 και μάλιστα για 1,5 ώρα χαλαρή, κι ότι δυστυχώς δεν θα πάρω, αλλά δεν έδωσε συνέχεια. Ίσως να χρειάζεται πρώτα να σε γνωρίσει και μετά, αλλά και τα €100 για 1 ώρα μόνο, που συνήθως αρκεί μόνο για 1 γύρο, αν είσαι άνω των πρώτων -ήντα όπως η αφεντιά μου, είναι πλέον χρέωση που δεν παίζει εύκολα κατ' εμέ.