ξερουμε κατι ?? China number one!
Παιζει σε πρακτορείο...
ξερουμε κατι ?? China number one!
Παιζει σε πρακτορείο...
ειναι το κοριτσι του WRAIOS! Μη τη πειραξει κανεις!
αξιζει! αν μπορεσεις να τη βγαλεις απο μαμπα πιο φτηνα θα σου ρθειξερουμε κατι ?? China number one!
Ποιο προσωπο ;; ενα χαλι μαυρο θελει και 100 εδω γελαμε αυτη επρεπε να πληρωνει στην τελικηοταν λες απο ομορφια εννοεις απο προσωπο μαλλον ... γιατι σε σωμα γραφτηκε παραπανω οτι σε συγκριση με μιραντα η μιραντα ειναι στυλακι ...
οχι ρε παιδια να δινετε 100αρια για τετοια μεγεθη ... μην τρελαθουμε και εντελως .... δηλαδη μετα οι κανονικες (οχι αυτες με μοντελε σωμα - οι κανονικες ) πόσα να ζητάνε ?
Η σφαλιαρα τζαμπα. Σταδιαλα+30 cim
Επειδή διάβασα πολλά σχόλια για την κωνσταντινα , καλό θα ήταν να μην αναφέρεστε φίλοι συναγωνιστές λέγοντας προσωπικά στοιχεία !! Καλό θα ήταν να τηρούμε τους τύπους και να μην αναφέρονται προσωπικά δεδομένα του καθενός ! Αυτό πιστευω θέλουμε όλοι ....Φιλικά πάντα !!
Χοντρή με σπυριά Μιγιάγκιχτη θέλει 100e χωρίς να πέφτει αλλά το μπιχλιάρα και με οσμές από κάτω ξενέρα μακρυάτην έχω δει. δεν έχω προχωρήσει γιατί δεν υπήρξε συνεννόηση λόγο ότι είναι στη κοσμάρα της. από ομορφιά είναι τούμπανο. δεν την πλήρωνα με τίποτα.
Καποιος ειχε γραψει για την Βαλερια την φιλη της Κατερινας. Μηπως καποιος αρχειοφυλαξ μπορει να μου την δειξει ?
Ευχαριστω Γιωργο μου. Την κριτικη ηθελα να διαβασω
ειναι το κοριτσι του WRAIOS! Μη τη πειραξει κανεις!
Σορυ, νομίζω στις ανεξάρτητες τώρα τελευταία είχε ανέβειΕυχαριστω Γιωργο μου. Την κριτικη ηθελα να διαβασω
τΟ ΒΡΗΚΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛ. 6856Σορυ, νομίζω στις ανεξάρτητες τώρα τελευταία είχε ανέβει
Καλή την έβγαζε
Ευχαριστω Γιωργο μου. Την κριτικη ηθελα να διαβασω
Και είναι ακριβέστατη, στα 70-80 θα ήταν vfmτΟ ΒΡΗΚΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛ. 6856
Συμφωνώ κ εγώ για αυτό δεν προχώρησαΚαι είναι ακριβέστατη, στα 70-80 θα ήταν vfm
Η εν λόγω κυρία, αν και βρίσκετε όπως βγάζει το μαμπα στη Ρωσία, επικοινώνησε μαζί μου νωρίτερα. Στο προφίλ της αναφέρει ότι ψάχνει για χορηγό. Έψαξα, δεν είδα να την έχει αναφέρει κανείς εώς τώρα στο νήμα εδώ.
Είναι σιτιτουρίστρια ? Την αναγνωρίζει κανείς ?