giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Το γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου την έχει πέσει με like, φιλάκια κλπ κλπ .. χαχα
Το γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου την έχει πέσει με like, φιλάκια κλπ κλπ .. χαχα
η βαλερια ειναι η καλυτερη απο όλες δεν την περναει καμια , ειναι η επιτομη του ουκρανικου παθους .Δεν έχω πάρει..
Έχει καλύτερο γλωσσίδι από την Σβετλάνα;
Και σε εμενα το ιδιο απο περιεργεια την πηρα τηλεφωνο γιατι στην πραγματικοτητα ουτε απο την γειτονια της που δεν ξερω που ειναι θα περνουσα και ειπε 50 ευρω στο σπιτι της κερναει και καφε και γλυκο και δεν ξερω και εγω τι αλλο...Το γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου την έχει πέσει με like, φιλάκια κλπ κλπ .. χαχα
Και σε εμενα το ιδιο απο περιεργεια την πηρα τηλεφωνο γιατι στην πραγματικοτητα ουτε απο την γειτονια της που δεν ξερω που ειναι θα περνουσα και ειπε 50 ευρω στο σπιτι της κερναει και καφε και γλυκο και δεν ξερω και εγω τι αλλο...
Γιάννη μου,Ελα δεν κανει να λες τετοια λογια για το κοριτσι που εσυ καποτε εξυμνουσες , μας βαζεις σε υποψιες , δεν εινα σωστο να προσπαθεις να την καταστρεψεις επαγγελματικα , ολοι εδω μεσα ξερουν οτι η Βαλέρια ειναι η καλυτερη για gfe style .Καμια δεν την φτανει , φιλαει και γλυφει σαν φιδι , η πιπα της ειναι μοναδική . Οπότε εαν εχεις προσωπικες πικρίες μην το συνεχιζεις την ειδες αποιρες φορες και την εξυμνούσες μην το αλλαζουμε τωρα το παραμυθι , την επόμενη θα ποσταρω αυτα που εγραφες στο παρελθον .
Να πάρεις,Δεν έχω πάρει..
Έχει καλύτερο γλωσσίδι από την Σβετλάνα;
Θα ρωτήσω το βράδυ και θα σου γράψω πμ τηλέφωνο αν συμφωνεί.η βαλερια ειναι η καλυτερη απο όλες δεν την περναει καμια , ειναι η επιτομη του ουκρανικου παθους .
Φίλε Τάσσο,υπονοουμενο οχι απλος χαλαρωσε το λιγο γιατι απο οτι καταλαβαμε ολοι κατι αλλο συμβαίνει με μια γυναικα που την εχεις παρει τρεις φορες και ξαφνικα ειναι κομοδινο....
Χαχαχα..έτσι έτσι, αφού υπάρχουν και τολμηροί που παίρνουν τηλέφωνο πρέπει κάπως να τους .. ανταμείψειμονο με τιποτα τσιπουρα αν κερασει καποιον και δε βλεπει μετα μπροστα του ισως την πηδηξει κανεις
φιλε θα σου πω κατι επειδη εχω και την δικη της αποψη ;) και επειδη δεν θελω να επεκταθωΦίλε Τάσσο,
Την Βαλέρια την γνωρίζω περίπου 5 με 6 χρόνια.
Στις υπηρεσίες της κατά τό πλείστον είναι καλή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνει βελτίωση, αν προσέξει τίς παρατηρήσεις που γίνονται
φιλε θα σου πω κατι [size=12pt]επειδη εχω και την δικη της αποψη[/size] ;) και επειδη δεν θελω να επεκταθω
στο ξαναλεω εγω δεν πειθομαι οτι δεν ειναι κατι αλλο....
Η Σβετλάνα είναι αρχοντομουνα κ κάνει σπέσιαλ φουλ σέρβις..σβετλανα δεν εχω παρει γιατι απλα δε μου αρεσει σα γυναικα,η πιπα της βαλεριας ομως ειναι θεικη και ακομα τη θυμαμαι.
ειχα γραψει και κριτικη οταν την ειδα.
κατα τα αλλα ,γνωμη μου ειναι οτι στο υπολοιπο σερβις ειναι απλα τυπικη. οχι κατι αξεχαστο αν εξαιρεσουμε το ρουφηγμα ξαναλεω παντα.
Μάλιστα..στα ιδια επιπεδα .... την ιδια σχολη τελειωσανε ...
η βαλερια ειναι η καλυτερη απο όλες δεν την περναει καμια , ειναι η επιτομη του ουκρανικου παθους .
στειλτης μια κοκκινη,και προχωρα παρακατω... :thubsdown:παλληκάρια ξέρει καποιος κατι για την κορασίδα?
Ζητάει καρτες για να κανοινίσει συναντηση.... μηπως κρυβεται κανα αγοράκι από πισω???
www.mamba.ru/mb1765037856?pam=4812099_1830275540_1919021207_551160#/app]https://www.mamba.ru/mb1765037856?pam=4812099_1830275540_1919021207_551160#/app[/url]
τυχερακια...παλια καποιος ειχε αναφερει,οτι ηταν αεροσυνοδος(μαλλον σε βομβαρδιστικα του 1940)....Το γνωρίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά, αλλά μου την έχει πέσει με like, φιλάκια κλπ κλπ .. χαχα