TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τον γαμπρουλικ τον ξερουμε ποιος ειναιειπαμε...ειναι ερωτευμενη αυτο τον καιρο...
τον γαμπρουλικ τον ξερουμε ποιος ειναιειπαμε...ειναι ερωτευμενη αυτο τον καιρο...
ε μαλλον.παντως εχει αλλαξει αρκετα..ανανεωμενη αρκετα και ποιο ομορφη...το redbull δινει φτεραααα...ωπ!..σορυυυ..αυτο ειναι απο αλλου.....μαλλον εχω χασει επεισοδια :coolcondom: :coolcondom:
τοτε σε τι οφειλεται ολη αυτη η αναβαθμιση φιλε??και για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους...πλακα κανουμε.φυσικα και ειναι ανανεωμενη,και ποιο ομορφη,οπως ανεφερε ο topgun.
Υ.Γ.και ΔΕΝ ειναι ερωτευμενη.
ισως στην ψυχολογια ;) η βαλε ειναι γενικος ενα θετικο ατομο παντωςτοτε σε τι οφειλεται ολη αυτη η αναβαθμιση φιλε??
δν εχω συνευρεθει ακομα, δεν εχω γνωμη..ισως στην ψυχολογια ;) η βαλε ειναι γενικος ενα θετικο ατομο παντως
α ναι φιλε χανεις ;) μιλαμε και απο σεξ το κατεχει πολυ το αθλημα ;) και σαν ανθρωπος πολυ ενταξειδν εχω συνευρεθει ακομα, δεν εχω γνωμη..
ισως καποια στιγμη στο μελλον..α ναι φιλε χανεις ;) μιλαμε και απο σεξ το κατεχει πολυ το αθλημα ;) και σαν ανθρωπος πολυ ενταξει
συμφωνω.η βαλε,αν της φερθεις,οκ,και εισαι σωστος, θα στο ανταποδωσει Χ10...της χρωσταω και μια κριτικη,που θα ανεβει συντομα.την εχω δει μια φορα(+5=6).....α ναι φιλε μιλαμε και απο σεξ το κατεχει πολυ το αθλημα και σαν ανθρωπος πολυ ενταξει
τα μαθηματικα σου μου αρεσουν ειναι και αυτα νταλε νταλε απο οτι καταλαβασυμφωνω.η βαλε,αν της φερθεις,οκ,και εισαι σωστος, θα στο ανταποδωσει Χ10...της χρωσταω και μια κριτικη,που θα ανεβει συντομα.την εχω δει μια φορα(+5=6).....
η βαλε ειναι μια οι αλλες ειναι απλα οδοντοκρεμεςΝαι ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα με τούς κυρίους,
Εξαιρετική η Valeria
Αν μιλάμε για αυτήν.
Είπαμε εξαιρετική, αλλά έχει και αλλού πορτοκαλιές.....η βαλε ειναι μια οι αλλες ειναι απλα οδοντοκρεμες
Όσο Καλά διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις και λιγότερες ανούσιες ερωτήσεις θα κάνεις.καλησπερα...γραφτηκα προσφατα...πως λειτουργει το mamba...xρειαζεται συνδρομη
καλησπερα...γραφτηκα προσφατα...πως λειτουργει το mamba...xρειαζεται συνδρομη
Καλημερα συναγωνιστές, έχουμε τηλέφωνο απο αυτήν της αγγελίας στο Wamba?