Η τύπισσα είναι τρελή
Στο mamba με έβρισε .. χαχαχα..κ στο αδελφακι του μου ζήτησε 200
Το "αδελφάκι" του ποιο είναι;
Η τύπισσα είναι τρελή
Στο mamba με έβρισε .. χαχαχα..κ στο αδελφακι του μου ζήτησε 200
Ελληνίδα, 70€, bill ή prive, όλα εκτός anal/cim. Φωτό με συμπαθητικό σώμα, ζήτα να δεις.
Είναι η Ελληνίδα φίλη της Καλίνκα Μαλίνκα (που έγραψαν σε προηγούμενη σελίδα), πήρε έναν από τους λογαριασμούς της και άλλαξε το όνομα.
Παρακαλώ πολύ μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Λανα;Ευχαριστώ
Πάντως πρίν από 6 μήνες(καλοκαίρι γάρ), ζήταγε 50 ευρώ, γιά σχεδόν μιάμιση ώρα χαλαρά, με cim, εκτός anal. ;)Ελληνίδα, 70€, bill ή prive, όλα εκτός anal/cim. Φωτό με συμπαθητικό σώμα, ζήτα να δεις.
Είναι η Ελληνίδα φίλη της Καλίνκα Μαλίνκα (που έγραψαν σε προηγούμενη σελίδα), πήρε έναν από τους λογαριασμούς της και άλλαξε το όνομα.
τι έννοεις; Άμα δεν κλείνει και μέσω μαμπα τότε πως;εισαι σιγουρος? γιατι εμενα τελικα μου ειπε οτι δεν παιζει τετοιο σεναριο.
WambaΤο "αδελφάκι" του ποιο είναι;
Μήπως είναι η γνωστη ΑνθήΈνα ανήσυχο πουλάκι που εμπιστεύομαι τη γνώμη του, από τα γνωστά και πιο ανήσυχα εδώ μέσα, με ενημέρωσε σε ανύποπτο χρόνο ότι η κυρία είχε σοβαρό πρόβλημα καθαριότητας (δηλ. ότι βρώμαγε) στην ευαίσθητη περιοχή της, γιαυτό και την συνάντησε μόνο μια φορά και δεν την ξανασυνάντησε. Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει κι ο ίδιος. Μπορεί βέβαια να έτυχε με εκείνον μόνο την συγκεκριμένη μέρα, αλλά καλό είναι όποιος αποφασίσει να την τιμήσει να το έχει σε μια άκρη του μυαλού του, και να είναι έτοιμος να την ξαποστείλει, αν διαπιστώσει κι αυτός κάτι τέτοιο.
Η Ελληνίς..η η αλλοδαπή;Πάντως πρίν από 6 μήνες(καλοκαίρι γάρ), ζήταγε 50 ευρώ, γιά σχεδόν μιάμιση ώρα χαλαρά, με cim, εκτός anal. ;)
yes of course .Μήπως είναι η γνωστη Ανθή
H Ελληνίς, η Ελληνίς(εκ Σπάρτης ορμώμενη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της...)Η Ελληνίς..η η αλλοδαπή;
ΔΕΝ δινει τηλ σε κανενα ραντεβου μονο μεσω mamba .εχεις τηλ?
yes of course .
Ε καλά τότε..τι συζητάμεyes of course .
τι έννοεις; Άμα δεν κλείνει και μέσω μαμπα τότε πως;
[URL unfurl="true"]https://*****/erotikes-gnorimies/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B7-2/[/url]Τι εστί άνθη;
ειπαμε...ειναι ερωτευμενη αυτο τον καιρο...πριν καμια βδομαδα εθεαθη Βαλερια απο παρεα Σβετλανας σε παρακειμενο καφε του Μεταξιου, πολυ αναβαθμισμενη εμφανησιακα!!!
ναι? δεν ειχα ιδεαειπαμε...ειναι ερωτευμενη αυτο τον καιρο...
α δεν το ηξερες?..βεεεεεβαια....ναι? δεν ειχα ιδεα