kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
Υπαρχει και μια Αφροδητη 34 που ειναι σοκαρισμενει που τις προτεινουνε χρηματα... τις ηπα να αλλαξει σιτε αλλα επιμενει πως θα βρει αυτα που ψαχνει
Σε ότι αφορά την επικοινωνία μέσου mamba έχει μια δυσκολία μιας και δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα έτσι απλά....ασε που είναι και κλειδώμενο
Οχι καλέ μια χαρά στέλνεις μήνυμα , εκτός εάν εισε κάτω από 36 , τώρα τις φώτο μπορεί να σου ανοίξει να τις δεις .Σε ότι αφορά την επικοινωνία μέσου mamba έχει μια δυσκολία μιας και δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα έτσι απλά....ασε που είναι και κλειδώμενο
Οχι καλέ μια χαρά στέλνεις μήνυμα , εκτός εάν εισε κάτω από 36 , τώρα τις φώτο μπορεί να σου ανοίξει να τις δεις .
το μονο δυσκολο ειναι η φωτο ,,,,που μπορεις να βαλεις και ψευτικη ;) χωρις φωτο ξεχνα τοΚαλησπέρα. Ερώτηση προς έμπειρους. Για να εγγραφείς στο mamba χρειάζεται να δώσεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία. Το κάνεις χωρίς πρόβλημα ή ρισκάρεις;
Αυτό που ρώτησα και δεν έγινα κατανοητός, τα προσωπικά στοιχεία, email, τηλ κλπ, τα δώσατε άνετα; Το ρωτάω επειδή το συγγεκριμένο σάιτ είναι ρώσικο, αν δεν κάνω λάθος. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα εγγραφή και έφτασα σε ένα σημείο που κώλωσα να δώσω περισσότερα στοιχεία.το μονο δυσκολο ειναι η φωτο ,,,,που μπορεις να βαλεις και ψευτικη ;) χωρις φωτο ξεχνα το
εμαιλ φτιαξε ενα ;) τηλεφωνο εγω δεν εχω δωσει ;) οποτε ποιο ειναι το προβλημαΑυτό που ρώτησα και δεν έγινα κατανοητός, τα προσωπικά στοιχεία, email, τηλ κλπ, τα δώσατε άνετα; Το ρωτάω επειδή το συγγεκριμένο σάιτ είναι ρώσικο, αν δεν κάνω λάθος. Θυμάμαι ότι ξεκίνησα εγγραφή και έφτασα σε ένα σημείο που κώλωσα να δώσω περισσότερα στοιχεία.
Για την παρακάτω γνωρίζει κάποιος ;
Έχει διαφορετικές foto στο profil της.
Ποιες ισχύουν (αν ισχύουν);
Τυπε την παραπάνω μπουμπού δεν την γνωρίζω καν..Λοιπον μετα απο δυσκολη σηζητηση εχουμε Νατασα 29
2 πιστολιες, 1 ωρα 100 ευρο
Ολα τα αλλα+20 αμα καταλαβα καλα
Τις ηπα τιμες γραφειου ειναι αυτα. Απαντηση : Μαλακα ουτε συντιαξιουχος να διαπραγματευεσε
για αυτην λεω και εγωμου είπε ότι είναι η ξανθιά και οι άλλες φίλες της. Τώρα ποια ξανθιά εννοεί δεν κατάλαβα....
μου είπε ότι είναι η ξανθιά και οι άλλες φίλες της. Τώρα ποια ξανθιά εννοεί δεν κατάλαβα....
Εχεις δει φωτο? Τρωγεται απλα τιποτα παραπανω. Το θεμα ειναι τι κανει στον αγωνα. Μη δωσεις πανω απο 80 αν και πιστευω και με 60-70 θα δεχτειΛογικα σε λιγες μερες θα γινει καταδρομικη εχει κανεις αποψη??
Εχεις δει φωτο? Τρωγεται απλα τιποτα παραπανω. Το θεμα ειναι τι κανει στον αγωνα. Μη δωσεις πανω απο 80 αν και πιστευω και με 60-70 θα δεχτει
Χαχαχαχαχα!!!!! Αυτη ειναι ρε?Έλα ρε η γνωστή είναι με τα 100 προφίλ. Που έχει φάτσα χάλια και μόνο κάτι βυζιά ωραία. Αλλά γενικά πολύ χάλια κατάσταση. Κάπως την λέμε... Η κόρη της Θώδη χαχαχαχα.
Τις έστειλα μήνυμα και μου έστειλε φωτό και λέω εσύ είσαι ρε σουργελο.
Πολυ καλες! Δεν εχω δοκιμασει αλλα λενε καλα λογια!Εντυπώσεις από Ελενα42?
Αν είναι η περίφημη «κόρη της Θώδη» 50Ε ήταν πάντα η τιμή της. Άντε να της δώσεις 60. 70 και 80 με τίποτα. Πρώτον την κακομαθαίνετε και δεύτερον μετα το ραντεβου θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο που τα δώσατε...Έλα ρε η γνωστή είναι με τα 100 προφίλ. Που έχει φάτσα χάλια και μόνο κάτι βυζιά ωραία. Αλλά γενικά πολύ χάλια κατάσταση. Κάπως την λέμε... Η κόρη της Θώδη χαχαχαχα.
Τις έστειλα μήνυμα και μου έστειλε φωτό και λέω εσύ είσαι ρε σουργελο.