spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
και εγω,παιχτη,αμα σου πω οτι ειμαι οδοντιατρος,θα ερθεις να σου βγαλω τα δοντια με πενσα?....Αυτό δεν λέει κάτω από τη φωτό της;
Υ.Γ. ;)
και εγω,παιχτη,αμα σου πω οτι ειμαι οδοντιατρος,θα ερθεις να σου βγαλω τα δοντια με πενσα?....Αυτό δεν λέει κάτω από τη φωτό της;
Ελα κοριτσι μου να σε γνωρισω και αντι για ασπρο μαυρο , θα τα κανουμε όλα γκρι...Δεν είμαι απόλυτη.. Απλώς λέω κ την άλλη άποψη από την μεριά της γυναίκας! Γυναικεία αλληλεγγύη! Αλλά θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν και κοπέλες που δεν το έχουν στο σεξ! Γενικά όμως, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο!! Όλα είναι υποκειμενικά αγαπητοί μου!!
να παρεις οικολογικο χρωμαΕλα κοριτσι μου να σε γνωρισω και αντι για ασπρο μαυρο , θα τα κανουμε όλα γκρι...
εχω ολες τις αποχρωσεις... στο βαλιτσακι μουνα παρεις οικολογικο χρωμα
ποιος εισαι ρε ο Σπορτ Μπίλιεχω ολες τις αποχρωσεις... στο βαλιτσακι μου
Εγώ κύριοι ξέρω ότι για να γαμησεις κάποια έστω, χρειάζεται να έχετε το γνώθι σε αυτόν.. Δλδ, αν είστε τετραπαχοι, ιδρωμενοι, αξυριστοι κ μυριζετε, προφανώς δε θα υπάρχει συμμετοχή από τις κοπέλες!! Θα θέλατε μια κοπέλα να μυρίζει μπιχλακ το νινί της να είναι βρώμικο κ μες στην τρίχα; ;; όχι προφανώς!! Οπότε, χαλαρώστε λίγο κ ξεκαβαληστε! Αλλιώς, φάτε σουβλάκια κ πιείτε μπύρες!!
και εγω,παιχτη,αμα σου πω οτι ειμαι οδοντιατρος,θα ερθεις να σου βγαλω τα δοντια με πενσα?....
Υ.Γ. ;)
υποψιάζομαι ότι ειναι συγγενής με γνωστή Celebrity ;)Χαχαχα, εγώ είμαι αφελής άνθρωπος κι ο,τι διαβάσω το παίρνω σαν δεδομένο.
Τεσ πα, η κυρία κατάφερε και τράβηξε τη προσοχή μας, απομένει να μας πει και ποιά είναι στον χώρο ή έστω πού και πώς εργάζεται, αν τυχόν ενδιαφέρεται. Γιατί απ' ο,τι είδες ο κοινός μας φίλος θέλει να ζωγραφίσει ΚΑΙ μαζί της, δεν του έφτασε η χθεσινή "πιτσιρίκα"!
εστειλα φίλε μου ήδη πμ ... μου άρεσε και το παιχνίδι που έχει στο προφίλ της ! Έχω το ίδιο αλλά σε άλλο χρωμα ... πιο σκούρο !Χαχαχα, εγώ είμαι αφελής άνθρωπος κι ο,τι διαβάσω το παίρνω σαν δεδομένο.
Τεσ πα, η κυρία κατάφερε και τράβηξε τη προσοχή μας, απομένει να μας πει και ποιά είναι στον χώρο ή έστω πού και πώς εργάζεται, αν τυχόν ενδιαφέρεται. Γιατί απ' ο,τι είδες ο κοινός μας φίλος θέλει να ζωγραφίσει ΚΑΙ μαζί της, δεν του έφτασε η χθεσινή "πιτσιρίκα"!
εστειλα φίλε μου ήδη πμ ... μου άρεσε και το παιχνίδι που έχει στο προφίλ της ! Έχω το ίδιο αλλά σε άλλο χρωμα ... πιο σκούρο !
Αυτό το μοντέλο παιχνιδιού ... βγαίνει σε 3 διαφορετικά μεγέθη .. Αυτό είναι το μεσαίο ..Χοντρομεγαλούτσικο θα το χαρακτήριζα!
Αυτος και κοιμισμενος ψαχνει. Αλλο πραμα ρε παιδι μου !!Χαχαχα, εγώ είμαι αφελής άνθρωπος κι ο,τι διαβάσω το παίρνω σαν δεδομένο.
Αγόρια, όσοι μου στείλατε μνμ, να ξέρετε ότι δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μνμ. Στείλτε μου ένα email σας να επικοινωνήσω μαζί σας.
Αγόρια, όσοι μου στείλατε μνμ, να ξέρετε ότι δεν μπορώ να στείλω προσωπικά μνμ. Στείλτε μου ένα email σας να επικοινωνήσω μαζί σας.
Και πως να σου στείλει κάποιος E-mail όταν το έχεις κρυμμένο?