giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό πάλι τι λέει?
Δυνατές φωτογραφίες
Δυνατές φωτογραφίες
Οι 2 τελευταίες
Το ελεύθερο στοματικό είναι φουλ, διότι το μη ελεύθερο είναι φάουλ...το φουλ ειναι το ελευθερο στοματικο?....ωραια!..θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
Πολλα ζηταει για αυτο που βλεπω
Για την κυρία αυτή,υπάρχουν πληροφορίες? Μου ζητησε 100 απλο και 150 φουλ.
ένα 50αρικο και πολλά της είναι... Σταματήστε να της κακομαθαίνεται...
ΣυμφωνώΠολλα ζηταει για αυτο που βλεπω
συντομα πιστευω θα εχουμε ενημερωσηΣυμφωνώ
Σωστός σ ευχαριστώΣυνεργαζόταν με το AGN, τώρα μάλλον ανεξαρτητοποιήθηκε. Εδώ έχει και κριτικές
Κάποιος να την είδε Bill .. σήμερα??.. χαχαχασυντομα πιστευω θα εχουμε ενημερωση
Σιγουρα θα εχουμεσυντομα πιστευω θα εχουμε ενημερωση
ρε ντροπη σας αμεσως :- περιμεντε λιγοΚάποιος να την είδε Bill .. σήμερα??.. χαχαχα
Σιγουρα θα εχουμε
Μαλλον απεναντι...Κάποιος να την είδε Bill .. σήμερα??.. χαχαχα
ελα ντε ετσι και κανα καινουργιο αιμαΦιλοι και συναγωνιστες !! Σημερινη συναντηση με την Ολιβια όπως αποκαλείται η νεαρα..! Θα ξεκινησω με το [ πιο αματεουρ πεθαίνεις], εμφανησιακα είναι όπως την βλέπουμε στις φωτο του μαμπα, μπαμπατσικο σωμα με λιγα ειπλεον κιλα, ωραιο και σφιχτο στηθος.Αρκετα καλη στην επικοινωνια παρολλο που ειχε αγχος και της φαινεται αυτό, εμενα δεν με χαλαει καθολου.. ισα ισα θα λεγα πως με φτιαχνει κιολας! Στο αγωνα τωρα, ελαχιστη συμμετοχη από πλευρα της , πηρα από την αρχη τα ηνια εγω και απολαυσα ένα στενο και πολύ υγρο μουνακι! Δεν λεει όχι σε κατι και θελει και αυτή να περασει οσο μπορει καλυτερα... Κοστος 80 ευρω για μια ωρα . Για ραντεβού μονο μαζι της μεσω μαμπα...Καλα να περναμε!!
μακρια...καλυτερα φατα σε σουβλακια,συμμετοχη μηδεν.Εδωσα 100 και ακομα τα κλαιω
προχωρα αφοβα...τα καλυτερα..
πρέπει να έχει αναφερθεί στο παρελθόν αλλά δεν τη βρίσκω. μου πρότεινε 60 €. κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη