Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Φίλοι μου με όλο το θάρρος...
Γιατί βλέπετε παντού επαγγελματίες???
Γιατί βλέπετε παντού επαγγελματίες???
τσου ;) απλος σιγουρα ακουμπαει τα 65 η κυρια ;) κατα τα αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κυριοι εχω να πω ........
απο χθες δοκιμασα και εγω την ιδια καταληξη ειχαΑυτο το ζώο, αύξησε το όριο ηλικίας (36-60) που δέχεται μηνύματα, έβαλε ραντεβού και σεξ αλλά μπανάρει με το καλημέρα
Και εμένα το ίδιο. Να πω ότι της μίλησα περίεργα ή κάτι, πάει στο διάολο...
ποσα της ζητησες αυτηςτη κανονισα κ αυτην αλλα μαλλον για αυτος μου κανει....
α τιποτα! καντηλια με το γεια σας!ποσα της ζητησες αυτης
φιλε οποτε δεν εχεις καινουργια συνεργασια δεν πειραζει μεινε με την παλιαα τιποτα! καντηλια με το γεια σας!
Μακριά και αγαπημένοι.Αυτο το ζώο, αύξησε το όριο ηλικίας (36-60) που δέχεται μηνύματα, έβαλε ραντεβού και σεξ αλλά μπανάρει με το καλημέρα
Πρέπει να έπαθε εγκεφαλικο όταν της έγραψα να μου δώσει
απο χθες δοκιμασα και εγω την ιδια καταληξη ειχα
Τα έχω γράψει και παλιότερα. Νοικοκυρά, μητέρα που αμαρτάνει για το παιδί της. Skinny κατάσταση, ανύπαρκτο βυζί, τα παίρνει στόμα και τα φτύνει... Στα 50 γιούριαΚαλησπέρα και καλή Χρονιά σε όλους!!
Υπάρχει εμπειρία για
και κάτι άλλο, μπορεί να στείλει κάποιος το link για Ιβάνκα?
τσου ;) απλος σιγουρα ακουμπαει τα 65 η κυρια ;) κατα τα αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κυριοι εχω να πω ........
αυτο ειπα και εγω ο καθενας εχει τα γουστα του ;) οποτε συζητηση μονο για εντυπωσεις ....Τάσσο οι σιτεμένες είναι το φετιχ μου...Δηλαδή την Ολίβια (ή όποιο όνομα χρησιμοποιεί τώρα) τη θεωρώ πιπίνι.
Καλή χρονιά παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει το τηλέφωνο της καθώς και της Κατερίνας; Η micki στον αγώνα αξίζει;Μετά απο συνάντηση με τη κοπέλα έχω να πω τα εξης:
Πολύ καλή εμπειρία απο τη συνάντηση, χωρίς πίεση χρόνου (δε ξερω αν το κάνει σε όλους), πολύ καλή πίπα, (βαθιά & υγρή), δίνει κανονικά κωλαράκι, κανονικά όλες τις στάσεις και με μεγάλη ευελιξία, έχει πολύ μαλακό δερμα!!! Ηταν μια αρκετά ενδιαφερουσα συνάντηση που προτείθεμαι απο το νέο έτος να τη ξανα κάνω ....