XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
τσου ;) απλος σιγουρα ακουμπαει τα 65 η κυρια ;) κατα τα αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κυριοι εχω να πω ........
Όπιος έχει τηλέφωνο παρακαλώ pm να δοκιμαστεί
τσου ;) απλος σιγουρα ακουμπαει τα 65 η κυρια ;) κατα τα αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κυριοι εχω να πω ........
..δεν την διαλοστειλες ρε μαγκα που επιασε την μάνα σου στο στομα της;εμένα μου απάντησε 500 για μια ώρα... και μέρος του διαλόγου :
Akis
polla den les??
Sofia
giati to les auto
sopa pou einai polla
Akis
καλα οτι πεις
Sofia
den eimai ftini opos h mana sou
Πόσο πήγε μαν το μαλλί?
δεν ειναι με το που της ειπα συναντηση με δωρακι με μπλοκαρε η της φανηκα μικρος τι να πωτσου ;) απλος σιγουρα ακουμπαει τα 65 η κυρια ;) κατα τα αλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κυριοι εχω να πω ........
..δεν την διαλοστειλες ρε μαγκα που επιασε την μάνα σου στο στομα της;
δεν λέει τίποτα το κοριτσιΜια Σοθια 25 ζηταει ενα ταμπλρυ για γαμηση. Τις ηπα ναι στο 4 ρεντε βου και μου απανταει χααα καλη συνεχεια και μπλοκ
αν της μίλησες όπως γράφεις εδώ λογικό είναι να σε μπλοκάρειΜια Σοθια 25 ζηταει ενα ταμπλρυ για γαμηση. Τις ηπα ναι στο 4 ρεντε βου και μου απανταει χααα καλη συνεχεια και μπλοκ
Πρέπει να είναι μια άσχημη ατσούμπαλη χοντρή που έχει αλλάξει ένα σωρό προφιλ μπας και της κάτσει καποιοςΜια Σοθια 25 ζηταει ενα ταμπλρυ για γαμηση. Τις ηπα ναι στο 4 ρεντε βου και μου απανταει χααα καλη συνεχεια και μπλοκ
δεν ειναι η βαλεντινα ;) αλλο νουμερο ειναιΠρέπει να είναι μια άσχημη ατσούμπαλη χοντρή που έχει αλλάξει ένα σωρό προφιλ μπας και της κάτσει καποιος
Τα έχω γράψει και παλιότερα. Νοικοκυρά, μητέρα που αμαρτάνει για το παιδί της. Skinny κατάσταση, ανύπαρκτο βυζί, τα παίρνει στόμα και τα φτύνει... Στα 50 γιούρια
Α μπράβο, είχα ξεχάσει το όνομα και νόμιζα ότι είναι αυτήδεν ειναι η βαλεντινα ;) αλλο νουμερο ειναι
Μπαρδόν;Μια Σοθια 25 ζηταει ενα ταμπλρυ για γαμηση. Τις ηπα ναι στο 4 ρεντε βου και μου απανταει χααα καλη συνεχεια και μπλοκ
τυπε μπορω το τηλ σε πμ?Ωραιος
Απο τον Μαρτιο αγορι μου μπορει ναχει αλλαξει τηλεφωνοτυπε μπορω το τηλ σε πμ?
δεν υπάρχεις κλαίωαν της μίλησες όπως γράφεις εδώ λογικό είναι να σε μπλοκάρει
μην το ψαχνεις. Μπορει να ειναι βραδυγλωσσοςΜπαρδόν;
Τώρα σοβαρά?Μια Σοθια 25 ζηταει ενα ταμπλρυ για γαμηση. Τις ηπα ναι στο 4 ρεντε βου και μου απανταει χααα καλη συνεχεια και μπλοκ
Καλο δηλαδη τυπε ?...και αν εχειs τηλ. για δοκιμη ...!!!