erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ρε δεν πατε να φατε κανεναν πατσα λεω γω ?αυτή ειναι το γνωστό ρώσικο σκρίνιο , με αυτή πρέπει να δένει καλύτερα το ντουετάκι για κανε μια κρούση ...
Ρε δεν πατε να φατε κανεναν πατσα λεω γω ?αυτή ειναι το γνωστό ρώσικο σκρίνιο , με αυτή πρέπει να δένει καλύτερα το ντουετάκι για κανε μια κρούση ...
νομιζω ειναι τσακωμενες...για ενα διαστημα δεν παιζουν μαζιΡε δεν πατε να φατε κανεναν πατσα λεω γω ?
προτιμουν την ψολο καριερα ...νομιζω ειναι τσακωμενες...για ενα διαστημα δεν παιζουν μαζι
εχουμε στοιχεια επικοινωνιας εκτος απο μαμπα?
Μία ώρα μια εκτονωση 70 με μασαζ μου είπε
Για διπλή εκτόνωση 90 μόνο στο σώμα, cim,cif,anal δεν παίζει
Εμένα μου ειπε 70 ευρώ για μια ώρα και 100 ευρώ με αναλ
Μία ώρα μια εκτονωση 70 με μασαζ μου είπε
Για διπλή εκτόνωση 90 μόνο στο σώμα, cim,cif,anal δεν παίζει
Γνωριζουμε κατι τις ? Μονο ονομα εχουμε
Ζητάει 70 για φουλ εκτός αναλ αν θυμάμαι καλά και είναι νταρντανοχοντρούλα, στις φώτο που στέλνει το κρύβει, το ψυλλιάστηκα οπότε την συνάντησα έξω, την είδα και έφυγα. Μένει κοντά στο Ατλάντικ Hotel στις τζιτζιφιές
Εμένα μου ειπε 70 ευρώ για μια ώρα και 100 ευρώ με αναλ
Εκτός από μερακλής πρέπει να είναι και αρσιβαρίστας.
αν καποιος ειναι μερακλης...?ας μας πει...
Ρε μάγκες θα αφήσετε να μιλήσουμε έστω σε καμία γριά με μασέλα?
Δηλαδή πρέπει να πληρώσουμε την μαλακία VIP. Τι είναι αυτό το πράγμα ρε πούστη μου.
Απίστευτα πράγματα
Γνωριζουμε κατι τις ? Μονο ονομα εχουμε
Μου έδωσε κινητό και όταν της ζήτησα φωτο, μου είπε δεν στέλνει.Ζητάει 70 για φουλ εκτός αναλ αν θυμάμαι καλά και είναι νταρντανοχοντρούλα, στις φώτο που στέλνει το κρύβει, το ψυλλιάστηκα οπότε την συνάντησα έξω, την είδα και έφυγα. Μένει κοντά στο Ατλάντικ Hotel στις τζιτζιφιές
Επειδή αρχίσαμε τους αρραβώνες πάρτε και έναν γάμο που θέλει το κορίτσι
Το ειχαμε πει και χθες οτι το προφιλ αυτο ειναι καραμουφα , κανας πιτσιρικας θα ειναι απο πισω η κανας δροσερος ...
Μόλις τις έστειλα ΄λινκ με τις φοτο που έχει βάλει fake με μπλόκαρε .. άρα μάγκες προσοχή βρομάει η υπόθεση
Μόλις τις έστειλα ΄λινκ με τις φοτο που έχει βάλει fake με μπλόκαρε .. άρα μάγκες προσοχή βρομάει η υπόθεση
Το ειχαμε πει και χθες οτι το προφιλ αυτο ειναι καραμουφα , κανας πιτσιρικας θα ειναι απο πισω η κανας δροσερος ...