dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 107
- Like
- 5.685
- Πόντοι
- 17.806
για όρμα γιατι εμένα με μπλόκαρε μολις τις είπα για το προφιλκαι όμως ειναι υπαρκτή ;)
για όρμα γιατι εμένα με μπλόκαρε μολις τις είπα για το προφιλκαι όμως ειναι υπαρκτή ;)
μπα εκτός πλάνων :- πολύ αδύνατη πιτσιρίκα μαύρα χάλια :- εγώ μόνο μιλφ ;)για όρμα γιατι εμένα με μπλόκαρε μολις τις είπα για το προφιλ
Εκτός από μερακλής πρέπει να είναι και αρσιβαρίστας.
Θελει πολυ ψηστηρι η κυρια μενει κερατσινι....Εκτός από μερακλής πρέπει να είναι και αρσιβαρίστας.
1ον η προικα εχει καταργηθεικριμα ρε γαμωτο...είμαι παντρεμένος.... αλλιως θα εδινα και προικα,,,,,
Δηλαδη blind date που λεμε στα ελληνικαΜου έδωσε κινητό και όταν της ζήτησα φωτο, μου είπε δεν στέλνει.
Ζητά 70€ και μου έγραψε να την δω από κοντά και αν δεν μου αρέσει φεύγω και no hard feelings.
Μου εχει δωσει τηλ, αλλα το κειμενο της αγγελιας, οι φωτο της κ ολες οι αλλες αγγελιες που εχει βαλει με παραπεμπουν μαλλον σε γραφειοΗ Sofia Rosaki στις φωτός φέρνει σε μια που είχα παρει απο γραφείο. Το μόνο που με κανει να αμφιβάλω ειναι οτι μιλάει ελληνικά αρκετά καλα αποτι βλεπω. Σε οποιον δώσει φωτό με πρόσωπο ή τηλ να τα πούμε με πμ
Να δεις πως το λενε οι αμερικανοι ? Ααα ναι. ραντεβου στα τυφλαΔηλαδη blind date που λεμε στα ελληνικα
Που τα εχουν δει αυτα ηθελα να'ξερα
Α γεια σου κ δεν το'βρισκα στον μεταφραστηΝα δεις πως το λενε οι αμερικανοι ? Ααα ναι. ραντεβου στα τυφλα
και όμως ειναι υπαρκτή ;)
Ζηταει πολλα ομως!!!!!Εγώ της έχω στείλει τα link που δείχνουν τις φωτο, αλλά δεν με έχει μπλοκάρει.
Είμαι σε φάση να μου στείλει το τηλέφωνο, για να μιλήσουμε.
Ναι, αν όντως θέλει 140€, είναι πολλά.Ζηταει πολλα ομως!!!!!
Ισως τελικα ειναι γραφειο και το παιζει ανεξαρτητη κοπελα στο μαμπαΝαι, αν όντως θέλει 140€, είναι πολλά.
Ναι, αν όντως θέλει 140€, είναι πολλά.
ειναι κλασική τιμή γραφείου, ΟΥΣΤ!Ισως τελικα ειναι γραφειο και το παιζει ανεξαρτητη κοπελα στο μαμπα
Σωστά Κερατσινι κοντα στον Σκλαβενιτη.Θελει πολυ ψηστηρι η κυρια μενει κερατσινι....
εχει δοκιμασει κανεις?
δεν φαινεται ασχημο
Να συμπληρώσω κι μερικά πραγματάκια ακόμα.Πετιτ Μολδαβακι.Ηλικία κοντά στα 30, σωμα ωραίο με απαλή επιδερμίδα και κωλαράκι ποίημα , χωραει στη μια χουφτα σχεδόν ολο, το δινει απλοχερα.
Πιπα άψογη με περιποίηση σε ολα τα προάστια. Στο σοσιαλ καλή και άνετη αν μπορεσεις και την ξεκλειδωσεις.
Γενικα ωραιο τυπακι.
Εχει ξεφύγει λίγο στις απαιτήσεις γιατί προφανώς υπήρξαν καποιοι μποσικοι και ενδωσανε. Στα 60 τη θεωρώ αξιόλογη επιλογή. Πιο πάνω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Καιρός να συμμαζευτούν λιγάκι.