taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 20
- Like
- 518
- Πόντοι
- 4.440
Παιδια τη ξερουμε για αυτην την Ναταλια ? ….εχει κανεις εμπειρία ?
Παιδια τη ξερουμε για αυτην την Ναταλια ? ….εχει κανεις εμπειρία ?
Να συμπληρώσω κι εγώ στο καλό φίλο και συναγωνιστή, ότι δε κάνει cim με τίποτα(το απεχθάνεται όπως ο διάολος το λιβάνι), αλλά τουλάχιστον κάνει cif(αλλά κι αυτό υπό προυποθέσεις).80 € 1 ωρα , χωρις πρωκτικο. Δεν την εχω συναντηση , απλα εχω μιλησει μαζι της.Παλιοτερα ,καποιοι φιλοι ειχαν γραψει σχετικα με αυτην , μετρια πραγματα αν θυμαμαι καλα. Βεβαια αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικα.Η δικη σου φολα , μπορει για εμενα να ηταν μια χαρα.Αν πας , πες μας εντυπωσεις
Να συμπληρώσω κι εγώ στο καλό φίλο και συναγωνιστή, ότι δε κάνει cim με τίποτα(το απεχθάνεται όπως ο διάολος το λιβάνι), αλλά τουλάχιστον κάνει cif(αλλά κι αυτό υπό προυποθέσεις).
Επίσης είναι χαλαρή με την ώρα(κάθεται και παραπάνω), και είναι και διαπραγματεύσιμη στο θέμα της τιμής. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν αξίζει για 80(όταν άλλες στην ίδια τιμή είναι και μουνάρες, και προσφέρουν σαφώς καλύτερες υπηρεσίες από κάθε πλευρά). Να ΄μαστε και λίγο σοβαροί.....και το κυριότερο να μη πληρώνουμε υπεραξίες.
Incall Lacoba 120
Πρόσφατη συνάντηση με Ivanka + φίλη της (ξανθιά 35αρα μουν@ρα από την ίδια χώρα - συστήθηκε ως Νατάσα)!
Πολύ καλό δίδυμο, κάνουν πολλά, γ@μιούνται ΠΟΛΥ καλά, βγάζουν χημείες!!!
1,5 ώρα 2Χ70 οι εβραίοι, εξαιρετικό VFM. Για να μην βομβαρδιστώ, βάζω το link, στείλετε εκεί ότι θέλετε, ΟΧΙ σε εμένα!
Εμενα η φίλη της , κορμαρα με σκυλε πρόσωπο αν λεμε την ίδια, μου είπε η Ιβανγκα οταν τις πηρα διπλό οτι δεν παει μόνη της, ισχύει αυτό ακόμη;
Εμενα η φίλη της , κορμαρα με σκυλε πρόσωπο αν λεμε την ίδια, μου είπε η Ιβανγκα οταν τις πηρα διπλό οτι δεν παει μόνη της, ισχύει αυτό ακόμη;
100€ για 2 ωρες και κατι...πόσα έδωσες δηλαδή ;) και για πόση ώρα αγώνα
Εγώ πάντως αυτό που ξέρω(και το ξέρω καλά), είναι ότι εκτός από την Ιβάνκα φυσικά, τόσο η βουλγάρα, όσο και η ελληνίδα(φίλες της), πηγαίνουν και μόνες τους. ;)ΔΕΝ εχω προσπαθήσει να την πάρω μόνη της και δεν ξέρω...
Εγώ πάντως αυτό που ξέρω(και το ξέρω καλά), είναι ότι εκτός από την Ιβάνκα φυσικά, τόσο η βουλγάρα, όσο και η ελληνίδα(φίλες της), πηγαίνουν και μόνες τους. ;)
ωραιος μαγγα μου.ενθουσιαζομαι και ευχαριστιεμαι οταν διαβαζω ,πως περνουν καλα συναδελφοι.και ενας λογος παραπανω οτι θα περασω καλα και εγω σε δυο τρεις μερες.θα το κλεισω αυριο το μυτιγκ.ολες μου οι πληροφοριες,αλλα και τα γραπτα ,λενε οτι ειναι τιμιο κοριτσι.αν δεν μου το αποκλεισει,να περιμενεται αναλυτικη περιγραφη των γεγονοτων.
Χαχα..
Ετσι ειναι ρε φιλε, ακριβως ετσι, δεν ξερω κ εγω ποση ωρα προσπαθουσα.
Κατι εγινε η το φανταστηκα κ εκεινη κατι ειπε οτι ναι..πολυ γελιο στην τελικη
Βιδωτο προσπαθησες ? Μα ολα εγω θα σας τα μαθαινω ?αστο πικραμενη ιστορια.
δε μπαινει με τιποτα.
κι εγω προσπαθησα αλλα ματαια
Βιδωτο προσπαθησες ? Μα ολα εγω θα σας τα μαθαινω ?
πανάκριβες για αυτά που κάνουν.ωραια ενημερώσει πάντως πλήρηςΕνημέρωση για τη Στέλλα (32 ετών)
100€/ώρα + ξενοδοχείο στο Μοσχάτο. Δεν κάνει anal/CIM/CIF. Κάνει CIB, φιλιά στο στόμα και ακάποτη πίπα
Ενημέρωση και για την Ελεονώρα (33 ετών)
100€/ώρα + ξενοδοχείο (προτιμά Πρίαμο-Α.Δημήτριο). Κάνει (λέει) άριστο μασάζ (+b2b), πίπα μόνο σκουφάτη, όχι anal/CIM/CIF.
Αυτά