Σημερινή πρωινή , δεύτερη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες με την Έλενα 42 όπως βλέπω ότι έχει ονομαστεί από τους φίλους του νήματος . Οι φωτό που έχει είναι ακριβείς χωρίς κανένα ίχνος βελτίωσης . Ξέρεις τουλάχιστον τι θα συναντήσεις ! Η πρώτη συνάντηση έγινε στο μέτρο μιας και δεν ήξερε καν που πέφτει το ξενοδοχείο του κέντρου (πριβέ) και προχωρήσαμε μαζί προς τα εκεί . Η γυναίκα έχει άγχος , είναι άπειρη στον πληρωμένο έρωτα αλλά με τον κατάλληλο τρόπο το άγχος χάνεται . Την πρώτη μου επαφη θα την αποκαλέσω καλή , μιας και για μένα είναι πάντα αναγνωριστική ! Είδα όμως στοιχεία που μου έκαναν εντύπωση προς το καλό και σκέφτηκα να την ξανασυναντήσω σήμερα ,όπως και έγινε ! Και καλώς έπραξα .... Ξεκινήσαμε τα φιλιά και το χαμούρεμα με το που μπήκαμε στο δωμάτιο μαζί , συνεχίσαμε στο μπάνιο κάνοντας μαζί και καταλήξαμε στο κρεβάτι δίνοντας και οι δυο τον καλύτερο εαυτό μας ! Πήδημα σε όλες τις στάσεις , φανταστική υγρή πίπα από πλευρά της και γλύψιμο από εμένα μέχρι να γευτώ τα πρώτα της υγρά ... Ας μην κουράσω άλλο με λεπτομέρειες που νομίζω δεν χρειάζονται . Το δώρο της είναι 80 ευρώ για 1,5 ώρα χαλαρά με 2 μπαλάκια . Επίσης παίζει και για δυο ώρες με 100 . ΥΓ. Ξαναλέω είναι φρεσκια πολύ στο χώρο αυτό και θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση !