TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
φιλαρακι 120 πολλά αστην καμια εβδομαδα ακομη και θα πεσει σιγουρα ;)Incall Lacoba 120
φιλαρακι 120 πολλά αστην καμια εβδομαδα ακομη και θα πεσει σιγουρα ;)Incall Lacoba 120
Incall Lacoba 120
εγω πριν λιγο μίλησα μαζι Τις (αγγλικά μονο) και μου είπε τα ιδια τις ειπα 100 και δεν δέχεται. Άκυρο λοιπόνδεν πέφτει από τα 120 (anal included) όσα παζάρια και αν κανεις... ριξτε ακυρο μπας και ρίξει τιμές.
Εγω δεν καταλαβα για αναλ, γτ μ απαντησε normal servicesδεν πέφτει από τα 120 (anal included) όσα παζάρια και αν κανεις... ριξτε ακυρο μπας και ρίξει τιμές.
Εγω δεν καταλαβα για αναλ, γτ μ απαντησε normal services
Εαν ειναι ετσι - hotel 20 παμε 100, δεν ειναι κ τοσο χαλια
80 μου ειπε 1 φορα σεξ 40 λεπτα
Δεν υπάρχει το "μιά φορά" > Υπάρχει το "όσες μπορείς" πλέον. Αυτό ήταν κάποτε, "μιά φορά κι ένα καιρό" που λένε.....αλλιώς πάμε παρακάτω. Ακου μιά φορά 80.....Εμένα μου είπε πως έχει χώρο οπότε -20 από το χοτέλι αλλά και πάλι πολλά είναι για μία φορα.
ναι ναι,γνωστη η κυρια.πηγαινοερχεται κιεβο-αθηνα αρκετα
ακομα ενα πορνίδιο εκ Ρωσίας που δεν λέει όχι σε πληρωμένες διακοπές. ΠΡΟΣΟΧΗ Μονο για γερά πορτοφόλια.
Και σε μένα αν τον έχει κάποιος...εχει καποιος να μου στειλει τον αριθμο της Ελενα 42 ?
ιδεα δεν εχω τι απεγινε, μασαντζου εμπειρη.....κυρια βεβαια και αυτη πανω απολα
Εγω δεν καταλαβα για αναλ, γτ μ απαντησε normal services
Εαν ειναι ετσι - hotel 20 παμε 100, δεν ειναι κ τοσο χαλια
80 μου ειπε 1 φορα σεξ 40 λεπτα
Δεν υπάρχει το "μιά φορά" > Υπάρχει το "όσες μπορείς" πλέον. Αυτό ήταν κάποτε, "μιά φορά κι ένα καιρό" που λένε.....αλλιώς πάμε παρακάτω. Ακου μιά φορά 80.....
Και ποιος σου λεει οτι θα κατσει ? Μολις μαθει οτι υπαρχει ηλεκτρονικο εισιτηριο στ ονομα της αντε γεια !μια χαρά ειναι να δώσεις 300-400euro σπέσιαλ έχε χάρη που δεν είμαι μόνος αλλιώς αξίζει ;)
ΥΓ. μαζευης ένα δυο φίλους ακόμη και περνάτε ζάχαρη ;) λες να μην θελει δεν νομιζω
Υπάρχει λινκ της Κατερίνας;
ωραιος μαγγα μου.ενθουσιαζομαι και ευχαριστιεμαι οταν διαβαζω ,πως περνουν καλα συναδελφοι.και ενας λογος παραπανω οτι θα περασω καλα και εγω σε δυο τρεις μερες.θα το κλεισω αυριο το μυτιγκ.ολες μου οι πληροφοριες,αλλα και τα γραπτα ,λενε οτι ειναι τιμιο κοριτσι.αν δεν μου το αποκλεισει,να περιμενεται αναλυτικη περιγραφη των γεγονοτων.συναντηση με το Κατερινακι για αρχη της σεζον φετος.
το κοριτσι για αλλη μια φορα εδωσε ρεσιταλ.
ειχα πει οταν την πρωτοειδα οτι ειναι μαστορισσα στην πιπα παρα το νεαρο της ηλικιας της.
τωρα λεω οτι οχι μονο μαστορισσα ειναι αλλα καθηγητρια.
και λιγα λεω.
ακουραστη και στον αγωνα και χωρις οχι και μη πουθενα. δοκιμασαμε τα παντα.
μονο στο μπαλκονι δε βγηκαμε
κι επειδη διαβαζω για κατι αλλες που λενε για μια φορα και λοιπες τετοιες αρλουμπες,εχω να πω οτι η μικρη με καταφερε τρεις φορες στο διωρο.
μπραβο της απο μενα για μια ακομα φορα που κραταει αυτο το επιπεδο στο σερβις της.
καλη σεζον συναδελφοι.