GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
να μας ενημερώσει ο φίλος που έχει το φεις της ... Εγώ της είπα ότι θέλω πολύ να σε συναντήσω ....και ότι ζητήσει !πόσο πάει το μαλλί εδώ; ;;
να μας ενημερώσει ο φίλος που έχει το φεις της ... Εγώ της είπα ότι θέλω πολύ να σε συναντήσω ....και ότι ζητήσει !πόσο πάει το μαλλί εδώ; ;;
οχ οχ αυτό το ότι ζητήσει τι το ήθελες,εγώ θα τής έλεγα θέλω να σε γνωρίσω και το δώρο σου είναι αυτό,και θα έβλεπες αντίδρασηνα μας ενημερώσει ο φίλος που έχει το φεις της ... Εγώ της είπα ότι θέλω πολύ να σε συναντήσω ....και ότι ζητήσει !
ζηταει το λογικό ποσό των 70 , χαλαρά ξέρω ..οχ οχ αυτό το ότι ζητήσει τι το ήθελες,εγώ θα τής έλεγα θέλω να σε γνωρίσω και το δώρο σου είναι αυτό,και θα έβλεπες αντίδραση
Κάνε τεστ και ενημέρωσε μας, αν είναι οκ να πάρουμε σειρά!!!!!!??ζηταει το λογικό ποσό των 70 , χαλαρά ξέρω ..
καλημερες....εχει κανεις αποψη για την κοπελα?πως ειναι απο υπηρεσιες?
σε φωτο που μου εστειλε φαινεται δυνατο κ ζηταει 80 για μια ωρα..
οποιος μπορει με διαφωτιζει,αλλιως να παω καταδρομικη
Παιζει κατι με την συγκεκριμενη;
...επειδή την βρήκα στο fb ,οι φωτό είναι ίδιες ,έχει και κάποιες άλλες ,σώμα έχει πολύ καλό ,η φάτσα για μένα είναι αδιάφορη ,αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό....2 από τις 7 φωτό που έχει δεν πρέπει να έχει βαλει κανένα φίλτρο...
δωσε ονομα να την δουμε και εμεις...επειδή την βρήκα στο fb ,οι φωτό είναι ίδιες ,έχει και κάποιες άλλες ,σώμα έχει πολύ καλό ,η φάτσα για μένα είναι αδιάφορη ,αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό....
Είναι ψιλή και χοντρούλα 50€ τα πάντα...δέχεται και στο σπίτι της....τηλέφωνο δεν δίνει ,η επικοινωνία γίνεται μέσω mamba...
Από συμπεριφορά λέει τίποτα ή είναι κομοδίνο ?
...δεν ειναι κομοδινο καλη ειναι....Από συμπεριφορά λέει τίποτα ή είναι κομοδίνο ?
Πως μπορω να βρω το τηλεφωνο της Jylia;;; ΕυχαριστωΑπό συμπεριφορά λέει τίποτα ή είναι κομοδίνο ?