erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Εδω δεν εχει κανενας. Κοιταξε ΚΟΝΕΚΤΙΚΟΥΤΗGuys, οποίος έχει contact details, μπορεί να μου στείλει?? Με ενδιαφέρει !!!
Thanks
Εδω δεν εχει κανενας. Κοιταξε ΚΟΝΕΚΤΙΚΟΥΤΗGuys, οποίος έχει contact details, μπορεί να μου στείλει?? Με ενδιαφέρει !!!
Thanks
Σωστος ο παικτης. και ψυχολογος !!!!!!!!!Liza vip, αν αποκρυπτογραφώ σωστά το φίλο μου το Βρετανό..... ;)
δεν μας τα λες καλά 50 στο σπίτι της στο δρόμο που? τι πίπα καλή , όλες καλή κάνουν, κάτι ουσιαστικό πες μας ...περιγραφή αγωνα δηλαδή σωμα και αλλα τέτοια....
ΥΓ. παίχτη αν δεν ξέρεις ρώτα τον ντουσαν μπασκεβιτς αυτός την έχει πάρει ;) τον ξέρεις ?
Μακρανε ΜΙΑ ειναι η βασιλισσα εδω μεσα.
αντε να δουμε και φετος αν θα κρατησει τα σκηπτρα της
Εδω δεν εχει κανενας. Κοιταξε ΚΟΝΕΚΤΙΚΟΥΤΗ
εχει καυλοφατσα οντως...Μιλάγαμε μαμπα.
Τελικά μόλις μίλησε το χρήμα έκατσε να τον φάει. Την είχα άχτι λόγω
Της καυλόφατσας που έχει,
Τώρα ξεκινάει καριέρα .
Στο σεξ πίπα άνευ , ισπανική και χύσιμο στο 3αρι στήθος, δεν δίνει κωλαράκι
που εμένα προσωπικά με χαλάει .
Μέτριο κρεββάτι γενικά , ίσως είναι ακόμα σφιγμένη .
θα την χαλαρωσουμε εμεις....Μιλάγαμε μαμπα.
Τελικά μόλις μίλησε το χρήμα έκατσε να τον φάει. Την είχα άχτι λόγω
Της καυλόφατσας που έχει,
Τώρα ξεκινάει καριέρα .
Στο σεξ πίπα άνευ , ισπανική και χύσιμο στο 3αρι στήθος, δεν δίνει κωλαράκι
που εμένα προσωπικά με χαλάει .
Μέτριο κρεββάτι γενικά , ίσως είναι ακόμα σφιγμένη .
ηρθε η ωρα της φιλε μου.. να της φυγει το αγχος.θα την χαλαρωσουμε εμεις....
Νο anal no cim , στο 70αρι παίζει , δεν θα τρελλαθεις μαζί της ,αν επιμένεις σου στέλνω τηλ.
για ποια λετε ?
θα την χαλαρωσουμε εμεις....
Για αυτήν λένε νομίζω. Ενδιαφέρον. Αν και έχει πέσει πολύ selfie φιλτρο στις φωτογραφίες.
Για αυτήν λένε νομίζω. Ενδιαφέρον. Αν και έχει πέσει πολύ selfie φιλτρο στις φωτογραφίες.
2 από τις 7 φωτό που έχει δεν πρέπει να έχει βαλει κανένα φίλτρο...Για αυτήν λένε νομίζω. Ενδιαφέρον. Αν και έχει πέσει πολύ selfie φιλτρο στις φωτογραφίες.
δηλαδη απέχει πολύ από αυτό που φαίνεται στις φωτό ; Ρωτάω επειδή θα την συναντήσω εντός ολίγον .... ημερών !σε 2παλιοσειρες και ενεργους,δινω το φεις της...οι αλλοι μην κανετε τον κοπο..
δηλαδη απέχει πολύ από αυτό που φαίνεται στις φωτό ; Ρωτάω επειδή θα την συναντήσω εντός ολίγον .... ημερών !
ευχαριστω φίλε μου ... επιφυλάσσομαι για κάτι δυνατο !!
πόσο πάει το μαλλί εδώ; ;;2 από τις 7 φωτό που έχει δεν πρέπει να έχει βαλει κανένα φίλτρο...