pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
δες λιγο ένα πμ να μου πεις τη γνώμη σου...οκ έξω βέβαια ζητάει 150 ;)
δες λιγο ένα πμ να μου πεις τη γνώμη σου...οκ έξω βέβαια ζητάει 150 ;)
Μην ξεχνάς ότι η Κατερίνα έχει και μια προϋπηρεσία περίπου 3 χρόνια , ενώ η Αρτεμις 4 μήνες .... !την κατερινα εννοουσα. το ειπαν και πιο πανω.
ειναι και η αρτεμις στα 70 που ειναι λιγα κλικ πιο κατω στο σερβις κατα τη γνωμη μου αλλα εχει προοπτικες.
για τηλεφωνα εγω τουλαχιστον δε μπορω να δωσω ετσι χωρις να εχω αδεια απο το κοριτσι.
Link για Κατερινα κ Αρτεμις αν ειναι ευκολο...
Μην ξεχνάς ότι η Κατερίνα έχει και μια προϋπηρεσία περίπου 3 χρόνια , ενώ η Αρτεμις 4 μήνες .... !
κατερινα οριστεδεν εχω μαμπα φιλε. ας το βαλει καποιος αλλος εδω
Αν και μάλλον δε θα του χρησιμεύσει σε τίποτα του φίλου συναγωνιστή... , καθότι η Κατερίνα το μάμπα, το ΄χει βάλει στο περιθώριο πλέον... :Sαψογος
πριν 10 ημέρες που την συνάντησα μου είπε φιλαράκι ότι κοιτάειΑν και μάλλον δε θα του χρησιμεύσει σε τίποτα του φίλου συναγωνιστή... , καθότι η Κατερίνα το μάμπα, το ΄χει βάλει στο περιθώριο πλέον... :S
Αν και μάλλον δε θα του χρησιμεύσει σε τίποτα του φίλου συναγωνιστή... , καθότι η Κατερίνα το μάμπα, το ΄χει βάλει στο περιθώριο πλέον... :S
τιμη κλπ για αυτην εδω ξερουμε?
70 τα κλπ ειναι τα κλασσικά που κάνουν όλες ;) χωρις κωλο ;)
τιμη κλπ για αυτην εδω ξερουμε?
και πιστευω οτι μέχρι τέλους του χρόνου θα προσφέρει και το κολαρακι της ...στους λάτρεις του αναλ !
και πιστευω οτι μέχρι τέλους του χρόνου θα προσφέρει και το κολαρακι της ...στους λάτρεις του αναλ !μα για αυτο λεω εχει προοπτικες.
δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αυτή την εξέλιξηκαι πιστευω οτι μέχρι τέλους του χρόνου θα προσφέρει και το κολαρακι της ...στους λάτρεις του αναλ !
το αποφεύγει φίλε έντεχνα ;) αλλά εδώ που τα λέμε το κωλαρακι ειναι δικό τηςγιατι; Λες να πονάει;;;
γιατι; Λες να πονάει;;;δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για αυτή την εξέλιξη
μαλλον μπερδέψαμε τους κολους ...το αποφεύγει φίλε έντεχνα ;) αλλά εδώ που τα λέμε το κωλαρακι ειναι δικό της
Οι φώτο είναι ψεύτικεςοκ έξω βέβαια ζητάει 150 ;)
ωραίος εγώ πάντως το είπα ότι η φωτογραφίες δεν μου γέμισαν το μάτι και για αυτό δεν ασχολήθηκα..τώρα τι παίζει?και ποια ακριβώς θα σου έρθει..