Αν και έχω "σχεδόν" αποσυρθεί από την σκηνή, η πληροφορία ως δια μαγείας πάντα ερχόταν στα χέρια μου, επομένως πάντα ήμουν στο τσακ για να παραστρατήσω και πάλι. Κάτι που έκανα, σε έναν μίνι μαραθώνιο σε 2 μέρες που βρέθηκα χωρίς την οικογένεια Αθήνα.
Μετά από πολύ σκέψη οι συναντήσεις ξεκίνησαν με μια safe επιλογή για μένα, την Ivanka, γι'αυτό και γράφω πρώτα εδώ. Safe εννοώντας όχι ότι είχα σίγουρο το αποτέλεσμα, αλλά μιας και απείχα πολύ καιρό και μιας και δεν ήξερα πως θα ήταν και οι δικές μου επιδόσεις, ένα MILF προσφέρεται πάντα για ξεκλείδωμα, τσεκάρισμα επιδόσεων και ανάκτηση δυνάμεων για την επόμενη καταδρομή. Το ραντεβού 1 ώρας, κλείστηκε πολύ εύκολα μέσω viber, για το Xcite Hotel Lida στην Νέα Ερυθραία. Όσον αφορά το ξενοδοχείο, μιας και ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα, πλέον το θεωρώ στανταράκι και την καλύτερη μακράν επιλογή για Βόρεια. Κάντε τον κόπο για ένα τσεκ. ;)
Η Ivanka ήρθε ΑΚΡΙΒΩΣ στο χρόνο της, με φοβερή διάθεση και αέρα που έσπασε τον πάγο άμεσα, λες και την ήξερα χρόνια, καθώς και με ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Η πρώτη εντύπωση λοιπόν ήταν παραπάνω από θετική και αν την έβλεπα έτσι στο δρόμο ή θα τράκερνα ή χειρόφρενο για τηλεφωνάκι. Εμφάνιση για την ηλικία της πολύ καλή, γύρω στα 45 την έκανα, 1.75 περίπου ύψος άνευ τακουνίων, έχει κάποια τατουάζ, έκφυλο πρόσωπο (λίγο σπασμένο). Αφού γδύθηκε τελείως και έκανε μπανάκι, μπορώ για να είμαι ειλικρινής να πω ότι συμφωνώ με αυτό που λένε οι συνφορουμίτες για το σώμα της. Έχει λίγο περίεργο κορμό. Ωραίο μεγάλο στήθος, φοβερό κώλο, μακριά πόδια, στον κορμό κάτι χαλάει την γενική εικόνα. Επουδενί χοντρή, απλά λίγο νταρντάνα. Η εντύπωση που αποκόμισα ντυμένη, ήταν καλύτερη από τη γυμνή, χωρίς όμως να σημαίνει αυτό πως δεν σε προϊδεάζει για ξέσκισμα. Γι' αυτό άλλωστε έγινε και η συγκεκριμένη επιλογή.
Τώρα όσον αφορά τον αγώνα έχουν υποθεί πολλά. Ήταν πεντακάθαρη, την περιποιήθηκα και έδειξε να το απολαμβάνει αρκετά, πίπα καλή, στην αρχή με λίγο χέρι αλλά βελτιώθηκε στην πορεία, μικρές προσπάθειες για deepthroat που δεν την πίεσα όσο θα ήθελα, φτυσίματα κτλ. Καλή, αλλά θα περίμενα κάτι παραπάνω από milf της εμπειρίας της. Παίχτηκαν 2 γύροι που συμμετείχε εκεί πολύ ενεργά. Εκεί πήρε τα πάνω της και ανέβασε στροφές. Τόσο που στον πρώτο γύρο φάνηκαν τα αποτελέσματα της μακριάς αποχής που λέγαμε και τελείωσα σχετικά γρήγορα εντός σκούφου. Καλό social ενδιάμεσα, έχεις κάτι να πεις, θα σε κάνει να γελάσεις, επικοινωνία εξαρχής ήταν πολύ καλή. Ξεκίνημα δεύτερου γύρου από μεριάς της, πολύ πιο βελτιωμένη πίπα αυτή τη φορά, δεν έπαιξα με τους βύζους καθώς δεν είμαι τρελός fun (ξέρω, ξέρω
) και ένα πήδηγμα βγαλμένο από τα τρελά μου όνειρα, με εναλλαγές στάσεων, πρωτοβουλίες, "εμπλουτισμένο" πρόγραμμα, αληθοφανής κραυγές και όταν πλησίαζε το τέλος, το κατάλαβε, πέταξα το προφυλακτικό, έτρεξε να προλάβει να στηθεί και εκσφενδόνισα παντού.
Κυρίως πρόσωπο, αλλά είχε μαζευτεί πράγμα και πήγε παντού. Δεν τινάχτηκε να φύγει, αλλά για τα δικά μου γούστα μπορούσε να κάτσει λίγο παραπάνω να θαυμάσω τη ζωγραφιά μου.
Σηκώθηκε λοιπόν διακριτικά και πήγε στο μπάνιο να σκουπιστεί και να φρεσκαριστεί (έκανε μπάνιο πάντα πριν και μετά).
Δεν ακολούθησε τίποτα άλλο, γιατί είχε άλλο ραντεβού μετά. Μου έκανε εντύπωση ότι όταν είδα πόσος χρόνος είχε περάσει ήμασταν ακριβώς στην 1 ώρα. Ούτε να το είχα σχεδιάσει. Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει πρόβλημα με τον χρόνο. Αφού ντύθηκε και ετοιμάστηκε να φύγει, μου ξαναγύρισε αυτή η εικόνα και αίσθηση που είχα όταν μπήκε στο δωμάτιο, του θωρηκτού, που για μια στιγμή σκέφτηκα να την τραβήξω πίσω για επανάληψη, αλλά κρατήθηκα. Της έδωσα το δωράκι της, φιλί και είπαμε ότι θα τα ξαναπούμε για επαναληπτική, ίσως και με κάποια φίλη της. Αντικειμενικός σκοπός είχε επιτευχθεί και ήμουν έτοιμος και ανανεωμένος για τη συνέχεια...
Υ.Γ.: Κάποιος προηγούμενος πελάτης, την είχε τραυματίσει χαμηλά (με νύχια, χέρι, δεν κατάλαβα
), γιατί με το που μπήκε στο δωμάτιο της όρμηξε αχόρταγα. Αποτέλεσμα να τιναζόταν όταν πλησίαζα δάκτυλα στην ευρύτερη περιοχή γιατί ψιλοπονούσε. Χρυσός κανόνας. Ευγένεια και καλή συμπεριφορά και προδερμ, πάντα πριν και μετά και τα οφέλη θα είναι πολλά. Τα του αγώνα είναι άλλη υπόθεση.
Κανονικά το δωράκι είναι 60 Euro για 1 ώρα.
Στο μπαρ του ξενοδοχείου πήρε το μάτι μου κάτι έκφυλα ξανθά, που δεν πρόλαβα να εστιάσω και φεύγοντας δεν βρήκα στο πόστο τους. Ούτε την 2η φορά που πήγα τα είδα. Πρέπει να λύσω στο μέλλον αυτό το μυστήριο...