TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
λοιπον η κυρια ειναι μεγαλο νουμερο ;) ειπα να μιλησω μαζι της να δω τι γινετε ;) τελικα φευγει αυριο στο καλο του χρονου μην μας ξαναρθεις
εχει κανεις αποψη γι αυτην?
-Διδ 27: Τζούλια (ψηλή χοντρη. Με πρωκτικο),
Χαχαχαχαγια αυτο το μπαζακι λες?
80 ξέρω ότι παίρνει , δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχει πάρει φίλος καλός και έδωσε 80 για 2 φορές στη 1,5 ώρα .. Για τους λάτρεις της περιπέτειας είναι ..Χαχαχαχα
Τι 150 ρε
Ετσι παμε δυνατα. 200 οχι 150
λοιπον η κυρια ειναι μεγαλο νουμερο ;) ειπα να μιλησω μαζι της να δω τι γινετε ;) τελικα φευγει αυριο στο καλο του χρονου μην μας ξαναρθεις
Περιμενει κανεις απο Λουτρακι μελαχροινη Ουκρανη με ματακι μπλε-γκρι στις 14/15 του μηνος εως τις 26;
80 ξέρω ότι παίρνει , δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχει πάρει φίλος καλός και έδωσε 80 για 2 φορές στη 1,5 ώρα .. Για τους λάτρεις της περιπέτειας είναι ..
δεν τον εστησε, βρεθηκαν κανονικα.. αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο εννοω..Για την δοκιμη που λεμε..Τι εννοείς συνΑγωνιστη; Ότι σε στηνει; Γιατί 2 φορές που κανονίσαμε για συνάντηση, όταν έπαιρνα τηλέφωνο λίγο πριν το ραντεβού, δεν το σηκωνε
παρτην ;)Αυτό το θωρηκτό των 70 κιλών να το προσπεράσω μάλλον;
αξιζει η δοκιμη....Για την κυρια Alla εχουμε καμια προσφατη κριτικη? Αξιζει η δοκιμη?
Να το παρεις το κοριτσι. Ειναι καυλα και θα περασεις ωραιαΑυτό το θωρηκτό των 70 κιλών να το προσπεράσω μάλλον;
ακριβως ! Θα συμφωνήσω , από τα πιο καλά μιλφακια !!Να το παρεις το κοριτσι. Ειναι καυλα και θα περασεις ωραια